reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A mi się dzisiaj nic nie chce, pogoda do bani szar buro i chlapa po wczorajszym śniegu, chyba ja dziś łapie doła, od samego rana jestem jakaś płaczliwa.
W przeciwieństwie do Was u mnie bałagan i obiadek wczorajszy do odgrzania, a ja leżę.

reklama
Chiara należy ci sie:tak: Ja jak robie obiadek to tez na 2 dni przewaz nie wiec spoko jutro ja leze z nogami do góry:-p
Agamir mamy o i mionkach oddzielny watek;-)

Ok podłogi umyte , pyrki sie gotują:-p dzieciatko jeszcze śpioch to mamusia odpoczywa:-D

Czesc dziewczyny!
Widze ze humorki wszystkim dopisuja wiec domyslam sie ze mdlosci nudnosci i inne tam juz odeszly.U mnie bynajmniej tak jest, teraz za to pojawila sie zgaga...no coz za kolorowo nie moze byc:tak:
Widzialam juz zdjecia brzuszkow, narazie sa takie fajniutkie, zobaczymy pod koniec hihi.Ja w weekend wkleje swoje, fajnie bedzie pozniej je porownywac pod koniec ciazy.
Pozdrawiam cieplutko

Ja wróciłam z dworu, na padoku leżała padła kura, nie wiem skad się tam wzieła, pewnie konie pogoniły lisa, bo często widać lis jak idzie od sąsiada z rosołem. Na dworze słoneczko więc po obiatku wyciągne Krzysia na spacer.

Dziewczynki odebralam wyniki krwi i mam dobre ,wszystko mam w normie.
Odebralam tez wynik an toxoplazmoze IgG i wyszla 28,3 i skonsultowalam sie z kolezanka
ktora ma jakies pojecie na ten temat.
I podobno jakis czas temu przechodzilam toxo wiec teraz juz nie bede przechodzila :-)
z czego sie ciesze ale skonsultowalam z nia moje wyniki z tamtej ciazy :-( i wynik
byl calkiem inny i chyba przez toxo starcilam tamto dziecko :-(.
Najgorsze jest to ze lekarz ktory juz dawno nie jest moim lekarzem to wtedy powiedzial mi ze
jest oki ze jest dobrze a ja najprawdopodobniej zaczynalam chwile po tym byc chora na toxo
Az sie dzisiaj poplakalam :-(

dorota123456789 najwazniejsze \ze juz przechodziłas.Ja sie boje bo niemailam nigdy toxo. teraz za tydzien powtarzam toxo mam nadzieje ze nadal jest ujmna,strasznie sie boję.

reklama
Właśnie umówiłam sie na USG na przyszłą sobotę na 12.00. Niestety aż w Dablinie, bo w Galway nie przyjmuje w weekendy, więc czeka nas jazda samochodem około3.5 godz w jedna stronę

Do góry