reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MONIS twojemu synkowi dobrze musi byc w brzuszku u mamusi :tak:
Zycze ci szybkiego rozpakownia

No u nas jest ruch ale dzis jakos jest cisza w porownaniu do tego co tu sie zazwyczaj dzieje :rofl2:
MAGDZIUNIA NIC NIE PISZE OD JAKIEGO CZASU MOZE SIE COS RUSZYLO I ZARAZ NAPISZE ZE JEST NA PORODOWCE:-p

Mnie sie juz oczy kleja strasznie wiec ide spac Brzuch mnie coraz mocniej boli ale pewnie jak usne to do rana juz mi nic nie bedzie :baffled:
DOBRANOC MAMUSKI

reklama
blond_20 - niop juz strasznie mnie to meczy.. wszystko gotowe stoi, tylko malego ciagle nie ma Juz stracilam nadzieje,ze urodze kiedys w ogoloe ;p ;-)
czytam Twoje wypowiedzi i to tak jak u mnie.. tak strasznie dzialaja na mnie pyt ludzi pt "nadal sie kulasz?" Najgorsze,ze zadaja je nawet jak mnie widza ;-)

mirabelka73, ppatqa - dzieqje za mile powitanie :-)

gosiakuprewicz - ehh czyli wyscig sie rozpoczal ;p wiesz ja bym tak nie czekala moze,ale maly we wrzesniu juz sie pchal na swiat to dostalam tabl rozkurczajace Pozniej je odstawilam i teraz malemu juz sie nie spieszy ;o) a lekarz juz 3 tyg temu powiedzial,ze do tygodnia czasu urodze :-p
no wlasnie...jesli widza nas z brzuchem to po co zadaja pytania czy dalej sie kulamy?przeciez to glupie...czy oni siebie sami nie slysza?
ja tez mialam rozne leki...i odstawilam 2 tygodnie temu i cisza.ale ja sie nawet ciesze z tego .
dzisiaj jak lezalam sobie w pokoju slyszalam rozmowe mojej mamy z bratem chyba i sie pyta gdzie jestem, czy gdzies poszlam...bardzo smieszne....krzyknelam jej ze poszlam na rowerze pojezdzic:tak:przeciez jka ledwo do WC dochodze to gdzie ja niby mam dojsc?!:sorry2:

wWitam sie we wtorek Co tu taka cisza :-(

Mnie noc minela fajnie o 5 jak M wstawal do pracy to ja tez wstalam i wypilam herbatke z lisci i przed 6 poszlam dalej spac i wstalam o 7,30 Normalnie sie wyspalam jak nigdy :-)
Brzuch mnie od wczoraj boli i jest mi niedobrze ale nic wiecej.Kurcze mogloby sie to rozkrecic Ale marudze A ja widze ze uas pusto sie robi kazda na porodowce to nie ma komu pisac hehehe :-)Ide na sniadanie
Wczoraj na kolacje zjadlam tylko 4 tosty jak zawsze jadlam 6 lub 8 minimum a teraz z trudnoscia 4 I rano juz o 5 zawsze jadlam a teraz juz 8 a ja nic jeszcze nie jadlam Normalnie u mnie to sie to pozmienialo ze sama jestem w szoku

Witajcie.

Ja nie rodzę - po wczorajszym troszkę nerwowym dniu i paru skurczach ucichło.
Albo synek się rozmyślił bo mu dobrze tam w brzuszku, albo faktycznie chce poczekać do terminu :baffled:
Pozostał tydzień więc czekam.

Jejku to jest takie denerwujące.

Witam sie wtorkowo i serdeczne życzonka dla Magdziuni z okazji Dnia Nauczyciela bo o ile dobrze pamietam to jestes nauczycielem wychowania fizycznego.
Kawka poranna stoi, rogalik tez i zaraz ide szamac, wczoraj jeszcze wieczorkiem sasiad podniosl mi cisnienie i nie moglam zasnac a zocha juz o 6 wstala i moze jak sie uda to jeszcze troszke podrzemie.
Milego dzionka wam wszystkim zycze:tak:

Witam Moje Drogie Dwupaczki!!!!! :-D Heh, pogoda nie sprzyja niestety (na Mazurach buro i deszczowo). M. w pracy (30km od domu, wrca codziennie), a ja biorę się za ostateczne porządki w naszym pokoiku. Miejsce na łóżeczko Małego zrobione, jedynie co , to dobrze (!):-D odkurzyć i pomyć podłogi :)

Miałam w nocy taki sen, że zaczęłam dobierac się do M., a on jak gdyby nigdy nic odwrócił się i położył na brzuchu :-p:dry: Desperatka nawet w nocy.... :-D

Jak się dziś Październikówki czujecie???

MADZIU nic sie nie martw synus przyjdzie lada moment i zobaczysz ze przed Tp ja stawiam ze w tym tygodniu sie rozpakujesz :tak:Wiem jak wkurza to ze gin mowi ze to juz zaraz a tu D...:baffled:
MAGDASF to zycze ci abys sie jeszcze drzemnela :tak:
GOSIU super ze twoj M waraca dziennie do domu :tak:

Mnie wlasnie zlapal skurcz i byl bardzo nieprzyjemny Czulam zas jakby mi mial brzuch z dolu peknac i mialabym sie zalac krwia miesiaczkowa ,Mam nadzieje ze nie skonczy sie na takim jednym bolu ale ze sie to rozkreci;-)Ale szczerze to nie robie sobie nadzieji.Moja Oliwia od niedzieli z ruchami jakby to nie ona Choc rusza sie ale jak nie Oliwia Moze te ruchy to tez cisza brzed burza.
Ja nie mam dzis prawie nic w planach jak tylko spakowanie wyprawki dla Oliwi bo torba juz od A do Z spakowana i prasowanie jeszcze mnie czeka i ogarnac mieszkanie i do sklepu po jakas spozywke bo w lodowce pustki Ale tak najbardziej to chcialabym aby zaczely mi sie skurcze regularne i abym nic z tego nie zrobila co mam w planach tylko na porodowce wyladowala :happy:

Ostatnia edycja:
gosia jest jeszcze 11 listopada, też świeto
dorotko raczej skurczy nie przeoczysz
czarna ja też cię obstawiam przed TP, ale numer z farbą, mi poprawił humor, ale tobie napewno nie
blond u nas tak samo zwlekaja z wywołaniem

Ja po kapieli i czekam na serial. Po prostu padłam. U mnie dalej cisza, zobaczymy czego dowiemy się w czwartek na wizycie.
Patrycja ty mnie nie obstawiaj bo Justynke tak obstawialismy i co??? I kake i Mi nisie:-p Ja dziekuje kiedy ma byc wtedy bedzie:rofl2:

Magdziunia No moze w swoje swieto uda ci sie urodzic. Wtedy zawsze z dzidzia bedziesz spedzac wolny dzien:))))(bo tez cos kojarze ze ty pani nauczycielka)

Ja juz dzis o wiele wiele lepiej chyba raz na jakis czas beda mnie juz łapac kryzysy ale naszczescie szybko przechodza.

Dzis chce jechac do kaki ale jak narazie pogoda deszczowa wiec jeszcze zobacze:-p

reklama
Ciekawe co z Trinią.Natusia,Kasia1978 i oczywiscie reszta nieobecnych:)))?????

Ale jakos mi tak smutno bo cos mi sie wydaje ze im barzdiej sie rozpakowujemy tym bardziej nasze forum upada!!!! Moze czas zalozyc watki maluszkowe aby nasze juz rozdwojone mamuski wrocił!!

Do góry