reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam
Ale mnie temacik ominął:-:)-D No tak to jest z tymi facetami źle a bez nich jeszcze gorzej:tak:

U mnie pikne słonko świeci i chyba sie wybiore na miasto bo moja sis bedzie miała ur i trza prezencik znaleść. A ogólnie czuje sie super, apetyt mi dopisuje co mnie przeraża:-:)baffled::-D

Avialle współczuje tej nauki znam ten ból z poprzedniej ciąży;-)

Ciekawi mnie gdzie reszta mamusiek z naszej listy przecież tam jest koło 50 babeczek zapisanych:szok:

reklama
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam u mnie 13 tydz. a ja dalej gadam z muszla nic nie jem i czuje sie koszmarnie, juz stracilam nadzieje ze bedzie lepiej :-(.

Agamir miejmy nadzieje, ze niedługo poczujesz się lepiej.

Ja dziś odżywam...pogoda piękna, na żołądku spokój więc tylko się cieszyć.

No własnie, a gdzie pozostałe mamusie??

Pogoda jest piękna, aż żyć się chce:-D
Ja dzisiaj mam normalnie powera, od rana pracuję jak mróweczka i wogóle się nie męczę:tak: Pościel wyrzuciłam na dwór, niech się wietrzy, pranie też na dworzu schnie, bedzie pachniało słoneczkiem. Na kuchence obiadek się gotuje, do tego zrobiłam przepyszną paste jajeczną ze szczypiorkiem i rzeżuchą <mniam>, a za chwilę wyskoczę jeszcze na dwór, tam napewno coś przy moich kwiatkach jest do zrobienia, chociaż suche pędy usunę. Mój mężuś będzie ze mnie dumny:-)

Miroslava tylko podziwiać zapał. Ja tylko z grubsza uprzątnęłam mieszkanko, długo wylegiwałam się pod prysznicem, byłam na krótkim spacerku z psinką no i troche się pouczyłam i teraz czuję lekkie zmęczenie:)

Agamir bedzie dobrze. No niestety nikt nie mówił ze bedzie lekko i szczerze współczuje takiego samopoczucia:tak:

Miroslava ja tez mam powera. Obiadek sie gotuje, pranko powieszone chałupka ogarniete zostalo umycie podłóg (lada chwilka) a po obiadku wypad z domku chyba ze pogoda padnie. Co do mezusia to niestety moj nic niezauwaza nawet jakbym sciany poprzestawiała.:-p

Ja wczoraj wziełam za sprzątanie i kupe materialów ze studiów wylądowało w koszu, reszta zapakowałam z M do kartonu i do kotłowni na szafe. Jakich glupot się trzeba było uczyć i to jak pisze Avialle od rana do wieczora.
A z facetami nie jest łatwo, trzeba nonstop przpominąć i pilować, bo mój ma fantazje ułańską, ostatnio przez to zaliczył glebe z Druidka. ja mam o tyle dobrze że firma jest przy domu i mąż wchodzi i wychodzi z domu, więc go widze.

Jestem codziennie, ale nie zawsze piszę. Co do mnie to ja już mam dzisiaj 94 dzień cyklu, czyli według ostatniej miesiączki jestem juz w 14 tc i 3 dni, a suwaczek pokazuje zupełnie inaczej hehe. Owulację miałam dopiero w 19 dniu cyklu, więc moja ciąża też jest młodsza ( bo lekarze zawsze odliczają 14 dni).
A z waszych facetów nieźle się uśmiałam :laugh2:
Faceci są jak dzieci i od czasu do czasu tak dają porządnie w kość, ze aż chce się ich ukatrupić :tak:

reklama
Moj mąż pracuje poza domem al emoże lepiej więcej mam spokoju.:)
Dziewczyny widziałeyście film LEJDIS?? jesli nie to polecam uśmiałam sie po pachy:)

Do góry