reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny!!! Jeszcze się porządnie nie wykurowałam i znowu mnie rozbiera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wczoraj mi pralka puściła wodę na podłogę, a że mam w łazience zagłębienie po środku to brodziłam w tej lodowatej wodzie i ją zbierazłam. Efekt: znów zawalone zatoki i opuchlizna na gardle:-:)-:)-(.
Dzisiaj mnie wk.....wiła za przeproszeniem moja teściowa (głupia p....). Przepraszam ale pobluzgam soboe troszkę. Wcześniej z mężem i z obydwoma teściowymi ustaliliśmy, że przenosimy wszystkie imprezy z października na grudzień (męża okrągłe urodzinki, moje imieninki i naszą rocznicę ślubu), a ta głupia p.... zaprosiła mi na niedzielę gości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: K..., czyję się jak kawał spuchniętego g..., nie mogę oddychAĆ, KRĘGOSŁUP MI PĘKA, a ta stara franca MNIE gości zaprasza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam ochotę w niedzielę rano wyjść z domu i już nie wrócić, mam ochotę wejść do jej pokoju i powiedzieć jej kilka przykrych słów. Siedzę i płaczę:-:)-:)-(
Mam tego wszystkiego dość, ogromny dół mnie złapał... chyba za bardzo chciałam być grzeczna do tej pory i mi wleźli na głowę.. Autentycznie nie mam już na to wszystko siły i zamiast się cieszyć, że niedługo się urodzi Młody, to ja mam mega ogromnego doła:sad::sad::sad::sad:

reklama
Hej dziewczyny!!! Jeszcze się porządnie nie wykurowałam i znowu mnie rozbiera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wczoraj mi pralka puściła wodę na podłogę, a że mam w łazience zagłębienie po środku to brodziłam w tej lodowatej wodzie i ją zbierazłam. Efekt: znów zawalone zatoki i opuchlizna na gardle:-:)-:)-(.
Dzisiaj mnie wk.....wiła za przeproszeniem moja teściowa (głupia p....). Przepraszam ale pobluzgam soboe troszkę. Wcześniej z mężem i z obydwoma teściowymi ustaliliśmy, że przenosimy wszystkie imprezy z października na grudzień (męża okrągłe urodzinki, moje imieninki i naszą rocznicę ślubu), a ta głupia p.... zaprosiła mi na niedzielę gości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: K..., czyję się jak kawał spuchniętego g..., nie mogę oddychAĆ, KRĘGOSŁUP MI PĘKA, a ta stara franca MNIE gości zaprasza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam ochotę w niedzielę rano wyjść z domu i już nie wrócić, mam ochotę wejść do jej pokoju i powiedzieć jej kilka przykrych słów. Siedzę i płaczę:-:)-:)-(
Mam tego wszystkiego dość, ogromny dół mnie złapał... chyba za bardzo chciałam być grzeczna do tej pory i mi wleźli na głowę.. Autentycznie nie mam już na to wszystko siły i zamiast się cieszyć, że niedługo się urodzi Młody, to ja mam mega ogromnego doła:sad::sad::sad::sad:
Ciril spokojnie...zadzwon do tych gosci ktorych nazapraszala i przepros i odwolaj.zrozumieja...naprawde...i nawet sie nie zastanawiaj tylko teraz to zrob.to nie jest czas na takie zabawy...przepraszam moze to nie moja sprawa ale ona chyba nie mysli....co to za zapraszanie teraz, przeciez Ty mozesz w kazdej chwili na porodowce wyladowac!

właśnie o to chodzi, że ich nie da się odwołać - bo to uwaga !!!

siostra mojego męża ze swoim mężem i dziećmi

i oni i tak przyjadą

a jak leżałam z zagrożeniem ciąży to specjalnie mi dzieci podrzucali, bo oni tylko na chwilę na zakupy do marketu i ich nie było po 6-7 godzin:baffled::baffled::baffled:

dla mnie to banda buraków:no::no::no:

