reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Olivia - ja też mam takie dziwne wody...rzadkie...tak jakby zwykła woda ze mnie się lała... ale mam to już prawie od miesiąca... czasem jest gęsta wydzielinka, ale z reguły rzadka....
Czarna - ojoj...to nieźle z tą Twoją koleżanką.... 5-ka dzieciaków to już niezła gromadka !! ale za to na penwo będzie bardzo wesoło i nigdy nie będzie sama... U nas M chciałby trójkę, ale zobaczymy jak nam na razie z jednym pójdzie ;-)
Anula - tydzień szybko zleci... a przynajmniej masz pewność, że czekasz tylko do terminu.... u mnie mogę byc nawet jeszcze 2,5 tygodnia !!

Wróciłam właśnie z zakupów i zabieram się za śniadanko i sprzątanie kuchni :-)

Dzisiaj jest druga rocznica naszych zaręczyn, wiec może uda mi się wyciągnąć gdzieś M z tej okazji :-) na jakąś kawkę czy lody :-):-):-) wtedy też była śliczna pogoda, zaręczyliśmy się w górach, cieplkutko było i ślicznie... ja co prawda zasnełam.... M robił fotki, a ja położyłam się na polance i w słoneczku zasnełam :-):-):-) obudził mnie klęcząc i z pierścionkiem w ręce :-) Potem nocleg w schronisku i z tej okazji Campari z sokiem pomarańczowym :-):-):-) ehhh...wspomnienia ...

OOLIVIA dzieki za cynk Ja narazie kupilam mu ta obroze i zaraz mu ja naloze i zobaczymy po kilku dniach jaki bedzie rezultat ja jestem z nim caly czas wiec bede widziala czy sie nadal drapie czy nie Mam nadzieje ze mu to przejdzie bo jak nie to dodatkowy klopot jest :-(
ANIAA to wszystkiego najlepszego i milego wieczorku z M Napisz pozniej gdzie byliscie Wyciagnij go gdzies bo to ostatnioa okazja na takie wypady przynajmniej jak narazie ;-)
ANULA witaj Wiem ze teraz bedzie ci sie dluzylo ale tydzien jakos minie Mnie najdluzej zostalo ponad 2 bo u nas po 2 tygodniach wywoluja Ale mam nadzieje ze sama urodze :tak:
CZARNA ale ty juz tak na 100 % chcesz CC czy sie jeszcze zastanawiasz ?????? nie chcesz sama urodzic ??????przeciesz to podobno lepsze niz CC ?

Ja juz wrocilam ze sklepu Powkurzalam sie tylko po drodze bo moj pies mnie tak ciagnie a ja sie tylko musze denerwowac Skurcze mam od jakiegos czasu ale takie niezabolesne i nieregularne ale teraz mnie cos mocniej zas brzuch zaczol bolec Kurcze ja juz jestem taka zla na te bolesci i na te skurcze w caly swiat wrrrrr:angry::angry::angry:Ide zrobic sobie frytki:-D

czesc kochane wrocilam dopiero dzis od rodzicow mama nie chciala nas puscic a nam tam dobrze wiec sie nie buntowalismy:) dorotko trzymaj sie i nie denerwuj jakos damy rade do niedzieli:) :-)

Dzisiaj jest druga rocznica naszych zaręczyn, wiec może uda mi się wyciągnąć gdzieś M z tej okazji :-) na jakąś kawkę czy lody :-):-):-) wtedy też była śliczna pogoda, zaręczyliśmy się w górach, cieplkutko było i ślicznie... ja co prawda zasnełam.... M robił fotki, a ja położyłam się na polance i w słoneczku zasnełam :-):-):-) obudził mnie klęcząc i z pierścionkiem w ręce :-) Potem nocleg w schronisku i z tej okazji Campari z sokiem pomarańczowym :-):-):-) ehhh...wspomnienia ...
piekne wspomnienia.

Dorotka u mnie to juz mi wsio jedno. Ja moge i SN ale nie wiem czy mozna na zawołanie bo jak widac po niektorych dziewczynach ze nie zawsze wywołanie działa:-(. A wiem ze CC jest płatne tylko nie wiem ile i u kogo:baffled: i czy u nas mozna:-(

Anula pytam bo ja w 35 tc miałam AFI =100mm a wyczytałam ze to swiadczy o małowodzie:baffled: i teraz sie zastanawiam:confused:

Marianna witaj

Ja miałam goscia. Wiedziałam ze nie mam podnosic domofonu ale to było silniejsze:rofl2: i jakos sie przemeczyłam:rofl2:

czesc kochane wrocilam dopiero dzis od rodzicow mama nie chciala nas puscic a nam tam dobrze wiec sie nie buntowalismy:) dorotko trzymaj sie i nie denerwuj jakos damy rade do niedzieli:) :-)

MARIANNA fajnie ze weekend sie udal A co ty masz tez na dziele termin???Do niedzieli jakos wytrzymam ale co dalej /We wtorek wizyta a w piatek 31 lub 3 listopada w poniedzialek ide do szpitala A ty jak to widzisz u siebie ?

CZARNA ja mysle ze jak popytasz swoja gin to ci powie co i jak i wtedy bedziesz sie zastanawiala czy masz sie zdecydowac na CC czy nie :tak:

Ja pojadlam frytek a teraz zas jem tosty
Moj M w pracy i jest oki Po 17 ide po niego juz sie nie moge doczekac Brzuch mnie nadal boli ale juz nawet nie zwracam uwagi :baffled:

reklama
Do góry