reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam z ranka

Ja tez jak juz to tylko obcinam włoski u fryzjera reszta w domku:-p. Teraz tez mnie korci isć ale znajac życie znów bede niezadowolona przez kolejny miesiac puki nieodrosna troszku:rofl2:

Kaka a gdzie ty na weselicho sie wybierasz????

reklama
Do Psibrzucha:) Coś Ci to chyba mówi??;-)
Kuzyn się żeni - chrześniak mamy. Tylko co ja na siebie włożę. Buty mi się rozwaliły a w swoje kiecki to chyba nie wejdę...pójde w worku po ziemniakach:crazy:

Hmmmm Pasibrzuch powiadasz:confused::-D:-D:-D
To sie wybawisz panienko:-p a co do ubioru to jeszcze prawie miesiac został wiec ciężko ocenic co wlożyć. Ja mam w maju komunie chrześnicy i tez sie zastanawiam w co wejde:baffled:

hej cuudna pogoda:)

ja w nic nei wchodze ,zaczełam kompletowac ciuchy ciążowe,na egzmian musze sobei cos ladnego kupic.
Ja mam wizyte 7.04 i na ug wezme tesciowa jeju ale dziwnie ale sie dopomina juz ze 2 razy hmmmm nie wiem.

Avialle super że idziesz z teściowa...ja sowją też bym zabrała gdyby była na miejscu. To jej pierwszy wnuk...

Ja wizytke mam we wtorek już nie moge się doczekać.
Słoneczko świeci więc zmykam pokrecić się przy konikach.
Mieszcze się w 2 pary spodni,wczoraj w jednych przeszywałam guzik, naszczęście góry jeszcze pasuja, teraz siedze w domku więc mój strój to spodnie domowe i polar.
Ja mam komunie w kwietniu ale chyba nie pojade bo za daleko, musiałabym przesiedzieć 1300 km w aucie, a ja ledwo jade do miejscowości w której pracuje i mam ginka 6 km. Zawsze miałam chorobe lokomocyjną ale teraz.

Niom pogoda dzisiaj ładna słonko świeci , przynajmniej śnieg nie pada. Trzeba sie przejść na jakiś spacer i trochę dotlenić. Ja drugie usg mam 15 kwietnia. Mam pytanie w którym tygodniu jest już widać płeć dziecka tak mniej wiecej ???

reklama
Do góry