reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

moja mala sie obudzila i bylo przebranie pozniej pol godziny na cycu pozniej troche pokwiczala i zas cyc i po 10 min usnela na cycu ale jak ja odlozylam to juz sie obudzila .pozniej noszenie i mowienie do niej .Poscilam jej karuzele nad lozeczkiem i byla nawet zainteresowana .Przez caly czas co nie spala i nie byla na cycu to nie plakala tylko marudzila troche Teraz zas cyc przed kompem i troche je a troche przysypia WIEC moze nie ma tak zle z moimi cycami jak ona nie placze tylko marudzi i jakos ssie Zobaczymy jaka reakcja bedzie jak skonczy

PPATQA tak z pewnoscia lepiej jest jej z butli bo samo leci A na szwy to zadzwonie do szpital w ktorym rodzilam w poniedzialek i zapytam
ASIU ja GLOWNIE JAK DAJE JEJ BUTLE TO MOJE MLEKO ZADKO sztuczne a kapturki mam ale stosuje tylko na prawa piers bo z ta sobie mala wogole nie radzi Bol jest u mnie i to bardzo ale na pocztku jak oliwia zaczyna ssac a pozniej sie przyzwyczajam

CZY WASZE DZIECI TEZ ZASYPIAJA NA CYCU?

J a sie M nie moge doczekac ale najwczesniej bedzie kolo 15 i juz sie nie moge doczekac jak pojde do sklepu juz tak bardzo chce mi sie wyjsc na dwor Moze jak mama zgodzilaby sie zostac sama z mala to pojde z M przyda sie do dzwigania

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie niebyło, malutka dostała koleczek i budzi sie co godzine i chce cyca, przełamałam sie i dałam jej smoka:-(nieiwem czy dobrze zrobiłam??????ale z drugiej strony jak mam ja dokarmiac co godz a ona sie niewysypia, juz nieiwem:-(, potwierdzcie mnie w przekonaniu ze dobrze zrobiłam PROSZE!!!!!!!!!!
Dorotko moja mała tez zasypia przy cycu, chociaz teraz rzadziej, jak zje to sie juz odsuwa, mysle ze sie reguluje.
Ja tez zaczełam cwiczyc, robie brzuszki i roweryk, napinanie mięśni brzucha i posladków, ale skura mi wisi na brzuchu i nadal brzuch mi odstaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i te nieszczesne rozstępy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na piersiach mam rozstępowe promyki wokół sutków masakra, co polecacie na rozstępy?

Dzien doberek:happy2: Ja dzisiaj padam na twarz, maly dzisiaj caly czas chce byc na rekach, jak odkladalam go do lozeczka to zaczynal plakac, ale nie tak ze chce sie nosic tylko tak jakby go cos bolalo dopiero jak go przytulam to przestaje. normalnie rece juz mi usychaja. teraz udalo mi sie go polozyc zobaczymy jak dlugo pospi.
Jutro przyjezdzaja moi rodzice to troche odsapne, codziennie mowie sobie ze pospie troche dopoludnia ale zawsze cos mi wypada i nic z tego nie wychodzi.

Ja mam fajne cwiczenia na brzuch, kiedys znalazlam je w necie, zaraz poszukam i wkleje link, moze nie jest tak jak tam bylo napisane ale szybko widac efekty.

Hej dziewczyny dawno mnie niebyło, malutka dostała koleczek i budzi sie co godzine i chce cyca, przełamałam sie i dałam jej smoka:-(nieiwem czy dobrze zrobiłam??????ale z drugiej strony jak mam ja dokarmiac co godz a ona sie niewysypia, juz nieiwem:-(, potwierdzcie mnie w przekonaniu ze dobrze zrobiłam PROSZE!!!!!!!!!!
Dorotko moja mała tez zasypia przy cycu, chociaz teraz rzadziej, jak zje to sie juz odsuwa, mysle ze sie reguluje.
Ja tez zaczełam cwiczyc, robie brzuszki i roweryk, napinanie mięśni brzucha i posladków, ale skura mi wisi na brzuchu i nadal brzuch mi odstaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i te nieszczesne rozstępy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a na piersiach mam rozstępowe promyki wokół sutków masakra, co polecacie na rozstępy?

Ewela. ja juz w szpitalu dałam smoczek bo inaczej Mała 24h na dobe wisiałaby mi na cycku użwyając moich brodawek jak smoka. Maluchy mają potrzebę ssania. Myślę, że jak odstawimy smoczki w odpowienim momencie życia to nie bedzie tak źle;-)
A co do rozstępów to na cycki stosuje tylko oliwkę a na brzuch krem Gerbera. Brzusio codziennie szoruje szorstką szczotą i mocno nie wisi:-)
Dzien doberek:happy2: Ja dzisiaj padam na twarz, maly dzisiaj caly czas chce byc na rekach, jak odkladalam go do lozeczka to zaczynal plakac, ale nie tak ze chce sie nosic tylko tak jakby go cos bolalo dopiero jak go przytulam to przestaje. normalnie rece juz mi usychaja. teraz udalo mi sie go polozyc zobaczymy jak dlugo pospi.
Jutro przyjezdzaja moi rodzice to troche odsapne, codziennie mowie sobie ze pospie troche dopoludnia ale zawsze cos mi wypada i nic z tego nie wychodzi.

Ja mam fajne cwiczenia na brzuch, kiedys znalazlam je w necie, zaraz poszukam i wkleje link, moze nie jest tak jak tam bylo napisane ale szybko widac efekty.

Mały terrorysta. Moja ma dzis kłopoty z kupką i dałam jej kropelki. Teraz śpi w łóżeczku. Chetnie lukne na ten link;-)

Aerobiczna 6 Weidera

Najlepiej sobie wydrukowac te kartke z rysunkami i opisem tych cwiczen, efekt nie jest az taki jak tam jest napisany ale jest widoczny dosc szybko. Ja ciczylam to rok temu w wakacje i bylam bardzo zadowolona, to jest tylko na brzuch i nie sa to latwe cwiczenia, chociaz moga na takie wygladac.

Kaka jakie kropelki dajesz malej na te kupki, bo ja mysle ze mojego malego kurczaczka brzucholek boli bo juz wczoraj mial problem z kupka a dzis jeszcze nie robil.

reklama
Cześć
oj nasze mamusie zajęte dzieciaczkami, bo aktywność na forum, jak swego czasu na listopadówkach ;-):-p:-p

Szymuś śpi, więc mam chwile dla siebie. Troche się martwię, bo objawy skazy nie ustępują, dzisiejsza kupa - jedna z wielu, była typowo skazowa (śmierdziała starą serwatką) i utwierdziłam się w przekonaniu, że to jednak wina mleka. :-:)-(
Jedyny plus tej całej sytuacji, to to, że może waga mi się zatrzyma w miejscu, bo zamiast spadać - rośnie, przez mój mega apetyt.

Magdasf fajne te ćwiczenia, wrzuciłam w ulubione, żeby nie zginęły ;-):-D, bo po cc 2 miesiące trzeba odczekać, póki co na obwisły brzuszek kupiłam balsam ujędrniający dla kobiet karmiących.

Buziam!!!

Do góry