reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam
na kocie smrody Justyna sa w sprzedazy takie spraye neutralizujace zapach(np Maskol)ale najpierw wiadomo cala chate umyc trzeba i wtedy ten spray ale to tam gdzie smierdzi najbardziej...ale w sumie to nie wiem czy to duzo da...moze cos pomoze ale na pewno po jakims czasie sie wywietrzy, tak jak u mnie w wawie smierdzialo Mikusiem to teraz jak juz nas nie ma jest ok.
my sie wlasnie do szpitala zbieramy z Rafalkiem na badania czy czasem nie ma zoltaczki bo przy wypisie mial juz na granicy bilirubine wiec jedziemy sprawdzic. mam nadzieje ze bedzie ok bo nie chce znowu do szpitala isc:-(
jak sobie pomysle ze znowu beda go kluc to mnie sciska:-(
Gadalam z M...chce przyjechac i dziecko zobaczyc!!:wściekła/y:powiedzialam mu ze n ie chce, aon adresau nie zna na szczescie.i ze w tym momencie to zadnych praw do dziecka n ie ma bo w dokumentach ojcem nie jest on.wiec teraz mnie blaga , przeprasza, i chce zebym do niego wrocila bo nas potrebuje(chyba do tych dokumentow..)i obiecuje ze juz nas nie zostawi i ze bedzie dla nas dobry....jasne....tlumacze mu jak krowie na rowie ze go nie lubie i ze nie bede z nim, ze to moje zycie i nie mam zamiaru marnowac go na mecZrnie z takim kretynem.a ten nie rozumie i dalej prosi.co ja mam mu powiedziec zeby zajarzyc ze n ie chce i juz?!mowie mu ze ciagle dzwoni i przeszkadza nam i srasz go ze znam jego adres wiec jak jeszcz bedzie tak wydzwaniakl to nasle policje na niego.to powiedzial ze nie bedzie dzwonil...ile razy ja to juz slyszalam....i powiedzial zew przeciez Rafal musi miec ojca, no to ja mu ze ojca to ja sobie znajde , moze bede z Cezarym...to on wtedy ze nikt nie bedzie chcial Rafala bo to mulat.a ja do niego ze nie mulat tylko bialy:-p:-p:-p(on go nie widzial)

reklama
blond, dzięki za porade. a powiedz jeszcze, gdzie mam szukac takich sprayu- na dziale zwierzęcym czy na detergentach? chate mam ciagle posprzątaną, generalne czyszczenie było zanim sie wprowadziliśmy, łącznie z chemicznym praniem wykładzin i w niektórych zakątkach wali smrodem niesamowicie

BLOND wspolczuje tego zamieszania i tych nerwow z M Jestes silna i tak trzymaj I 3 mam kciuki za badania Rafalka :tak:
MOTYLKU kurde wspolczuje ze az tak mala tego cyca sie domaga Kurde moze staraj sie czasem dac jej butle nawet jak nie chce chco wiem ze ciezko odmowic dziecku tego co chce.Moja chce butle i to zabardzo choc ladnie umie ssac :crazy:

Moja wstala po 15 Popila cyca kilka minut i zas usnela na jakies 40 min ale teraz juz nie spi i juz oproznila oba cyce i butle A ja czuje ze cycki sa puste Teraz lezy spokojna na babci kolanach i obserwuje
Kurcze martwie sie o te jej oczko bo non stop jej wycieram a ono jest non stop zaropiale Jakby plakala ROPA :crazy::-:)-:)-(
Teraz ide z psem na dwor umyje sie i bede czekala az OLIWIA usnie i ja ide razem z nia spac bo musze korzystac puki ona spi bo to nigdy nie wiadomo ile to potrwa MILEGO WIECZORU MAMUSKI :-D

A ja własnie dzisiaj o Tobie myślałam Motylku;-) Trzymaj sie moja droga.

Blond trzymaj się. Twarda jesteś i dobrze. Życzę Ci żebyście sobie wszystko dobrze ułożyli.

