reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ale tu cisza dzisiaj... My po kapieli i wieczornym karmieniu, mały lezy w lozeczku i sie patrzy, nie chce spac :-/ W dzien tez mało spał, wiec mam nadzieje, ze w nocy pospi tak ładnie jak wczoraj :-D

Zaraz wam chyba jakies fotki wrzuce :-)

Cześć dziewczyny !!
Ostatni raz przed jutrzejszym szpitalem się tu pojawiam !! Dzięki za wsparcie i mam nadzieję, że jak następny raz tu zawitam, to będę już z Szymusiem i będę razem z Wami udzielać się o karmieniu, spacerkach, itd... już się doczekać nie mogę, choć boję się bardzo, nie wiem jak to będzie wyglądało w szpitalu i jak długo mnie tam przetrzymają...

W każdym razie udanych dni z dzieciaczkami dziewczyny Wam życzę!!!! i do zobaczenia !!!!!! będę dawała znać co i jak !!

O! a co tu dzisiaj takie pustki?:szok::szok:

Ja dzisiaj chyba w dobrej formie, przynajmniej od rana, synek się w nocy spisał na medal to i poranek fajny.:-D:tak:
Chałupkę już ogarnęłam, się też ogarnęłam, teraz się zabieram za torbę od ciotki z ubrankami, muszę przepatrzeć co i jak i wrzucić pranie. Szymuś na razie śpi,choć z tym to nigdy nie wiadomo:rofl2:.

Buziam mamunie!!!!:-):-)

Witajcie kobiety po długiej nieobecności przez 2 tygodnie nie miałam internetu i tak mi was brakowało ze łoo,poza tym z małą są problemy nie trawi laktozy której jest w moim pokarmie i ciągle bardzo płacze w brzuszku jej sie gotuje i problemy z załatwianiem musze jej podawac troche sztucznego bez laktozy by brzuszek jej odpoczoł,poza tym ma uczulenie na białko krowie juz dostaje chyba z 4 mleko.Szkoda mi jej bo tak strasznie płacze non stop jest bujana- a zazekałam sie ze nie bede nigdy dziecka bujac ,ale tylko to ja uspokaja.Teraz tez pisze 1 reka a druga ja bujam na ramieniu wiec wybaczcie za pismo.Mała wazy juz 3700 i 53cm

Gratulacje dla wszystkich mam.Mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku.Niestety nie jestem w stanie przeczytac tych zaległosci.Buziaki

Ja tylko na momencik bo u nas akcja pakowanie!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze w południe do szczepienia z malutką!!!
żegnam się z Wami na 3 tygodnie bo nie wiem czy w PL będę mieć dostęp do neta

Aniaaa- trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ULKA bedzie nam tu Ciebie brakowalo Wracaj do nas szybko i milej podrozy :-)
WESOLUTKA witaj I wspolczuje ze twoja mala ma takie problemy z brzuszkiem.Moja jak pije to tez sie jej przewraca w brzuszku ale ogolnie jest dosc spokojna wiec chyba jej to nie przeszkadza
CZARNA dzis bylismy u lekrza z mala i ubrane miala POLSPICHY I KAFTANIK na to DRES KOMBINEZON CZAPECZKE I W JEDNYM KOCYKU BYLA W WOZKU :-)

MINISIA to fajny prezent od M :-)

My dzis bylismy u lekarza ale napisze jak bylo na lekarzowym i na nieobecnosciach wiesci od ANI
W nocy nawet fajnie pospalam Lece bo mala sie budzi

Do góry