reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
cześć Dziewczyny !!

Ja tylko na moment wpadłam, bo lecę na chwilę do babci i dziadka, dawno u nich nie bylam... a wczoraj mialam tak popieprzny dzień, że nie miałam kiedy wpaść Was poczytać i coś skrobnąć... dopiero wiezorkiem znalazłam trochę czasu, ale oglądaliśmy film, a właściwie pare odcinków serialu Californication... ale pewnie odezwę się później :-)

Cieszę się, że Wiola jest już z Szymusiem !!

Dorotka - widziałam, że pisałaś (jeszcze nie czytałam), ale to oznacza, że Oliwka jednak nie będzie miała darmowego dentysty do końca życia?? nie skorzystała z okazji i pogardziła fotelem dentystycznym??
Buźka i do później !! !! !! ehhh ... 37 tydzień... wciąż nie mogę w to uwierzyć !!:szok::szok::szok::szok::szok:

ASIU dobrze ze to nie zatrucie :tak:Ale wiesz jakby Rafalek sie wogole nie ruszal to to tez musisz skontrolowac Ale na szczescie rusza sie :tak:
Jakbys chodzila tyle razy do szpitala co ja to bys sie ich nie bala Ja sie nie boje tylko jak mnie nie badaja to nie nawidze tam tak bezczynnie siedziec :wściekła/y:
TRINA fajne masz zdjecie pod imieniem :tak:
I fajny opis ze wciaz czekacie na MACKA ale jeszcze lepszy bedzie suwaczek z odliczaniem dni do 1 urodzin Synusia :tak:
MADZIU kurcze jeszcze na nieobecnosciach nie bylam ale jak napisalas o Wioli to az sie wzruszylam A ona szla z nadzieja ze beda ja trzymac tam conajmniej 2 tygodnie a tu 5 dni i jest juz z Dzidziusiem:tak:

Ja troche posprzatalam ,teraz ide zamiesc podlogi i do sklepu musze isc cos do jedzenia kupic;-)
Jak zmywalam to M do mnie dzwonil a tel mialam w pokoju i nie slyszalam A jak skonczylam zmywac to slysze ze tel dzwoni i patrze a M juz do mnie 4 razy dzwonil I byl caly roztrzesiony ze mi sie cos stalo :rofl2:To takie mile ze sie martwi:tak:
M dzis bedzie w pracy do 17 lub do 18 A jutro idzie na 16 ale nie wiemy na ile Ale ma juz grafik do konca miesiaca wiec jak co to bede wiedziala kiedy mam go wolac do porodu a kiedy nie heheh :-D

Własnie wypróbowuje laktator i jest fajny - mozna regulowac siłe ssania. połozna radziła mojej siostrze ze takim laktatotem tez mozna poród wywołac. troche boli ale co tam:baffled:

KAKA ja mialam masowac sutki ale jakos mi sie nie chce siedziec i macac sie po nich to moze serio dobry pomysl laktatorem sobie masowac i moze wywolac hehe :-)

Cos od jakis 2 dni nie widac ANNY ????????????

Własnie wypróbowuje laktator i jest fajny - mozna regulowac siłe ssania. połozna radziła mojej siostrze ze takim laktatotem tez mozna poród wywołac. troche boli ale co tam:baffled:
Kaka a leci Ci tam coś? Może i ja powinnam spróbowac? Bo u mnie to na razie mleczka ani widu, ani słychu... :zawstydzona/y:
A jaki laktator kupiłas?

Hmmm gazele powiadasz?:-D:-D:-Dchetnie... tylko ja bardziej taka otyla gazela bede:-p
Ania ostatnio to wszystkie jakies wariackie dni mamy.mi tak zaczal czas teraz leciec ze masakra...budze sie, chwila mija i znowu spac...:baffled:nie podoba mi sie to....
Dorotka ja lezalam tylko raz w szpitalu jakies 2 lata temu na zapalenie trzustki i nawet nie chce sobie tego przypominac...a teraz jak pomysle ze moglabym z wlasnej woli przez pomylke tam pojsc to mnie trzesie i bede sie nogami pewnie zapierac...niby to inny szpital ale boje sie ze ten bol bedzie taki jak tamten:-:)-:)-(ja wtedy 12 godzin zwijalam sie non stop z bolu, dostalam 8 kroplowek, Dolargan po ktorym rzygalam, a bol byl taki ze wydusilam tylko zeby mnie juz dobili albo ja to zrobie bo tego nie zniose, taki skurcz bez przerwy zadnej...myslalam ze sie udusze i dlatego ten Dolargan dali mi, po ktorym nie dosc ze rzygalam to jeszcze zamdlalam.az mnie trzesie jak sobie to przypomne.nie wyobrazam sobie wiekszego bolu niz wtedy i dlatego teraz sie tak strasznie boje ze nie wiem jakim cudem ale moze byc gorzej:-:)-:)-(

reklama
Do góry