reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny mam nadzieję, że to błąd lekarza, ale wiecie, wg nich to moje dzieciątko ma dopiero 7 tc, a wg miesiączki to ma 10 tc. Jak byłam u lekarza 7 marca, to on mi mówił, że dziecko jest młodsze niż wskazuje obliczanie wg miesiączki. Wtedy była różnica 10 dni, a teraz 3 tyg, to jest trochę dziwne. Cały czas ze mnie wychodzą skrzepy, ale naprawdę mało, tak jakby się coś we mnie oczyszczało, jak poprzednim razem poroniłam to leciala ze mnie krew tak jak przy @. Naprawdę już zgłupiałam, ale nadzieja gdzieś w sercu się jeszcze tli............

Szczerze?? to ja się najnormalniej w świecie boję i w razie czego, to chcę mieć moją fasolkę jak najdłużej w brzuszku.... wiem że to irracjonalne myślenie, ale ja narazie inaczej nie potrafię...

Mirosłava ale może będziesz spokojniejsza jak pojedziesz do innego lekarza, bedziesz wiedziała na czym stoisz, nawet takich plamień nie powinnaś bagatelizować, nie bój się i zbieraj się do innego prawdziwego lekarza, głowa do góry

Miroslava wiem ze ci cieżko ale powinna dla dobra maleństwa i swojego pojechac do innego szpitala. Pamiętej ze jesteśmy myślami z Tobą i zawsze bedziesz miała w nas oparcie.

martynka witam wśród nas. Najważniejsze że wy sie cieszycie z dzidziusia a twoja mama jeszcze tak sie zakocha we wnusiu/wnuczce ze głowe straci. wiec spokojnie musi sie poprostu oswoić;-)

reklama
Hej słuchajcie dziewczyny mam podobny problem jak Mirosłava. Jestem w 14tyg ciąży a moj lekarz stwierdził na podstawie usg ze moje maleństwo rozwija sie na 12tydz. do tego biore duphaston bo mam ryzyko poronienia wprawdzie tylko 15% ale bardzo sie boje i martwie a do tego czasami mam plamienia. Czy jest jeszcze ktos kto ma taki problem?

Do góry