reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
ja jak zwykle ostatnio, spóźniona ze wszystkim jak koza taka... no ale jeszcze jest przed północą a więc:

Wszystko co piękne i upragnione niech w Twoim życiu będzie spełnione!

moje dzieci też śpią tylko na boku. na Lura to sama się już rzuca po całym łóżko ale do boczków przyzwyczajona od urodzenia a Lili teraz tak samo. upodobała sobie bardziej na lewy front i musze ją pilnować bo widze że główka traci kształt :dry::-)
Ale jestem zmordowana. Energii czuje że mi brak. Ide dalej czytać:-)

moj tez woli chyba lewy bok:)chociaz slyszalam ze niby wiekszosc oli prawy bo tak byly w brzuchu ulozone czy jakos tak.
zasnal, mam nadzieje ze to koniec atrakcji na dzisiaj....
================

a jednak nie spi:(

Ostatnia edycja:
Witam sie mamuski :-D
Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca:tak:.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.

Dziewczyny ale co wogole sie dziecku ma nie ulewac czy od czasu do czasu moze i to nic zlego nie swiadczy ????????????????????

Mam nadzieje ze jak teraz spi to jakos sie najadla moim cycem I po kilku minutach po karmieniu jak lezala i tatausia to sie jej ciutke ulalo wiec chyba pojadla mojej piersi ?????????

Acha i jeszcze jedno pytanie na ktore juz pewnie odpowiadalyscie JAKIE DOKUMENTY TRZEBA ZLOZYC DO BECIKOWEGO I GDZIE SIE JE SKLADA ??????

Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac mala :tak:Juz bym chciala aby juz wrocil

Witam sie mamuski :-D
Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca:tak:.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.

Dziewczyny ale co wogole sie dziecku ma nie ulewac czy od czasu do czasu moze i to nic zlego nie swiadczy ????????????????????

Mam nadzieje ze jak teraz spi to jakos sie najadla moim cycem I po kilku minutach po karmieniu jak lezala i tatausia to sie jej ciutke ulalo wiec chyba pojadla mojej piersi ?????????

Acha i jeszcze jedno pytanie na ktore juz pewnie odpowiadalyscie JAKIE DOKUMENTY TRZEBA ZLOZYC DO BECIKOWEGO I GDZIE SIE JE SKLADA ??????

Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac mala :tak:Juz bym chciala aby juz wrocil

Dorotko radzisz sobie z Oliwcią bardzo dobrze - grunt to pozytywne myślenie a i pokarm będzie - laktacja musi się unormować.

Jeśli chodzi o becikowe, to muszisz wypełnić wniosek o becikowe oraz drugi, że nie było już wcześniej pobierane przez drugiego z rodziców.
Oba wnioski są napewno w Opiece Społecznej - bo tam trzeba się udać po becikowe.
Masz na to rok czasu acha no i pamiętaj jeśli pójdzie mąż Twój to musi mieć Twój dowód.
Po dwóch tygodniach pieniążki powinny wpłynąć na konto albo przekazem.

reklama
Ale tu cisza :-(
Ja powiesilam pranie i pomylam podlogi teraz jeszcze zmywanie i wsio mniej wiecej porobione Moj M zaraz jedzie do katowic .Mala spi od przed 8 wiec zaraz sie pewnie przebudzi.
Jejku jak ja uwielbiam na nia patrzec jak ona spi bo ona tak slodko wyglada Wogole nie moge wyjsc z podziwu jaka ona piekna :-)
9 listopada jak zaladuja mi neta ze szybciej bedzie mi chodzil to wysle wam jej zdejcia

Do góry