reklama
blond_20
Czarownica
nie mam
(((((((((((a to mozn tak od pierszych dni???to ja musze kupic bo si meczy strasznie
az ma mokra glowke
J
justyneczka
Gość
J
justyneczka
Gość
moje dzieci też śpią tylko na boku. na Lura to sama się już rzuca po całym łóżko ale do boczków przyzwyczajona od urodzenia a Lili teraz tak samo. upodobała sobie bardziej na lewy front i musze ją pilnować bo widze że główka traci kształt
:-)
Ale jestem zmordowana. Energii czuje że mi brak. Ide dalej czytać:-)

Ale jestem zmordowana. Energii czuje że mi brak. Ide dalej czytać:-)
blond_20
Czarownica
moj tez woli chyba lewy bok
chociaz slyszalam ze niby wiekszosc oli prawy bo tak byly w brzuchu ulozone czy jakos tak.
zasnal, mam nadzieje ze to koniec atrakcji na dzisiaj....
================
a jednak nie spi
zasnal, mam nadzieje ze to koniec atrakcji na dzisiaj....
================
a jednak nie spi
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie mamuski 
Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca
.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.
Dziewczyny ale co wogole sie dziecku ma nie ulewac czy od czasu do czasu moze i to nic zlego nie swiadczy ????????????????????
Mam nadzieje ze jak teraz spi to jakos sie najadla moim cycem I po kilku minutach po karmieniu jak lezala i tatausia to sie jej ciutke ulalo wiec chyba pojadla mojej piersi ?????????
Acha i jeszcze jedno pytanie na ktore juz pewnie odpowiadalyscie JAKIE DOKUMENTY TRZEBA ZLOZYC DO BECIKOWEGO I GDZIE SIE JE SKLADA ??????
Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac mala
Juz bym chciala aby juz wrocil

Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca

Dziewczyny ale co wogole sie dziecku ma nie ulewac czy od czasu do czasu moze i to nic zlego nie swiadczy ????????????????????
Mam nadzieje ze jak teraz spi to jakos sie najadla moim cycem I po kilku minutach po karmieniu jak lezala i tatausia to sie jej ciutke ulalo wiec chyba pojadla mojej piersi ?????????
Acha i jeszcze jedno pytanie na ktore juz pewnie odpowiadalyscie JAKIE DOKUMENTY TRZEBA ZLOZYC DO BECIKOWEGO I GDZIE SIE JE SKLADA ??????
Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac mala

magdziunia
Październikowa Mama'08
Witam sie mamuski
Moja perelka wczoraj marudzila od 16 do 22 ale jak usnela o 22 to spala az do 5 Ja spalam mniej bo spie bardzo czujenie i non stop sie budze ale narazie nie jestem spiaca.Ja Oliwie obudzialam po 5 i meczylam ja z cycem najpierw pila 35 min z obu cycowPozniej noszenie i spiewanie hihihi.Pozniej u tatusia a pozniej zas cyc i usnela i teraz spi.
Ja zrobilam pranie ale pozniej trzeba jeszcze jedno wstawicMoj M zaniedlugo bedzie jechal do Katowic zarejestrowac malaJuz bym chciala aby juz wrocil
Dorotko radzisz sobie z Oliwcią bardzo dobrze - grunt to pozytywne myślenie a i pokarm będzie - laktacja musi się unormować.
Jeśli chodzi o becikowe, to muszisz wypełnić wniosek o becikowe oraz drugi, że nie było już wcześniej pobierane przez drugiego z rodziców.
Oba wnioski są napewno w Opiece Społecznej - bo tam trzeba się udać po becikowe.
Masz na to rok czasu acha no i pamiętaj jeśli pójdzie mąż Twój to musi mieć Twój dowód.
Po dwóch tygodniach pieniążki powinny wpłynąć na konto albo przekazem.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki Madziu :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Proszę :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ale tu cisza :-(
Ja powiesilam pranie i pomylam podlogi teraz jeszcze zmywanie i wsio mniej wiecej porobione Moj M zaraz jedzie do katowic .Mala spi od przed 8 wiec zaraz sie pewnie przebudzi.
Jejku jak ja uwielbiam na nia patrzec jak ona spi bo ona tak slodko wyglada Wogole nie moge wyjsc z podziwu jaka ona piekna :-)
9 listopada jak zaladuja mi neta ze szybciej bedzie mi chodzil to wysle wam jej zdejcia
Ja powiesilam pranie i pomylam podlogi teraz jeszcze zmywanie i wsio mniej wiecej porobione Moj M zaraz jedzie do katowic .Mala spi od przed 8 wiec zaraz sie pewnie przebudzi.
Jejku jak ja uwielbiam na nia patrzec jak ona spi bo ona tak slodko wyglada Wogole nie moge wyjsc z podziwu jaka ona piekna :-)
9 listopada jak zaladuja mi neta ze szybciej bedzie mi chodzil to wysle wam jej zdejcia
Podziel się: