reklama
Dzien doberek, zaczynamy kolejny weekendzik, mam nadzieje ze powiekszony o kilka maluszkow
Ja juz po sniadanku i porannej kawce, dzisiaj na 15 wizyta u gina. Ja w przeciwienstwie do Kaki nigdy nie bylam u ginekologa kobiety, ale bylam tylko w sumie u 4 takich lekarzy, jeden to pomylka stulecia, a dwaj to jeden ktory prowadzil ciaze Zosi, i teraz ten ktory prowadzi moja druga ciaze (i jeden raz jego kolega bo moj byl na urlopie). Ja bym nie poszla do gina z "gazety", zawsze to byl polecony lekarz i pierwszy raz nigdy nie poszlabym sama. Ale widomo w zyciu roznie bywa.
Rozstepy jak juz kiedys pisalam mam wszedzie, ale to po pierwszym razie, teraz nowych jakos nie widac, albo ja ich nie widze Moj m. na szczescie nigdy mi nie powiedzial ze mu to przeszkadza, one niestety juz nigdy nie znikna ale staja sie blade
Ide na DDTVN do pozniej kobietki;-)
Ja juz po sniadanku i porannej kawce, dzisiaj na 15 wizyta u gina. Ja w przeciwienstwie do Kaki nigdy nie bylam u ginekologa kobiety, ale bylam tylko w sumie u 4 takich lekarzy, jeden to pomylka stulecia, a dwaj to jeden ktory prowadzil ciaze Zosi, i teraz ten ktory prowadzi moja druga ciaze (i jeden raz jego kolega bo moj byl na urlopie). Ja bym nie poszla do gina z "gazety", zawsze to byl polecony lekarz i pierwszy raz nigdy nie poszlabym sama. Ale widomo w zyciu roznie bywa.
Rozstepy jak juz kiedys pisalam mam wszedzie, ale to po pierwszym razie, teraz nowych jakos nie widac, albo ja ich nie widze Moj m. na szczescie nigdy mi nie powiedzial ze mu to przeszkadza, one niestety juz nigdy nie znikna ale staja sie blade
Ide na DDTVN do pozniej kobietki;-)
Magda ja tez mam wszedzie rozstepy a moj brzuch to nawet juz niewyglada. Rozstep, rozstepa pogania Sie smieje ze poporodzie jak bedzie znow tak pomarszczony to strzele sobie tatoo delfinka na nim Bynajmniej bedzie na co popatrzec" Delfin na falach"
Dobra ja sie zbieram bo musze po badania jechac i zakupy zrobic Jakby ktoras ur czy cos dajta znac Ja jak dostane info od Ulki tez przesle
Dobra ja sie zbieram bo musze po badania jechac i zakupy zrobic Jakby ktoras ur czy cos dajta znac Ja jak dostane info od Ulki tez przesle
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna ma powera od rana;-) A ja ide sobie kupić laktator do apteki...chyba kupię jednak baby ono elektryczny.
KAKA ja mam reczny
CZARNA dobre z tym delfinem na falach
A mnie naszla ochota na pomalowanie sciany ktora mial M juz dawno pomalowac Zobaczymy czy sie do tego zabiore
Hej dziewczyny!
Ja to temu mojemu Młodemu porzadnie nagadam jak juz sie w końcu urodzi
robi mi nadzieję, że to już i co? i d.... a wczoraj tak pieknie sie zapowiadało. I ostatki czopa poszły, i skurcze wieczorem co 8 min były. No i kiedy już myslałam, ze to to, on sie rozmyslił szkoda gadać....
Kaka co do kredytu, to ja też boję się cholernie. M w tym miesiącu do ostatniej chwili czekał na spłatę raty, a nuż, widelec franek spadnie. A tu odwrotnie... Ale wczoraj mi mówił, ze szwajcarski bank narodowy obnizył oprocentowanie, zeby ustrzec się przed kryzysem, wiec może nie bedzie tak zle i odsetki rosnąć nie będą.
A co do laktatora, to podobno nie warto jakiegoś wymyslnego cuda kupować już teraz, bo po 1. nie wiadomo czy bedziemy w stanie karmić piersią, a po 2. niby bardziej się przydaje jak zamierzasz wcześniej wrócić do pracy, albo planujesz inne dłuższe przerwy, bo jak zostajesz w domu z dzieckiem, to z niego nie skorzystasz.
Ja to temu mojemu Młodemu porzadnie nagadam jak juz sie w końcu urodzi
robi mi nadzieję, że to już i co? i d.... a wczoraj tak pieknie sie zapowiadało. I ostatki czopa poszły, i skurcze wieczorem co 8 min były. No i kiedy już myslałam, ze to to, on sie rozmyslił szkoda gadać....
Kaka co do kredytu, to ja też boję się cholernie. M w tym miesiącu do ostatniej chwili czekał na spłatę raty, a nuż, widelec franek spadnie. A tu odwrotnie... Ale wczoraj mi mówił, ze szwajcarski bank narodowy obnizył oprocentowanie, zeby ustrzec się przed kryzysem, wiec może nie bedzie tak zle i odsetki rosnąć nie będą.
A co do laktatora, to podobno nie warto jakiegoś wymyslnego cuda kupować już teraz, bo po 1. nie wiadomo czy bedziemy w stanie karmić piersią, a po 2. niby bardziej się przydaje jak zamierzasz wcześniej wrócić do pracy, albo planujesz inne dłuższe przerwy, bo jak zostajesz w domu z dzieckiem, to z niego nie skorzystasz.
reklama
Czarna ma powera od rana;-) A ja ide sobie kupić laktator do apteki...chyba kupię jednak baby ono elektryczny.
Tina szkoda, że to fałszywy alarm, widocznie tak miało być.
Poza tym masz rację z tym laktatorem.
Kaka, ja pierwszy raz używałam medeli w szpitalu bo miałam potworny nawał a nie potrafiłam zrobić tego ręcznie. 1. laktator pożyczyłam od koleżanki i powiem szczerze, że przydał mi się dopiero jak musiałam Jasia zostawić na kilka godzin z babcią. A później na stałe się z nim zaprzyjaźniłam jak wróciłam do pracy. Mam doświadczenie zarówno z ręcznym aventem jak i elektrycznym medelą, ale tym malutkim. Szczerze powiem, że ręczny jest znacznie lepszy, przynajmniej z kilku powodów. Jeden najważniejszy, że możesz sama sobie regulować tempo ściągania, bo niestety nie trzeba dużo, żeby przesadzić i doprowadzić do nawału pokarmu a to nic przyjemnego.
My jeszcze leżymy w łóżeczku. Jasia pobiegał od 8 -robił porządki w pokoju z babcią. Chyba ta wczorajsza awantura miała na to wpływ, chociaż tak do końca nie wiem. Teraz wdrapał się do mnie do łóżka i na połowie ekranu Jasio ma bajeczki Noddego a ja na 2. połowie BB
Noc była spokojna, wstałam dwa razy do łazienki, ale nie dlatego, że musiałam, ale akurat się obudziłam i poszłam na wszelki wypadek.
W Nałęczowie niebo szare i ponure, nie wiem jaka temp, bo jeszcze nie wstawałam, ale chyba upałów nie zapowiadali.;-)
Podziel się: