reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czesc dziewczyny!

wybaczcie moją samolubnośc ostatnio ale przygotowuje się do tej wyprowadzki i biegam po domu jak opętana:rofl2: ale ciągle lookam na was i dopingujemy wam:-)
miłego dnia dziewczyny :-)

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie z tym moim jedzeniem Dla mnie te 10 tostow na sniadanie to byl pikus A teraz zjem z trudem 4 :szok:Szok a boje sie ze jak bede malo jadla to Oliwia spadnie na wadze :baffled:Ale chyba to glupie
To chyba nie ma wpływu na Oliwkę ile jesz... choć nie wiem tak naprawdę... a tak poważnie to ciesz się, że możesz tyle jeść i nie tyjesz !! Mój M też tak ma... niezaleznie ile by zjadł i tak nie przytyje nic...

Hej! Wpadam na moment napisać ,ze grypa mnie rozłożyła-ledwo co żyję...
Trzymam za Was kciuki dziewczyny-Buziaki

Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie !!

Oj dziewczyny wy cos tam robicie a ja mam doła i nic mi sie nieche:-:)-:)-(ale zaraz ugotuje rosołek bo mam taką ochote na dobry rosołek:tak::tak::tak:
Ewela - ja teraz robię, ale prawie miesiąc byłam uziemiona i nie mogłam za wiele sprzątać, a jak już to tak delikatnie...o mycie okien nie było nawet mowy... teraz już mam zielone światło, więc nadrabiam zaległości zanim Maluszek się urodzi:-)

Ja w nocy dzis miałam takie shizy, budziłam sie i łapałam za brzuch bo go nieczułam, myslałam ze juz go niema i tak kilkakrotnie:-:)-(masakra
ha ha !! ja też tak miałam !! Śniło mi się, że poszłam do łazienki się ogolić... schylam się i... wszystko widzę... brzucha prawie nie ma.... wystraszona przybiegłam do M, a on mówi, że rzed porodem brzuch przecież zanika !! ostatnio mam strasznie idiotyczne sny ...

Ja obejrzałam sobie kod da vinci bo okurat leciał, wysprzatałam łazienke, kurze i znów LB. Jajku jak ja się nudzę. Dobrze z popołudnie mam zaplanowane.

jejku jesteśmy pierwsze na liście
Ppatqa - poczytaj książkę, idź na spacer, ale nie sprzątaj już bo mnie normalnie w kompleksy wpuszczasz !!;-);-);-)

Asia - no nie dziwie się, że męczą Cię goście... i to ciągłe gadanie... ja tez już mam dość, bo każdy kto nas odwiedzi, zadzwoni, czy kogokolwiek spotkam na ulicy to się pta jak się czuję, ile jeszcze czasu i bla bla bla.... a ja już mam dość !! wolalałabym pogadać o czymś innym niż o mojej ciąży i porodzie....

A ja sobie zrobiłam chwilkę przerwy na herbatkę, bo aż się spociłam... normalnie jakby trąba powietrzna przeleciała przez mieszkanko... wszystko powywalane na podłogę, szafka przesunięta na środek.. (jejuu..ile kurzu było za nią...), kwiatki w wannie się kąpią, a firanki piorą w pralce.....ufff..wracam do dalszej pracy !!

Aniaaa ale chodzi o liste z miesiacami:)wrzesnia juz nie ma, jestesmy my pierwsze juz:)
ja tez jestem jakos pod koniec pewnie naszej listy.ale to niewazne przeciez w koncu urodzimy.a jak pozniej to przynajmniej bedziemy sie mialy kogo zapytac w razie czego:)ja tam moge w listopadzie rodzic:)chociaz skoro jestem juz na tym pazdzierniku to niech bedzie pazdziernik:)

ANIAA nie przesadzaj ze ja nic nie tyje Mam na plusie 17 kg jak nie wiecej A nawet zauwazylam ostatnio ze nie tylko brzuch mi rosnie tylko reszta tez troszeczke przytyla :-D
ASIU oj widze ze serio masz dola Tule cie mocno Tak bym chciala abys byla radosna i szczesliwa.Kurcze moze powiec im zeby sie ciebie tak nie pytali czy cis sie dzieje czy nie A to ze sie nie odzywasz to poprstu tak dzis masz i nie masz ochoty sie odzywac i juz A jak cos ci bedzie to ich powiedomisz I zeby rozmawiali jeszcze o czyms innym niz o Twojej ciazy i Rafalku :tak:
Ale wiesz co u Ciebie hormonki szaleja bo inaczej to bys na to troche inaczej spojrzala Ze fajnie ze sie troszcza itp.Ja np sama duzo mowie o Oliwi w domu i mnie nit sie nie pyta jak sie czuje chyba ze jakos niewyraznie wygladam to sie pytaja Ale ja to jakos lubie :-p

Ja bylam juz w gazowni zaplacilam za gaz ;-)Mma delikatne skurcze tzn mialam jak chodzilam i non stop stawia mi sie brzuch ale normalnie az nie zwracam zbytnio na to uwagi bo to jest tylko troche nieprzyjemne ale nie boli zabardzo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja od wczoraj rana mam zero objawów, Kamilkowi u mnie za dobrze ja jestem nastawiona na po terminie, zreszta zero bólu brzucha, rozpychania. Jejku wy wszystkie macie tu jakieś objawy porodu.
.
Sorki ze tak powiem ale ja pier.... te moje objawy i tak główno daja. Normalnie CHCE URODZIC!!!!!!!!!!!!!!!! mam dosc!!!!!!!!!! a tu jeszcze 3 tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Sory ale normalnie chyba mam chwile załamania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ojjjj mam kryzys jak cholera. Niech ktos mi jeszcze raz powie ze kolejne dzieci rodza sie szybciej to zagryze jak pies!!!!!

Jutro podjade do Kaki do szpitala i obadam sytuacje tylko sie boje ze tymi odwiedzinami tylko pogłębie swój dół:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Czarna ja widze ze my tu wszystkie bardzo wesole dzisiaj jestesmy....
Dorotko z tym ich pytaniem to lekka przesada.ja nie moge nawet miny zadnej zrobic, powinnam miec kamienna twarz bo jak tylko wezme jakis glebszy oddech albo cos jekne bo mi sie juz tylek uruwa a nie daj Boze cos zaboli to tylko slysze_zle sie czujesz?boli Cie cos?wrrrr:wściekła/y:no i znajomi ktorzy potrafia sie 4 razy dziennie pytac czy nie urodzilam.czujecie ?jak tak pare osob po kilka razy dziennie sie zapyta to mi sie noz otwiera doslownie....a jak urodze to co?przyjada?zmieni sie cos w ich zyciu?o co kurde chodzi?albo wiadomosci typu- napiecie rosnie....? to odpisalam dzisiaj ze na piecie rosnie grzyb....a w domu powiedzialam zeby sobie sami zrobili dziecko a mi dali juz spokoj:crazy:pozabijam dzisiaj chyba...

Do góry