dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
moja mala sie obudzila i bylo przebranie pozniej pol godziny na cycu pozniej troche pokwiczala i zas cyc i po 10 min usnela na cycu ale jak ja odlozylam to juz sie obudzila .pozniej noszenie i mowienie do niej .Poscilam jej karuzele nad lozeczkiem i byla nawet zainteresowana .Przez caly czas co nie spala i nie byla na cycu to nie plakala tylko marudzila troche Teraz zas cyc przed kompem i troche je a troche przysypia WIEC moze nie ma tak zle z moimi cycami jak ona nie placze tylko marudzi i jakos ssie Zobaczymy jaka reakcja bedzie jak skonczy
PPATQA tak z pewnoscia lepiej jest jej z butli bo samo leci A na szwy to zadzwonie do szpital w ktorym rodzilam w poniedzialek i zapytam
ASIU ja GLOWNIE JAK DAJE JEJ BUTLE TO MOJE MLEKO ZADKO sztuczne a kapturki mam ale stosuje tylko na prawa piers bo z ta sobie mala wogole nie radzi Bol jest u mnie i to bardzo ale na pocztku jak oliwia zaczyna ssac a pozniej sie przyzwyczajam
CZY WASZE DZIECI TEZ ZASYPIAJA NA CYCU?
J a sie M nie moge doczekac ale najwczesniej bedzie kolo 15 i juz sie nie moge doczekac jak pojde do sklepu juz tak bardzo chce mi sie wyjsc na dwor Moze jak mama zgodzilaby sie zostac sama z mala to pojde z M przyda sie do dzwigania
PPATQA tak z pewnoscia lepiej jest jej z butli bo samo leci A na szwy to zadzwonie do szpital w ktorym rodzilam w poniedzialek i zapytam
ASIU ja GLOWNIE JAK DAJE JEJ BUTLE TO MOJE MLEKO ZADKO sztuczne a kapturki mam ale stosuje tylko na prawa piers bo z ta sobie mala wogole nie radzi Bol jest u mnie i to bardzo ale na pocztku jak oliwia zaczyna ssac a pozniej sie przyzwyczajam
CZY WASZE DZIECI TEZ ZASYPIAJA NA CYCU?
J a sie M nie moge doczekac ale najwczesniej bedzie kolo 15 i juz sie nie moge doczekac jak pojde do sklepu juz tak bardzo chce mi sie wyjsc na dwor Moze jak mama zgodzilaby sie zostac sama z mala to pojde z M przyda sie do dzwigania