reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja też nie wiem po co ta moja ołożna tyle razy przyłazi...
Wczoraj był u mnie w koncu lekarz. Z hanią ok;-) ale zapomniały piguły przygotowac druczków na recepty i nadal jestem bez witamin, terminów szcze pienia itp. Mam podejsc w poniedziałek i sie dogadać:baffled:

No i słusznie, ze Twoja mama przemyślała sprawę. W koncu jakbys się odchudzała podczas karmienia to jakie te twoje mleko by było?

reklama
U mnie na pesel czeka się 3 tyg, ale przez to ze to 2 rózne urzędy które muszą przesłać sobie informacje. Ja nie wiem jak z budzeniem na karmirnie, bo Kamil aż tak długo nieśpi na raz. A ja wczoraj dowiedziałam się ze z mojego jobu sekretarka nasza jest w ciązy, wczoraj ogłosiła w pracy, ja siedze w domu i też wiem, informacje szybko krążą. Dalej nie wiem co z laptopem.
dorotko jeśli masz "zszywki" to może tak być ze będziesz musiała jechać tam gdzie ci je załozyli. Jak siedziałam kilka lat temu w lecznicy jeszcze na praktyce, to przysłali do nas gościa ze szpitala wojewódzkiego właśnie na sciągnięcie zszywek, bo nie mieli czym, a okurat lekarz był koniarzem i wiedział ze my je stosujemy:) Zdjęcie szwow przeważnie jest w 10 dobie, choć u ludzi nie wiem jaki mają czas. A propo butli może Oliwce poprostu łatwiej leci mleczko z butli niż z cyca, ja taka byłam ze nie chciałam ssać cyca i wolałam butelke bo samo leciało.
Marma nie przejmuj się
kaka dzięki i nie laktator tylko dojarke, ale ona jest na 4:)
blond ja mam te woreczki ale jeszcze nie uzyłam bo ja aż tyle mleka nie mam, wszystko prawie mi Kamil wypija, ale je sie wkłada do butli laktatora, a max jaki udało mi się sciągnąć to 50 ml i to po nocy

Ostatnia edycja:
ja z 73 musze spaśc też na 55, tylko narazie mam 63,5 i nie wiem jak to zrobie bo ja nigdy się nie odchudzaam wcześniej, miałam stałą wage i tyle

Ja startowałam z wagą 74 kg ale to była waga z 12tc bo wcześniej zjechałam w dół z powodu wymiotów.
Teraz chciałabym dojść do wagi 69-70 kg.
Więc trochę jeszcze zostało.

ale ja się boje ze mi nie zejdzie bo wszystko mam w dupie i udach, a z tym będzie cężko. Ja się zastanawiam kiedy wsiąde na konie, ale z tym poczekam bo jeszcze siedzieć bez kółka nie potrafie

Pati ja też się zmagam z przybranymi cm-trami na udach i w tyłku.
Chociaż powoli wszystko schodzi - no właśnie powoli i boję się, że na efekt trzeba będzie dłużej poczekać.
Ale i gimnastykę czas zacząć w domku - jakieś ćw na brzuch, uda i pośladki.
Bo jak tak dalej pójdzie to koszmar.

reklama
cześć dziewczynki

wpadłam tylko sie przywitać bo zaraz ma przyjść health visitor i widzę ciekawy temat:-) no właśnie dziewczyny- zapodajcie może jakieś ćwiczenia na brzuszek i nogi co?? ja zaczełąm już i tak naprawde staram sie w każdej wolnej chwili ćwiczyć + dieta oczywiście ale jeszcze nie moge robić normalnych całych brzuszków. narazie robie skośne i z uniesionymi nogami, wtedy pupa leży sobie, boje sie narazie za mocno tam naciągac a na dolną częśc brzucha niestety nie moge bez tego nic robic- może wy znacie jakiś sposób na ten dolny brzuszek? teraz po drugim to zaczyna mi wisiec ten brzuch:baffled: tzn skóra i rozstępny sie porobiły teraz masakra, łoj masakra. ale najabrdziej mi zależy na zejściu z cm w brzuchu, biodrach i udach
wgl fajnie byłoby założyć jakiś nowy wątek w tym temacie?? przydałoby sie wsparcie i porady :tak:
dobra ide, musze zajac sie Laura bo mi zaraz dom rozniesie:-D
miłego dzionka kobietki

Do góry