Kate 5h drzemki to jest cos. Hania najdłuzej śpi 3h.

witam się i ja nie miałam kiedy wejść.
Noc z soboty na niedziele- Kamilkowi pomylił się dzień z nocą i urzeował 4 h a my znim, przez co w niedziele dopłudnia odsypialiśmy, potem spacer 1,5 h , a popołudniu byliśmy u teściów z małym aż do wieczora, po powrocie kąpiel i mały urzędował do 23.
Dziś spał w nocy ładnie, potem porządki, spacer połączpony z Hubertusem, teraz po drzemce Kamil utzęduje z tatą, oczywiście mama z mleczkiem musi być w pobliżu. I gorsza wiadomośc dziadek mój trafił znowu do szpitala z zapalenie płuc się u niego zaczyna, kłopot w tym ze dziadek ma już Parkinsona i jest po udarze, mama musuiała z domu zawieść dziadka materać przeciw odleżynom bo w szpiitalu nie mają wolnego- polska służba zdrowia. Jejku chciała bym tam pojechać.

Przepraszam, ze nie odpisuje wszystko udało mi się przeczytać. Acha zamówiłam huste i nosidełko na alegro z infantu.

Maly złapał odparzenie na pupci wczoraj, smaruje sudokremem i zaczyna znikać.

Czarna mam pytanie bo widze ze twoj Samus ma smoka tego Tommy.... i jak nie jest mu za wielki????bo moja go chciala ale pol twarzy jej zaslanial i narazie ma z NUKa poczekam i i za miesiac jej dam:tak:

Ja tylko na momencik bo u nas akcja pakowanie!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze w południe do szczepienia z malutką!!!
żegnam się z Wami na 3 tygodnie bo nie wiem czy w PL będę mieć dostęp do neta

Aniaaa- trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
no niestety czsami łapi telko dyda ale kupiłam mu inny Avent i teraz tego probuje mu wciskac:-p
A zazdroszcze tego bukieciku:tak:
A jak dzieci:confused:

Ja z góry przepraszam ze tak egoistycznie ale wpadłam tylko przekazac wiesci od Blondii- Asi na wątku wiesciowym

Moj maly dzis budził sie co 2 h ale naszczescie zasypiał po cycu:tak: wiec niebyło tragedii az takiej:-p rankiem spał wiec szybko prasowanie (z trzech pran:szok:) sprzatanie potem spacer i zakupy, obiad a na deser goscie:-D:-D:-D Wiec miałam co robic:cool2: teraz spi mi na reku a ja ogladam serialik:-p
Jak bede miała wiesci od Asi postaram sie szybko was poinformowac:tak:

Wchodze na forum i co widze??
Przeniesli nas !! Znowu jestesmy ostatnie, hehe :-)
Asiu mam nadzieje, ze badania Rafałka wyjdą ok.
Moj jadł koło 18 przez godzinke, wiec pozniej odczekalismy. Koło 20 kapiel i pojadł cyca moze z 10min i spi, ale cos czuje ze to długo nie potrwa... No nic uciekam do mezusia :-)
Ale tu cisza... Buzka

Ja też się zdziwiłam,że nas nie ma ;-)

Ula szczęśliwej podróży i udanego pobytu!
Motylku trzymaj się dzielnie, żal mi że Amelka taka cycolkowa, bo domyślam się jak Ci ciężko fizycznie i psychicznie, ale może ona nadrabia zaległości - taka kruszynka z niej była, a teraz taka panna, w końcu jej przejdzie.
Asiu nie ustepuj z M, Rafałek może mieć tatusia co go będzie kochał takiego jaki jest, a M niech się wypcha :-p, trzymam kciuki za badania :tak:

Mojemu Bartkowi też ropieje oczko. Już całą butelkę biodacynyu zużyłam. Teraz przemywam solą fizjologiczną albo wodą przgotowaną i masuję kącik oka i ropa wyłazi. U mojej Martynki skończyło się udrażnianiem kanalika, mam nadzieję ze tu uda siętego uniknąć.

A my dzisiaj mieliśmy imprezę - Martynka skończyła 2 latka (coś mój suwaczek kłamie :baffled:) Do południa byliśmy godzinkę na rodzinnym spacerku. Poszliśmy z solenizantką do fryzjera i nam zeszło, ale słoneczko było śliczne więc żal było szybciej wracać.
Bartek też cały dzień był grzeczny - chyba specjalnie dla siostry. Teraz też chyba śpi, bo ostatnio to jednak rodziców łóżko fajniejsze do zasypiania :baffled:.

reklama
Kasiu
DUŻO ZDRÓWKA SŁONECZKA I UŚMIECHU DLA TWOJEJ KSIĘŻNICZKI

Ale tu dzisiaj cisza:szok: u mnie nocka do d.... Motylku nie jestes sama z tym cycoleniem. Mój smerf jest taki sam jak Amelka. Dzis zasypiałam na stojaco:confused2: no nic trza to przetrwac:tak:
buziam panienki

Do góry