reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
No to nie zazdroszcze Czarna ale przetrzymuj go daj miedzy czasie herbatke i tyle moze sie uda moja ciagle wypija 100ml i ani kropli wiecej.
smoczek bajer haha

No i dzis juz jest po smekcie bo zaliczylysmy 5 kupke od rana:baffled: \obaczymy co bedzie.

wrrrrrrrrr ale sie wkurzylam no!!!!!!!!!!!!!kupilam mezowi na gwiazdke zegarek i co???? facet zadzwonil do niego bo sa dwa podane numery na allegro z pytaniem o kolor tarczy i juz po niespodziance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

moja wypija 90 ml ...czasem sie zdarza 120.

Dzisiaj cos pisklata ta moja mała. Na spacerku niespokojna i nawet nie zasneła.

Własnie wciagam obiadek (pyzy) i podczytuje co ciekawego na bb.

oj ja tez wsciekla chodze, poprostu gdybym mogla to wystrzelalabym caly zus!!!!
Dzwonie do baby dowiedziec kiedy bede miala pieniadze, bo jeszcze za polowe pazdziernika i za listopad nie dostalam, a ona ze juz dawno zostaly wyslane i mam sprawdzic dobrze, no to ja jej mowie ze owszem przyszly jakies "pieniadze" bo to tylko 600 a mieli mi zaplacic za 2 miesiace!!!!!!!!!!! Na to odp. to ona nie wie...kto ma wiedziec ja???
A juz snulam plany ze kupimy naswieta wypiekacz chleba a tu dupa....Nienawidze jak cossobie zaplanuje a wychodzi z tego d...a....
No i chyba sie za bardzo zachwalilam bo dzisiaj to maly daje mi popalic;-):-)

Moj mlody jak chce pic po 3 godzinach od ostatniego mleka to wypija 90 ml, a jak 4 godziny to 120 i tez ani kropli wiecej.
Smoczek rewelka, tylko cena z leksza przesadzona:baffled:

O urcze to tylko moj taki smok?:baffled:az sie boje ile on moze wazyc...w srode idziemy wreszcie na to szczepuenie i sie okaze.
Magda tez bym sie wsciekla...oni kuzwa nigdy tam nic nie wiedza:wściekła/y:u nas dzisiaj ladnie.slonki i bez wiatru.wczoraj wialo ze hej....
Czarna tez mi sie wydaje ze moj mi czasmi na zlosc robi....ale chyba jeszcze nie wie co to znaczy;-)moze go cos boli ze tak wariuje?

Heloł :-D,
ale dzisiaj paskudna pogoda i zimno,
za to humorek dopisuje, chcoiaż w nocy troche się zmartwiłam bo Szymonek dostał katarku, chyba za cienko go ubieram :baffled:. Ale dziś jest już lepiej.

Wczoraj miałam wisielczy nastrój, bo popsztykałam się z M, oczywiście jak to u nas zazwyczaj bywa o teściową :baffled::baffled:, normalnie ta baba mnie kiedyś do grobu wpędzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Za to dziś od rana na przeprosiny wysprzątał mi całą łazienkę na błysk :-).

No lece Was poczytać, bo sobie znów zaległości narobię :tak:

aha, dziękuje za koment. na NK, oczywiście oprawa zdjęcia zrobiona dzięki Wam, :tak::tak:
buziammmm:-)

Czesc wszystkim!
Nie było mnie jeakiś czas, bo komputer zepsuty i nie było jak pisać.
No nie nadrobię zaległości :crazy:

U nas wszystko super. Iza to mały Aniołek!
Zaczyna przesypiać całe noce (od 22 do 6-7 rano)
Czasem z międzyssaniem koło 3 ale już bez długiego usypiania.
Ładnie i grzecznie śpi w łóżeczku, pyzy jej rosną na maminym mleczku.
Nie wiem ile przybrała, ale w środę szczepienie, to się dowiemy.
Bioderka w porządku.
Jesteśmy bardzo zadowolone - Izia się śmieje i oha i aha, a ja wraz z nią :-D
Teraz śpi po spacerku (i mam ją z głowy na 2 godzinki)

Teraz postaram się już być na bieżąco.
Pozdrowienia dla wszystkich chorujących maluszków i mam.
Oraz życzenia zdrówka dla tych zdrowiusieńkich.

Na zamkniętym jakies aktualne zdjęcia wrzucę.
Nie mogę się na nią napatrzyć :-D

reklama
asiu mam nadzieje ze już woda wróciła
czaerna obys tą noc miała lepszą, smoczek super ale mój mały nie lubi
Kasia to on ma sport już przez samo oglądanie
dorotko mój zawsze dlatego marudny wieczorem, oczka się zamykają a spać nie chce
magda ja bym tam chyba pojechała i bym zrobiła awanture

Kamilek chyba wyczuł ze ja mam się nie najlepiej bo od wczoraj grzeczny i w dzień śpi jak nigdy. Teraz śpi na ganku bo teście już pojechali. Ja poprasowałam, odkurzylam, pogotowałam i zrobiłam pranie a mialam leżeć, ale taka okazja ze nie mam małego to mi się rzadko zdarza, więc wykorzystalam. Na dwór nie wychodze dzisiaj choć u nas ładnie. A Kamilek nie chce butelkowego.
Był listonosz i zostawił awizo w skrzynce bo dzwonek się na bramie zepsuł i M musi skoczyć na poczte.

Do góry