reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dziewczyny przytulam - nie denerwujcie się proszę.
Ja wiem, że bywają gorsze dni. To już końcówka ciąży i macie prawo się tak zachowywać.

A ja weszłam posiedzieć z Wami, bo nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Przepakowałam torbę szpitalną - dołożyłam kosmetyki, dokumenty i chyba wezmę prysznic, położę się i zobaczymy.

Teraz to już czuję się jakbym siedziała na bombie.
Dziwne troszkę uczucie, ale zobaczymy co pokażą najbliższe godziny.

reklama
Magdziunia tobie to chociaz cos od tych bolesci i skurczyków cos sie dzieje a u mnie????? jedno wielkie G...... wiem ze mam jeszcze czas. Ale człowiek zawsze jest naiwny ze kolejna to moze.....:crazy::crazy::crazy: ahhhh ale jestem zła:crazy:

CZARNA ja tez mam bolesci a jak pojde do gina to on mi powie ze wsio pozamykane To jak ja sie odwine i kopne go ze juz wiecej leczyc nie bedzie hehehe
Ja mialam 30 min temu dosc nieprzyjemny skurcz Czulam jakby mi zaraz brzuch mial peknac od spodu i jakbym miala sie zalac krwia Ale kur... dlaczego nie sa one czeste i bardziej bolesne choc nie powiem ze mnie nic teraz nie boli bo caly czas cos tam mi sie napina Ale ja sobie juz nie robie nadzieji bo u mnie to ostatnio normalne Szok nie mogloby tak chycic i aby juz to poszlo wrrrrrrrrrrr:-(

ASIU dobrze im powiedzialas :-)

Witam się po "urlopie", właśnie wróciłyśmy do domku, Maleństwo pojadlo i zasnęło a ja muszę nadrobić ten baaaardzo owocny w dzieciaczki weekend, ale narazie tylko się przywitam:tak:

Widzę że coś doly łapiecie, ale niestety to nic nie da bo i tak zlym humorem ani placzem nie wywolamy porodu,, samo przyjdzie zobaczycie już NIEDŁUGO!!!!!!!

ULKA jak milo cie widziec :tak:Udzielaj sie kochana bo jak tak kazda mamusia z dzieckiem bedzie zadko pisala to nikt tu nie bedzie pisal:no:

Ja mam skurcze ale w caly swiat one sa czyli strasznie nieregularne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie ma co trzeba czekac Z dnia na dzien jest coraz blizej spotkania z dzicmi naszymi :tak:
Moj M do 20 w pracy A ja sie czuje bardzo dobrze z tym ze wiem od ktorej do ktorej M pracuje I wiem czego moge sie spodziewac.Jak ma plan to jestem spokojniejsza i mozna sie z kim umowic a tak to M zawsze robil i nigdy nie wiedzialam o ktorej skonczy Juztro M mial isc na 10 do 20 ale jakis chlopak nie moze przyjsc i idzie juz jutro na 6 do 18 i bedzie sam I wypadaloby abym jutro nie urodzila ale ja i tak chce:tak:

justynka i tak miło że wpadasz
Aniu wyczytałam już wszystko, łacznie z ksiażkami 2 koleżanek z pracy, nawet wracam do weterynaryjnych z nudów- zawsze trzeba się douczyć czegoś. Odezwała si eta co nie sprząta
dorotka z tymi kg to idziemy tak samo:), ale ja jestem tym przerazona ze tak duzo
czarna może ty wcześniej, bo ja napewno jeszcze sie potocze
magdziunia trzymam kciuki
blond głowa do góry
małaulka witaj
My po obiadku i zrobieniu stajni- wielkie porzadki, teraz padam ze zmeczenia i dokońca dnia robie sobie LB. Jak wracaliśmy od teściów to spotkałam koleżanke na spacerku z córeczka ta co 10 dni temu urodziła, ale sliczna.

hey :) chcialam sie przywitac :)
mam nadzieje,ze moge do was dolaczyc
Wg usg moj maluszek powinien urodzic sie 10, a wg obliczen lekarzy 17ego Tak czy siak czekam z niecierpliwoscia...
jak tam u was idzie to okropne juz oczekiwanie??

pozdrawiam :-)
u mnie też na ten piatek termin....:sorry2:
Witaj MoNis:tak:to u Ciebie to rzeczywiscie lada momet.a oczekiwanie u nas jak widac:baffled:chyba juz wszystkie mamy troche dosyc....
Oj tak...:baffled::nerd:
jejku jesteśmy pierwsze na liście
No w końcu, to zobowiązuje :-D
czesc dziewczyny!

wybaczcie moją samolubnośc ostatnio ale przygotowuje się do tej wyprowadzki i biegam po domu jak opętana:rofl2: ale ciągle lookam na was i dopingujemy wam:-)
miłego dnia dziewczyny :-)
I tak fajnie, że masz chwilę dla Nas ... A jeszcze niedawno to Tynka była główno-dowodzącą w Oczekujących :-D:-D:-D

My po obiado-kolacji, wyprawie do Suwałk, potem działka, teraz czekam na M. Muszę jeszczze Małą ubrać, bo się własnie kąpie. Nie mamy ciepłej wody do końca jutrzejszego dnia :crazy: Grzałam J. wodę w garnkach :-D jak za starych dobrych czasów :tak:
Głowy do góry moje panny!!!!!!!!! Do Bożego Narodzenia urodziny :-p:-D Sorry, to nie było miłe :-p:-p:-p:-D:-D:-D

PS. Pocieszam się tym, że u nas po tygodniu po terminie wywołują... Także mi zostalo maks do 26-tego czekac na Malca

malaulka witaj:tak:
magdziunia trzymam kciuki trzymaj sie;-)
czarna widze ze tez juz wysiadasz
Ja byłam na godzinnym spacerku w lesie i nawet sie niezmeczyłam, ja jestem jakas dziwna do konca zycia chyba bede w ciązy:angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry