reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

My juz po spacerku i tak mi paszcza drze ze najchetniej bym sie zdrzemneła ale niestety to niemożliwe:no:
Ppatqa to masz ciekawe widoki:))

dorotka12345.... ja tez przechodziłam toxo w poprzednie ciąży miałam IgG 3.2 IU/ml (dodatni) i ginka kazała przynieść mi te wyniki i chyba nie bede musiała potwierdzac:tak:

Dorotka27 nieźle 3,5 h jazdy aby zrobić USG:szok::szok: szok ja mojeg M nie moge namówić aby pojechac 100km na USG 3D lub 4D.

reklama
Kochaniutkie, na zgagę najlepsze są migdały. Ja też mam problem ze zgagą, i jak tylko bestia zaczyna mnie wnerwiać, to biorę kilka migdałów i dosyć długo je gryzę, a potem połykam, na mnie naprawdę to działa:tak:

Własnie wróciłam z angeilskiego i jestem padnieta...a na dodatek do samochodu nam się włamali choć na szczęscie nic nie ukradli...bo nic w nim nie mamy co widać gołym okiem przez szyby.

Dzien dobry wszystkim Mamom. Chcialam sie przywitac jako nowa uzytkowiczka forum. Wczesniej nie pisalam, bo mialam problemy typu plamienia i skurcze, no i nie chcialam zapeszac, ale poniewaz szczesliwie zaczelam 13 tydz postanowilam sie uaktywnic :-)
Termin porodu mam na 8.10, wiec rowniez jestem pazdziernikowa mama :-p
pozdrawiam Was wszystkie :tak:

Dzien dobry wszystkim Mamom. Chcialam sie przywitac jako nowa uzytkowiczka forum. Wczesniej nie pisalam, bo mialam problemy typu plamienia i skurcze, no i nie chcialam zapeszac, ale poniewaz szczesliwie zaczelam 13 tydz postanowilam sie uaktywnic :-)
Termin porodu mam na 8.10, wiec rowniez jestem pazdziernikowa mama :-p
pozdrawiam Was wszystkie :tak:

hej hej pisz pisz:)
i załacz suwaczek będziemy widziały jak mija ci ciąża:)

reklama
Hej dzidzia urosla ma teraz 2,59 cm :-) rosnie pieknie ,serduszko bije widzialam i slyszalam
:-).

A te wyniki co mam na toxoplazmoze to musze jeszcze jedne zrobic inny rodzaj bo te co mam
to mowia tylko ze mam przeciwciala ale nie mowia czy jestem teraz chora czy nie :-(
boje sie ale jutro pojde pobrac krew to do wtorku bedzie wynik .

Do gina ide za 3 tygodnie 17 kwietnia i zaraz 21 kwietnia ide na usg genetyczne
na ktore on daje skierowanie i takie usg mam za darmo :-) nie wiem ja z kaseta
ale za kasete zaplace sobie :-)

Boze jak sie ciesze teraz tylko aby ta toxoplazmoza sie nie pojawila :-(

Do góry