Marma to ladnie szalejesz
Ciril powiedz jej co czujesz i odwołaj gości. ja jestem zawsze szczera do bólu i mówie co myśle, dlatego teraz teściowa ukrywa się przedemna z paleniem. pogadaj z mężem i postaw na swoim. Ale mnie wkurzyła ta twoja tesciowa

jejku ja też mam podpuchniete nogi i ręce, ale nie jest najgorzej. Ja szpitali nienawidze byłam raz na toksykologi we Wrocku, a to dlatego ze zatrułam się czymś na wiejskim weselu i traciłam przytomność, więc M mnie zawiózł. Ja tylko ogarnełam to co walało sie po wierzchu i leżałam bo strasznie męczy mnie rwa, wieć trzymam termoform.

głowa mnie boli...to prawda ze tak sie dzieje przed porodem?
co sie dzieje????
czarna ponoc mialas dzisiaj miec luzniejszy dzien:-):rofl2:
aaaaa kiedy tak pisałam???? nie pamietam:-p

Magdasf powodzenia na wizycie

przepraszam poczytałam ale brak mi weny na odpowiadanie. Wczoraj dzień minął szybko, dermatolog stwierdził u M uczulenie. Kupiłam 3 cienkie bluzki z długi rękawem ja je nosze podspód. Potem bylismy u M siostry. Mam za soba nueporzespana noc włączył mi się strach przed porodem. Jakoś mam humorek nienajlepszy ale mam nadzieje ze jak pozbieram się z wyrka to może mi się poprawi.
ojjj patrycja nas cos ostatnio zaniedbujesz:sorry2::crazy::-D
Mój M już dobrze się czuje. Myślę że jak tylko się da to będzie rodził ze mną.

Jak ja się fatalnie czuję. Totalnie nie mam siły. Skurcze łapią mnie co chwile, boli mnie brzuch i kręgosłup. Do ubikacji latam co chwile. Wszystko doprowadza mnie do szału. Dziś rzuciłam talerzem w mojego M bo stwierdził że kiełbasa się nie ugotowała i że trzeba ją jeszcze wrzucić do wody. A potem zamiast pójść sprzątać to poszłam spać. Nie wiem normalnie co się dziś ze mną dzieje. Piję teraz kawkę i mam nadzieję że zaraz mi przejdzie bo inaczej normalnie chyba dokonam samo destrukcji albo albo coś innego wysadzę w powietrze. Grrrrrrrrrrrrrrr
wow ja takich akcji nigdy nie miałąm życze lepszego samopoczucia i humorku
Jakoś chyba Anna22 się nie odzywa. Miała ostatnio duże skurcze, może się rozpakowuje?
hmmm no wąłsnei czyzby czyzby???? Ale ona miała tez isc do innego lekarza co z tym puchnieciem:tak:
Własnie wypróbowuje laktator i jest fajny - mozna regulowac siłe ssania. połozna radziła mojej siostrze ze takim laktatotem tez mozna poród wywołac. troche boli ale co tam:baffled:
no wlasnie nie wiem jak wy ale u mnie podczas pieszczenia sutków strasznie napina ki sie brzusio i czuje sie tak jakby miał mi eksplodowac:szok::szok::szok:

Normalnie zostawic was na chwilke i tyle zaległości:rofl2::rofl2::rofl2:
Ide robic sałatke:-p

ASIU wspolczuje przejsc z szpitala ale teraz nie idziesz na to samo tylkoz Rafalkiem i to calkiem inna sytuacja Pewnie teraz i tez nie bedzie latwo bo porod jest ciezki wiec pewnie i ta wizyte bedziesz nie za fajnie wspominala pomijajac to ze na kocu bedzie najwieksza nagroda RAFALEK ;-)

CIRIL tule cie mocno Ja bym na twoim miejscu pogadala z twoim M moze on jej powie ze nie chcecie gosci ???????

reklama
Do góry