reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Helo sobotnie moj mlekopijca wisi na cycu wiec korzystam:-p
Ja nie wiem moje dzieci nie chca za bardzo butli i mleka sztucznego:baffled: a o jakies herbatce to tez moge zapomniec. Tylko cyc cyc i jeszcze raz cyc:cool2:

Martynka tak dzieci czest maja szmery serduszka wiec niedenerwuj sie napewno wszystko dobrze sie skonczy:tak:

reklama
o widze ze nie tylko my wisimy na cycu:))))narazie spalam dzisiaj 2 godz:/bo cos maly placze znowu:(ale moglam przynajmniej bujacze skrecic w tym czasie:)bo nie bede go przeciez non stop na rekach trzymac:)wiec dzisiaj chyba pojdziemy pietro wyzej tv poogladac w koncu:)

Witam sie sobotnio :tak:Ja zmeczona strasznie juz tym nie spaniem dzis spalam 3 godziny ale jak widze mojego skarbka to juz mi przechodzi Mla teraz spi a ja juz zasnac nie umialam mimo zmeczenia :-(
MARTYNKA 3 mam kciuki aby szmery minely :tak:
CZARNA ja bym chciala aby moja tylko chciala cyca i cyca:-(

Ja sie dzis poryczalam do M rano z mojego karmienia ale o tym na watku o karmieniu bo nie chce tu zasmiecac :-(Moj M ma dzis nocke wiec od 17 zostane sama z Oliwia i mama ale mama mi zbytnio nie pomaga tylko ja ponosi troche :cool2:A teraz M idzie zas do kolegi remontowac ja jestem zla ale to niby dalej w podziekowaniu ze po mnie przyjechali tylko jestem zla ze on ma wolne a non stop go nie ma w domu :no:
Ja nie wiem w czym ja wyjde w poniedzialek do przychodni i w czym pojade sciagnac szwy bo w nic sie nie mieszcze Moze moja mama bedzie miala cos co na mnie bedzie pasowalo A kupic nie mam kasy teraz Bo wogole zas mamy klopoty finansowe i to bardzo ale juz mi sie nie chce o tym myslec nawet Nie wiem pod mostem wyladujemy i bedzie swiety spokoj :-:)-:)-:)-(

MILEJ SOBOTY

Ja pomyje podlogi ,poprasuje i ogarne mieszkanie i pranie i nic wiecej nie robie

Witam w sobotni ranek - pochmurny i chłodny.
Za to w domku cieplusio :-D
Mały właśnie zasypia i mam nadzieję, że chociaż ze 2 godzinki pości moja słodka pociecha.
No niestety otworzył oczki i patrzy się na mnie.

Więc uciekam i jak ululam małego to naskrobię coś więcej.

Cześć dziewczyny !!
melduję się wciąż w dwupaku. Czytałam Was wczoraj, ale nie miałam kompletnie siły i humoru nic napisać, zresztą nawet nie miałam co.
W nocy już myślałam, że się zacznie, sporo regularnych skurczy, ale.... jak wziełam prysznic to wszystko staneło :-( a już się cieszyłam, że do szpitala pojedziemy ...
Coś mi się wydaje, że trafię tam w poniedziałek tak jak mi gin kazała.
Przepraszam, że tak egoistycznie...idę dczytać co napisalyście nowego ...

o Czesc Ania:)
a ja juz tez mialam nadzieje ze cos sie zaczelo u Ciebie....powinnas dostac medal za wytrwalosc!
My sie wlasnie nakarmilismy i testujemy bujaczek:)
ale on slodko w nim wygalada:)))i jak sie patrzy na te zabawki:)))do mnie wczoraj polozna w koncu nie przyszla bo musiala zastapic kolezanke ale dzisiaj juz na pewno ma byc wiec musze sie do porzadku doprowadzic

No więc witam się i ja :)
Maly wykąpany (wczoraj jakoś nie wyszło :-D), śpi, Jula broi. będziemy dziś mieli wizytę brata teścia i jego mamy :baffled: Rety, że też jak czlowiek pragnie spokoju, to go nie dostanie :dry: Ogolnie jest w porząsiu i na szczęście dzień zapowiada się dość dobrze :-p Sprzątnęłam wczoraj w swojej komodzie i nie mogę się nacieszyć swoimi starymi ciuchami :-D:tak: A jaki porządek się zrobił :cool2:
Buziam mocno Mamusie.
aniaaa, trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!

Asiu fajnie, że testujesz bujaczek a Rafałek napewno słodko w nim wygląda.

Aniu oj tak, medal za wytrwałość jak najbardziej - trzymam kciuki oby coś się rozkręciło.

U mnie mały zasnął teraz nie wiem na jak długo, bo drzemał pół godzinki i obudził się głodny - więc znów cycolandia i teraz zasnął.

Witam i ja
moje dziecię właśnie zasypia, ale niestety marudzenie mu nie przeszło, wczoraj po południu była chyba kulminacja, bo tak płakał, że go uspokoić nie mogłam dopiero na rączkach usnął i spał od 19 do północy, ale potem od nowa polska ludowa :baffled:

A mnie dopadły bóle pleców :-(, chyba od tego wyginania w paragraf podczas karmienia. A Wy mamy w jakiej pozycji karmicie, bo ja tylko na leżąco, ale niestety plecy siadają, a na siedząco to mi jakoś niewygodnie.

Ania, fakt dla Ciebie medal za wytrwałość. Żadna z nas tyle się nie naczekała, jedyne pocieszenie, że w poniedziałek już coś zacznie się dziać.
Trzymamy kciuki Kochana!!!
Blond, bujaczka z Rafałkiem pewnie fajnie wygląda, a może jakaś foteczka ??? ;-)
Gosia nawet nie pytam co wczoraj robiliście zamiast kąpać Radzia :-p:-p

Buziam mamusie!

reklama
Wiola mnie też najwygodniej jest karmić na leżąco - próbowałam na siedząco i ... klops plecy bolą strasznie.
Jeszcze w miarę względnie mogę w fotelu bo mam oparcie a tak to tylko leżenie..
Rozluźniona jestem wtedy i swobodnie płynie pokarm.

Do góry