reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam wieczorowo.
Trina79 no to mamy kolejna mamusie. Witam w naszym gronie zaraz Cię wrzuce do naszej listy. I jak tylko fasolinka i reszte spraw pozwoli zachecam do wspólnych rozmówek z nami;-)

Avialle nie leczyłam toxo bo z wyników wychodzi ze ja kiedys przechodziłam wiec nie bylo takiej potrzeby.

kaka82 a jak wam sie włamali:szok::szok: pewnie zamek uszkodzili:wściekła/y: No co za czorty jedne.

dorotka12345..... ciesze sie razem z Toba ze tak pieknie ci sie dzidzia rozwija ja genetyczne mam 18 IV i juz jestem bardzo ciekawa wyniczków.

reklama
Dorotka123456789 mój gin mówił, że miał 3 przypadki, jak ciężarne zachorowały na toxo i wszystko skonczyło się dobrze. Wierzę, że masz przeciwciała bo kiedyś chorowałaś a nie teraz.

Czarna - zdemolowali nam zamek i grzebali w bagażniku. Przygladaliśmy się innym samochodom i znaleźliśmy jeszcze jedno seicento z tak samo zdemolowanym zamkiem ale z tamtym obeszli się znacznie gorzej...połamane były siedzenia...

U mnie dziś piękne słoneczko, odrazu lepszy humorek, nawet rozważam czy przypadkiem nie iść do fryzjera:-), ale czy na cięcie, czy na farbe hmmmm.....

Chiara ja zawsze sobie w domku farbuję bo szkoda mi kasy...na razie daję sobie radę - gorzej siak się wielki brzusio pojawi heheheh

Pod koniec kwietnia idziemy na wesele wiec sobie cos muszę zrobić z włosami:)

Ja też właśnie myślę o nowej fryzurce, pójdę chyba obciąć i zrobię balejaż, bo mam już niezłe odrosty:baffled: Ja zawsze chodzę do tej samej fryzjerki, ona robi mi masaż głowy, do tego nakłada super maseczki, obcina fajnie włosy i jest niedroga, za obcięcie, mycie , balejaż, ułożenie bierze odemnie 60-65 złotych, to przecież nie jest drogo. Taki mały luksus :-D:rofl2::laugh2:

Moja fryzjerka jest naprawdę tania, wiem , bo moja mam też strasznie dużo płaci u swojego fryzjera.:tak:Ja chodzę do mojej pani Wioletki, i na razie nie mam zamiaru jej zamieniać na inną :-)

reklama
U mnie farbowanie na 1 kolor i obicięcie 100 zł...porażka. Dlatego sobie tylko obcinam u fryzjera co kosztuje mnie jakies 20 zł i sama kupuje farbę i walcze. Balejaż to też bajonskie sumy...

Do góry