A
reklama
A
agamir
Gość
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Witam niedzielnie wszystkie mamusie.
Agamir slodziutki ten Twoj synus, a na tym zdjeciu po kapieli najbardziej
Kaka podzielilabys si tym ciastem a nie tak sama wcinasz, nieladnie
U mnie szaro buro i ponuro hihi, ale chcac nie chcac musimy jechac po zakupki bo w lodowce tylko swiatlo
Pozdrawiam i do potem....;-)
Agamir slodziutki ten Twoj synus, a na tym zdjeciu po kapieli najbardziej
Kaka podzielilabys si tym ciastem a nie tak sama wcinasz, nieladnie

U mnie szaro buro i ponuro hihi, ale chcac nie chcac musimy jechac po zakupki bo w lodowce tylko swiatlo

Pozdrawiam i do potem....;-)
A
agamir
Gość
Dziek twoja kruszynka tez słodziutka i piekniutka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU to fajnie ze gosc wpadl A jak C reaguje na Rafalka ??????
CZARNA ja tez zmeczona strasznie i tez tego nic nie ukryje
Dziewczyny cud na cudami Moja mala wspala przed 7 i dopiero teraz usnela i wyglaa ze troche pospi choc u niej to nigdy nic nie wiadomo
.I od 7 walcze non stop z cycami i juz z dwoch pila bo jeden juz byl totalnie oprozniony a z drugiego sie lalo I pierwszy raz zasnela po moim cycu nie liczac mojego mleka z butli ale chodzi mi ze po cycku 

Mam nadzieje ze pospi troche bo przynajmniej piersi zdaza mi sie naladowac 
Dziewczyny a jak mam ubrac na weronadowanie bo nie wiem czy ubrac jej np 2 warstwy ciuchow i kombinezon i do kocyka czy jak Bo ja nwet wogole nie mam pojecia jak ja ubrac jak wyjdziemy na dwor i ile minut wystawic ja na balkon ??????????
CZARNA ja tez zmeczona strasznie i tez tego nic nie ukryje

Dziewczyny cud na cudami Moja mala wspala przed 7 i dopiero teraz usnela i wyglaa ze troche pospi choc u niej to nigdy nic nie wiadomo

Dziewczyny a jak mam ubrac na weronadowanie bo nie wiem czy ubrac jej np 2 warstwy ciuchow i kombinezon i do kocyka czy jak Bo ja nwet wogole nie mam pojecia jak ja ubrac jak wyjdziemy na dwor i ile minut wystawic ja na balkon ??????????
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AGAMIR dzidzia sliczna i jakie WIELKIE OCZKA :-)
A
agamir
Gość
Dzieki Dorociu. Oczki faktycznie ma bardzo duzeeeeeeeeeeee i ciemne. Antos własnie nauczył sie uderzac raczka w grzechotki i cały czas to robi.
Witam się i ja :-) :-) :-) Tak się cieszę, że już w domku jesteśmy, jeszcze w środę kontrola, ale mam nadzieję, że już wszystko ok. Musiałyśmy się ponaświetlać trochę przez żółtaczkę, ale poziom nie był wysoki i wystarczyło 1,5 dnia w inkubatorze pod lampą (płakać mi się chciało patrząc na nią...) Mogłam ją tylko wyjmować co 2-3h na karmienie.
Rany - bałam się powrotu do domu. Miałyśmy bardzo ciężkie noce w szpitalu. Mariczka miała problemy z brzuszkiem, darła się całe noce wniebogłosy i nic nie pomagało, możliwe, że to od dokarmiania sztucznym mlekiem. W szpitalu nie zmrużyłam oka żadnej nocy. Teraz trochę się boję cookolwiek jeść... nie wiem, czy coś jej ni zaszkodzi. Co jecie????
A dziś... Chyba to zbawienny wpływ Tatusia, ale jak ją przytulił o 23.00 i zasnęła w salonie z nim to mi ją przyniósł do karmienia o godz.... 5.00 rano!!!!
Szok! Potem zjadła i poszła spać na 3h, i znowu zjadła i śpi już długo.
Mój M. jest naprawdę niesamowity. Super się nią zajmuje, ma tyle cierpliwości. Przytula ją i coś jej szepcze do uszka (podsłuchałam i opowiadał Marice, że ją zabierze nad morze i co tam będą robić). Słodko...
A my czekamy na Babcię i idziemy trochę sami na spacer - taka ładna pogoda.
Rany - bałam się powrotu do domu. Miałyśmy bardzo ciężkie noce w szpitalu. Mariczka miała problemy z brzuszkiem, darła się całe noce wniebogłosy i nic nie pomagało, możliwe, że to od dokarmiania sztucznym mlekiem. W szpitalu nie zmrużyłam oka żadnej nocy. Teraz trochę się boję cookolwiek jeść... nie wiem, czy coś jej ni zaszkodzi. Co jecie????
A dziś... Chyba to zbawienny wpływ Tatusia, ale jak ją przytulił o 23.00 i zasnęła w salonie z nim to mi ją przyniósł do karmienia o godz.... 5.00 rano!!!!

