reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
No to jak już tu na tych mężów smarujemy to i ja na mojego : Wczoraj pomyłam podłogi, a pół godziny później mój M w butach od jakiejś smary (jest mechanikiem sam. i naprawia w warsztacie przy domciu te graty)tup tup tup mi przez korytarze, więc ja jako ta dobra żona z pyskiem na niego, że do j. chol...ry, to ja tu z tymi podłogami walczę pół dnia, a on jedno wejście i podłogi brudne! Potem poszłam do salonu i miałam go gdzieś, a on skruszony, wziął ręczniki papierowe i mój........... PŁYN DO HIGIENY INTYMNEJ !!!!! i na kolanach te podłogi pucował:-) Mam z nim o tyle dobrze, że on nigdy nie pije alkoholu, jedynie szampana na toast i to też mało kiedy cały kieliszek To zawsze ja piłam , a on był kierowcą, a teraz impreza z nami to dno, bo ani on ani ja nie pijeny:-)
a teraz z całkiem innej beczki, ja faktycznie jak ostatnio byłam na USG, to okazało się, że moja fasolka jest za mała, a teraz mam badanie w przyszły czwartek i gorąco sie modlę, żeby było wszystko ok, żeby serduszko biło,wtedy będę najszczęśliwsza
a teraz z całkiem innej beczki, ja faktycznie jak ostatnio byłam na USG, to okazało się, że moja fasolka jest za mała, a teraz mam badanie w przyszły czwartek i gorąco sie modlę, żeby było wszystko ok, żeby serduszko biło,wtedy będę najszczęśliwsza
Miroslava1979 wilkoscia nie ma sie naprawde co martwic jesli bije serce bo powyżej 8-9 tyg to duza rozbieznosc jest az do tygodnia data poczecia moze sie przesunac ,najdokladniejsze sa pomiary wczesnej ciay wtedy odchylenia sa do 4 dni.Moj dzidzius jest 4 dni mlodszy bo ja wiem ze owulacjie mialam 4 dni pozniej(badanie mialam akurat hormonalne i wyszlo) i na pierwszych usg rzeczywiscie dzidzia mlodsza byla o te 4 dni ale teraz w 11 tyg to np wyszlo ze jest 5 dni starsza sobie rosnie i tyje i dupci ma normy wiec same widzicie nie ma sie co martwic dziecqaczki nadganiaj a nawet przeganiaja normy
a te informacje o odchyleniu sa rzetelne z moich ksiazek do egzmainu z ginekologii wiec glowy do gory byle bilo serducho!!!
a te informacje o odchyleniu sa rzetelne z moich ksiazek do egzmainu z ginekologii wiec glowy do gory byle bilo serducho!!!
Miroslava uśmiałam się z tego płynu do higieny intymnej...mój M (w nawiasie mówiąć chyba Twój imiennik bo Mirosław) umył sobie głowe płynem do higieny intymnej zamiast szamponem. Jak siedzi pod prysznicem to bieże co popadnie do mycia nie czytając etykiet. Ostatnio zostawiłam pod prysznicem Tytana do elementów zardzewiałych i o mały włos też by tego użył...potem się skarżył, że zamach na niego robię.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorota123456789: wielkościa sie nei martw w tym tyg ciazy odchylenie moze byc nawet do tygodnia a jak serducho bije to dobrze jest!
I dorotko jestes juz w 10 tyg a nie dziewiatym dokładnie jestes w 2 dniu 10 tygodnia ciąży ,9 skończyłaś 2 dni temu.
Co do męża cóz ja ze swoim tez mam jazdy czasem jak sie pokłócimy to aż sciany sie trzesa.No ale chyba tak juz musi byc sa te gorsze i leosze dni..
O której do gina? 3mam mocno kciukasy!!!
ja dopiero za dwa tygodnie.
wiesz co moj wykres sie spieszy dzis powinno na nim pisac 9 tydzien .
Dzieki wam wszystkim za pocieszenie co do M ale wiecie atmosfera niemila mam
choc sama siedze w domku bo M w pracy
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Kaka faceci poprostu tacy są, mój teśźć kąpał się u szwgierki, a ona miała odżywkę do kwiatów na półce koło wanny( bio humus) i on tym umył włosy, a potem sie jej pytał co to za szampon, że się nie pieni
Avielle ja właśnie nadrabiam zaległości w angielskim od początku roku. Trochę się tego nazbierało. Od kilku dni dopiero nie mam mdłosci i dziś nawet z chęcią zasiadłam do ksiazek. Ponoć drugi symestr ciąży jest dla nas najlepszy
reklama
Avielle ja właśnie nadrabiam zaległości w angielskim od początku roku. Trochę się tego nazbierało. Od kilku dni dopiero nie mam mdłosci i dziś nawet z chęcią zasiadłam do ksiazek. Ponoć drugi symestr ciąży jest dla nas najlepszy
ja siedze juz od 5 miesiecy po 12h dziennie i mam szczerze dość.Musze tez zapisac sie na angielski strasznie zapuscilam ostatnio.
No mam nadzieje ze 2 trymestr bedzie lepszy i odzyje) czego nam wszystkim zycze
Podziel się: