reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka moze podrazniona ma błone. Spokojnie bedziesz u lekarza to sie wypytasz:tak:
Agamir moj przeciwnie w nocy malutko je troche pociagnie i zasypia:baffled: i tez cud jak zje 90 naraz:dry:

Mi sie wydaje ze on ma jeszcze nałóg cycusia. Kiedy chciał wtedy miał:-D
Teraz tez go przetrzymuje ma jesc o 13 i z głodu zasypia

DZIEWCZYNY KTÓRE PROSIŁY O DOSTĘP DO WĄTKÓW ZAMKNIĘTYCH MACIE JUŻ GO?????????

Ostatnia edycja:
Dzieki Czarna bo myslalam ze tylko moj tak mało je do 2 iesiaca jedał ładnie a teraz 60-90 i czasem na noc 120 ale nie zawsze. Zreszta widac po wadze najpierw przybierał ładnie a teraz jest tydzien gdzie nie przybrał ani grama

Czarna już pisałam że nocka byla super:tak:przespała 7 godz.
Bardzo sprytnie to wymyśliłaś z prezentem, napewno było dziadkom głupio i się zrehabilitują na święta:tak::tak:
Minisia - dzięki;-)

Ja nie mam problemów z karmieniem Leny ile bym jej dała to chyba tyle by zjadła:-)
więc zjada przeważnie ok 130ml na raz:tak:
Biedna taka zasmarkana jest, kicha co chwilkę i co chwilkę musimy czyścić nosek:tak:
Dorotka powodzenia na wizycie, wszystko będzie dobrze napewno:tak:

Pisałam ze baterie naładowane:-p Tzn sie wk ... i małego dała M po północy i poszłam spac obudził mnie płacz małego na karmienie o 4 (tyle spał z M) i potem ja juz sie nim zajmowałam i było spoko:tak:
Minisia chodzi o to ze niejestem gotowa aby z takim maluszkiem tam spac brak warunkow i wiele innych rzeczy. Czytałas to :tak:
No tak to pamietam:zawstydzona/y: myslalam, ze masz plan jak ten problem rozwiazac:-p

Dorka napisz potem co z mala a ta krewka to napewno podrazniona sluzowka jak juz ci mamusie napisaly

Kaka jak lektura ? nadal wspominasz?

A moja dostala dzis smecte bo jednak nie jest lepiej.Juz mojej lekarki nie ma wiec jutro jedziemy

Dzieki dziewczyny :tak:
MINISIA mam nadzieje ze twojej malutkiej do jutra przejdzie
CZARNA moja tez chyba czasem z glody usypia :zawstydzona/y:

Moja drzemie a ja kolo niej z deska do prasowania i z zelazkiem zdarzylam prawie wsio wyprasowac :-)

Ojejku ile zasmarkanych nosków :no: - szybkiego powrotu do zdrowia. Moje dzieci dziś osłuchane i diagnoza - zdrowe. Tzn Bartek nie był chory, ale nie zeszło odpukać na oskrzela po moim leczeniu. Mam mu przez dwa dni atecortin do noska wpuścić, to mu ulży. Martynie zeszło po trzech dniach i teraz zwykłe krople do nosa wystarczą.

Współczuję tych zarwanych nocy z dzieciaczkami. Jak patrzę na Bartka, to on jest chyba nagrodą za Martynkę, bo ona dwa miesiące miała kolki i zaparcia, a on jak zaśnie o 20-21, to o 2-3 się obudzi, a potem już rano. Przed snem karmię go na dwie piersi - widocznie potrzebuje, bo ciągnie z apetytem - amator czegoś konkretnego, bo to mleczko przecież bardziej kaloryczne. No, ale ponad 6 kg z wody się nie wzięło ;-).

My w tym roku zrobiliśmy kartki z dzieciakami sami tzw scrapki, tylko że na komputerze. W środę będą do odbioru. Ja jestem tradycjonalistką i co roku wysyłam życzenia pocztą. Nie lubię smsów, a elektroniczne wysyłam tam gdzie nie mam adresu zamieszkania.

Znowu jakiś dół mnie łapie. W poniedziałek w pracy mam wigilię, to się wyrwę z domu, bo M ma wtedy wolne. Muszę do ludzi, bo zwariuję :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Minisia moj plan jest taki aby jechac rano i wieczorem wrocic:-p zdrowka dla małej:tak:

Kasia ja chyba jutro podjade osłuchac maluchy. Kartki zajefajne

A ja poleciałam z dzieciarami szybko do sklepu. Bo az mi było ich szkoda niby tylko katarki ale tak wiało i pizdz... ze bałam sie wyjsc wczesniej:zawstydzona/y: a dzis tak piknie.

Do góry