Mój M. jest naprawdę niesamowity. Super się nią zajmuje, ma tyle cierpliwości. Przytula ją i coś jej szepcze do uszka (podsłuchałam i opowiadał Marice, że ją zabierze nad morze i co tam będą robić). Słodko...
A my czekamy na Babcię i idziemy trochę sami na spacer - taka ładna pogoda.
Czarna laktator ozył , zapomniałam jednej uszelki włożyć
FP przestało wogóle się włączać
Espumisanu niestety w aptece nie było stąd ten Bobotic;-)
Co do wernadowania. Ja ubierałam małą w dodatkowy dresik, czapeczkę, kombinezonik ( nie jest za gruby), przykrywałam kocykiem i kołderką. Wkładałam ją do wózka i woziłam po duzym pokoju a jak zasneła to ją zostawiałam przy oknie;-)

FP przestało wogóle się włączać

Espumisanu niestety w aptece nie było stąd ten Bobotic;-)
Co do wernadowania. Ja ubierałam małą w dodatkowy dresik, czapeczkę, kombinezonik ( nie jest za gruby), przykrywałam kocykiem i kołderką. Wkładałam ją do wózka i woziłam po duzym pokoju a jak zasneła to ją zostawiałam przy oknie;-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U mnie musialam malej dac sztuczne bo juz sie wydzierala w nieboglosy az mnie sie chcialo plakac a piersi mialam totalnie puste bo tak czulam ze sa oproznione i sprawdzilam laktatorem i zeczywiscie byly puste:-
-
-(
Dzis chcialam mala werandowac U nas wiosenna sliczna pogodaI wystawilismy ja na balkon ale po minucie wywnioskowalismy ze zamiast ma stac w wozku na balkonie to poszlismy z nia na 15 min na spacer To bylo takie werandowanie tylko ze na dworze Mam nadzieje ze jej nie zaszkodzimy Ale to jest chyba to samo jak polezy na balkonie 15 min a jak przed domem Poubieralismy ja i bylo jej cieplo bo karczek miala cieplutki A jutro i tak bedzie miala chyba spacer bo jutro idziemy do lekarza Bo tez oczko jej od poczatku ropieje i juz ide to skontrolowac i ma lekka wysyple na brzuszku i raczkach i tez musze to sprawdzic Wiec i tak jutro musialabym wyjsc na spcer.
Acha czy wasze dzieci kichaja i kaszla bo moja kicha dosc czesto najczesaciej jak juz jest pojedzona a kaszel tez miala kilka razy I miala to jeszcze zanim wyszlismy z nia dzis :-(Nie wiem czy to normalne jak czasem sobie kichnie ???????
Dzis chcialam mala werandowac U nas wiosenna sliczna pogodaI wystawilismy ja na balkon ale po minucie wywnioskowalismy ze zamiast ma stac w wozku na balkonie to poszlismy z nia na 15 min na spacer To bylo takie werandowanie tylko ze na dworze Mam nadzieje ze jej nie zaszkodzimy Ale to jest chyba to samo jak polezy na balkonie 15 min a jak przed domem Poubieralismy ja i bylo jej cieplo bo karczek miala cieplutki A jutro i tak bedzie miala chyba spacer bo jutro idziemy do lekarza Bo tez oczko jej od poczatku ropieje i juz ide to skontrolowac i ma lekka wysyple na brzuszku i raczkach i tez musze to sprawdzic Wiec i tak jutro musialabym wyjsc na spcer.
Acha czy wasze dzieci kichaja i kaszla bo moja kicha dosc czesto najczesaciej jak juz jest pojedzona a kaszel tez miala kilka razy I miala to jeszcze zanim wyszlismy z nia dzis :-(Nie wiem czy to normalne jak czasem sobie kichnie ???????
Podziel się: