reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

rosania tak mi przykro. Nie ma słów aby Cię pocieszyć. Trzymaj się wszystko sie ułoży.

Wiem że to żadne pocieszenie ale musimy być silne. Niestety takie rzeczy sie zdarzają i nie mamy na to wpływu. Najważniejsze żeby teraz niewyszukiwać w sobie jakis negatywnych impulsów i sie zabardzo zamartwiać. Musimy sie trzymać i wspierac. I byc silne i dobrej myśli dla naszych maluszków.

reklama
Miroslava ja mam tak samo...póki nie czujesz ruchów musisz ufać swojemu lekarzowi. Póki co zadnego krwaienia, żadnych bóli wiec jest ok.

Czesc dziewczynki ja wczoraj mialam gorszy dzien i jeszcze moj M mi doprawil
bo przyszedl z pracy troche wypity a ja strasznie tego nie lubie :-(.
Wrocil zjadl i zasnal a ja go pozniej dobudzic nie umialam i ja ta ktora chodzic nie moze
musialam isc z psem na dwor bo juz bidok nie umial wytrzymac :-(.
A pozatym caly dzien na niego czekalam i sie doczekalam ze tyle go widzialam jak jadl
a pozniej to juz tylko spal :-(.
Rano jak z nim rozmawialam to zero skruszenia z jego strony co mnie zdziwilo
bo jak kiedy tak zrobil to pozniej przepraszal mnie i rozsmieszal itp a dzis nic :-(.
Jeszcze to on byl na mnie zly :-(.
Zanim dzisiaj doszedl do pracy to zadzwonil i byl skruszony ale ja przez telefon to mam gdzies
.
Sorki ze tak marudze

Ja mam dzis 9 tydzien i mam nadzieje ze dzis na usg lekarz powie mi same dobre wiesci
czyli ze dziecko zyje i ze nie jest za male :-) .Strasznie sie boje ,ja tez mam tak ze jak
gdzies cos uslysze to az mi sie zle robi i strasznie sie boje :-(.
Aha ale dziecko czasem moze byc mniejsze niz wychodzi z obliczen Miroslava chyba
cos takiego ma ?
Ale pewnie bylo bardzo male i Rosania pisal ze zle sie rozwijalo :-( .
U mnie ostatnio usuwali mi ciaze w 7 tygodniu bo tez ciaza byla za mala i nie bylo serduszka :-(
Ale dziewczyny jak u nas jest oki to moze tak juz zostanie :-).
Ja na ostatnim usg fasolke mialam dobra mam nadzieje ze dzisiaj bedzie jeszcze lepiej :-)
Ale jak bedzie troszke mniejsza niz wychodzi z obliczen to sie nie bede przejmowal bo najwazniejsze ze zyje :-)

Dorotka z facetami to już czasem tak jest. Mój M też nie lubi jak go strofuję i mówię co ma robić ale jak tu nie pouczać jak on np. wyciera biurko szmatką od czyszczenia wc?? Jak mu zwróce uwagę to jest zły, że przesadzam. Każe mi dbać o siebie. Nawet cukierka z odrobiną alkoholu nie mogę zjeść. Tymczasem on wciaga nieumyte warzywka i owoce nie zważając na to, że ja nigdy nie chorowałam na toksoplazmozę i co z tego, ze ja uważam skoro on nic sobie z tego nie robi?? Ale grunt to to, że ja mam robić wszystko żeby było ok... Teraz to ja się rozpisałam:) ale i tak kocham tego mojego łobuza:tak:

Dorkotka Ty kobieto już tyle ptzeszłaś, że musi być wszystko dobrze. Trzymamy kciuki za usg:) Może jednak w Święta maluszek nabrał wiecej sił i będzie w sam raz do swojego wieku:)

reklama
dorota123456789: wielkościa sie nei martw w tym tyg ciazy odchylenie moze byc nawet do tygodnia a jak serducho bije to dobrze jest!
I dorotko jestes juz w 10 tyg a nie dziewiatym dokładnie jestes w 2 dniu 10 tygodnia ciąży ,9 skończyłaś 2 dni temu.

Co do męża cóz ja ze swoim tez mam jazdy czasem jak sie pokłócimy to aż sciany sie trzesa.No ale chyba tak juz musi byc sa te gorsze i leosze dni..
O której do gina? 3mam mocno kciukasy!!! :)
ja dopiero za dwa tygodnie.

Do góry