Cześć dziewczyny !!
Ostatni raz przed jutrzejszym szpitalem się tu pojawiam !! Dzięki za wsparcie i mam nadzieję, że jak następny raz tu zawitam, to będę już z Szymusiem i będę razem z Wami udzielać się o karmieniu, spacerkach, itd... już się doczekać nie mogę, choć boję się bardzo, nie wiem jak to będzie wyglądało w szpitalu i jak długo mnie tam przetrzymają...
W każdym razie udanych dni z dzieciaczkami dziewczyny Wam życzę!!!! i do zobaczenia !!!!!! będę dawała znać co i jak !!
Trzymamy kciuki;-)
Faktycznie pustki na BB.
Ja noc miałam przespaną. Rano Hanulą zajął się tatus wiec pospałam do 9tej. Potem śniadanko, ogarniecie mieszkanka, prysznic i chwila dla mamusi. Od drugiego trymestru ciaży włosy mi sie nie przetłuszczają i muszę się grubo zastanawiac kiedy je ostatni raz myłam - mam nadzieie ze tak zostanie. Miałam wiec poranek pięknosci - układanie włosów i makijaż i od razu człek się lepiej czuje.
Byłam tez na zakupkach. Kupowałam dzieciakom z rodziny drobiazgi Mikołajowe bo nie wiem kiedy bede miała jeszcze okazje wyjsc tak na spokojnie - M ma dzis wolne, a druga rzecz że Mikołaj jeszcze przed wypłatą więc wolę byc ubezpieczona.
Sobie kupiłam 2 staniki do karmienia;-)