blond_20
Czarownica
Minisia wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam sie w koncu i ja
maly jeszcze spi, a ja przygotowuje pierwsza kapiel
niestety musze sama sobie jakos poradzic i boje sie jak cholera.
nie wiem o c ochodzi, czy to juz sa kolki(troche za wczesnie mi sie wydaje) ale Rafalek od 44 dni placze co noc po 4 godziny, wijac sie, prezy sie :-
-
-(nie wiem czy to moze ja cos nie tak jem?:-(ale jem tylko kanapki z wedlinai gotowanego kurczaka z ryzem i marchewka gotowana.nie wiem od czego to.dzisiaj sobie chyba kaszke manna zrobie na kolacje bo w szpitalu codziennie jadlam i nic mu nie bylo caly dzien.dopiero w nocy.codziennie od 22 do 2 lub 3 w nocy.
ja jutro mam zadanie bojowe...jade do szpitala zeby mi ta rane obejrzeli, musze wiac wypis, zaplacic za pokoj w szpitalu, zarejestrowac malego w USC(sa kolejki w USC????), zapisacw osrodku zdrowia....troche tego jest...i to wszystko w zawrotnym tempie bo maly bedzie z mama w domu, a ja z Wiesiem bedziemy jezdzic.boje sie troche bo to troche czasu zajmie, a co z karmieniem?:-(mama dzisiaj chyba kupi mleko sztuczne na takie okazje na wszelki wypadek.
Witam sie w koncu i ja
maly jeszcze spi, a ja przygotowuje pierwsza kapiel

nie wiem o c ochodzi, czy to juz sa kolki(troche za wczesnie mi sie wydaje) ale Rafalek od 44 dni placze co noc po 4 godziny, wijac sie, prezy sie :-
ja jutro mam zadanie bojowe...jade do szpitala zeby mi ta rane obejrzeli, musze wiac wypis, zaplacic za pokoj w szpitalu, zarejestrowac malego w USC(sa kolejki w USC????), zapisacw osrodku zdrowia....troche tego jest...i to wszystko w zawrotnym tempie bo maly bedzie z mama w domu, a ja z Wiesiem bedziemy jezdzic.boje sie troche bo to troche czasu zajmie, a co z karmieniem?:-(mama dzisiaj chyba kupi mleko sztuczne na takie okazje na wszelki wypadek.