reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Widze ze dzis wiekszosc z nas miala dziwna noc :crazy:
CZARNA I ANIAA wlasnie mam w planach isc tak o 17 lub 17,10
po M bo to jednak bedzie ponad godzina chodzenia wiec pewnie dobrze mi to zrobi Ale szczerze to wolalbym mies regularne i bolesne skurcze i czekac na M i jechac na porodowke HIHIHIHI ale mam marzenia NIEREALNE :crazy::crazy::crazy:

CZARNA widze ze ty juz podobnie zdesperowana na porod co ja Ja tylko nie biore pod uwage CC bo nie mam za co za nia zaplacic i nawet sie nad tym nie zastanawiam :rofl2:

Id w koncu ogarnac mieszkanie bo jeszcze tego nie zrobilam :-p

Ja mam co kilka minut takie chwilowe bole jak na @ ale pewnie przejda zaniedlugo i juz ich nie bedzie

A i mam jeszcze jakie pytanie do was jak to jest z tymi sączącymi sie wodami? Czy to dużo tego leci czy może się to tak po trochu sączyć.
Bo od kilku dni to musze co chwile wkładki zmieniać bo mi się wilgotno robi;/ i to nie jest tak jak do tej pory - bo miałam sporą ilość sluzu a teraz to jakiś taki wodnisty strasznie i przeźroczysty ;/
Trochę się dziwnie z tym czuje bo czop mi poszedł, 2 cm to już od czwartku mam a teraz ta dziwna żadka wydzielia ;/

Ostatnia edycja:
Oolivia ja juz od ponad tyg mam zwiekszona wydzieline. Uczucie wiecznej wilgotnosci (jak w dni płodne) Ja to porównuje do bardziej rozrzedzonej zelatyny. Hugo wie co to:baffled: wiec niezwracam na to uwagi:-p

Dorotka ja mówie ze nawet pozycze i oddam z becikowego byle by byc po!!!!! bo naprawde u nas to wszystko na ost chwile robia, wiem gadam głupoty ale tak to jest:baffled:

Gosiu jak nie urok to sra....

Ja wam powiem mam kumpele rok starsza. Ona ma 4 dzieci (planowanych) najstarszy syn jest w wieku Niki a najmłodsza jej panna ma chyba 4 latka. I ona tak mi zazdrosciła ciazy itp No i okazało sie ze w kwietniu bedzie znów
mamą!!!!!! normalnie ja ja podziwniam:tak:

Ja lb przed tv nic mi sie nie chce jak zwykle zreszta Jak sie zbiore to musze wziasc psa i isc do zoologicznego z nim i kupic mu obroze na pchly bo ostatnio sie zabardzo drapie a nigdy tego nie robil Sprawdzalam mu czy ma pchly ale nic nie widze Zauwazylam tylko kilka niewielkich skrupkow i nie wiem co jest grane a Wafelek nie zachowuje sie tak jak zawsze Nie mam kasy narazie aby isc z nim do lekarza i z M postanowilismy najpierw z ta obroza a jak po jakims czasie mu to nadal nie przejdzie to bedzie trzeba isc do weterynarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.:

Dorotka z tego co wiem to takie obroże to trochę lipa i niewiele skutkują. Ja używam FRONTLINE (taki żelik jednorazowy, aplikuje się go na karku zwierzaka)i jest b skuteczny na kleszcze i pchły. Jak moja kiedyś zapała od jakiegoś psiaka pchelki to zaaplikowalam jej to i 24 godz i wszystkie padły. Teraz to jej kupuje jak jest sezon na kleszcze i mam przynajmnej spokój bo nawet jak się jakiś załapie to 24h i usycha. Kosztuje jakies 24 zl, ale opłaca się kupić wieksze opakowanie w spreju tylko,że to juz spory wydatek. A napewno w zoologicznym będzie i u weterynarza można w sklepiku kupić.

Oolivia ja juz od ponad tyg mam zwiekszona wydzieline. Uczucie wiecznej wilgotnosci (jak w dni płodne) Ja to porównuje do bardziej rozrzedzonej zelatyny. Hugo wie co to:baffled: wiec niezwracam na to uwagi:-p

Ja wam powiem mam kumpele rok starsza. Ona ma 4 dzieci (planowanych) najstarszy syn jest w wieku Niki a najmłodsza jej panna ma chyba 4 latka. I ona tak mi zazdrosciła ciazy itp No i okazało sie ze w kwietniu bedzie znów
mamą!!!!!! normalnie ja ja podziwniam:tak:

Ja taką wydzielinę jak w dni płodne to mam już chyba z miesiąć ( taka gęściejsza i biaława była) a teraz się zrobiła strasznie żadka i przeźroczysta jak woda i dlatego mnie to dziwi. Ale chyba masz racje nie ma co się za dużo przejmować i wgłębiać w to bo ożna tylko ześwirować:) i martwić się potem niepotrzebnie:/

A tą twoją koleżanke to = podziwiam loool, żadko kiedy się spotyka już takie liczne gromadki. Ja z mężem to planuje góra dwa, a to kiedy następne się pojawi to będzię zależało od finansów. Z jednej strony wolałabym mieć drugiego bobaska za rok i ciągiem zaliczyć pieluchy. Ale coż w naszej nowej Polskiej "irlandi" (nie jest łatwo, a młodym małżeństwom to państwo wogóle nie pomaga) więc pewnie wylądujemy znowu w UK. jak tylko mała się troce odchowa a ja obronie dyplom.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!
Modemik mi padł ale teraz mam nadzieje że już bedzie działal.

Ja dalej w dwupaku bo u nas chociaz dzidzia posladkowo to przed terminem cc odpada. Latam więc z badania na badanie. Co 3 dni mam usg przez wody a raczej ich niewielka ilość.

Czarna na pocieszenie powiem Ci zeod 2 dnid mam mdłości i biegunke.

Pocieszam się ze to juz tylko tydzień choc najdłuzszy w moim zyciu

reklama
Do góry