Mnie tez na szczescie raczej mało pytają czy już. Raczej napisza jak sie czuje, a jak mowie ze juz mam dosc, ze juz chce rodzic, to mowia ze mam jeszcze czas bo przeciez termin na 22... Heh nie wszyscy rozumieja ze to taki przyblizony termin przeciez... Wszyscy tylko mowia ze jak sie cos zacznie to mam pisac, a ja mowie tak tak z porodowki bede smsy do wszystkich wysyłac... heh
Ale przynajmniej nie wkurzaja i nie drecza mnie teraz. Na gg to ja zawsze siedze niewidoczna i jak cos chce od kogos to pierwsza pisze, tak sie jakos nauczyłam
A ja sobie dzisiaj na chandre wziełam długa kąpiel, zrobiłam peeling, ogoliłam nogi (heh troche niedokladnie ale co tam, jakos dałam rade chociaz łatwo nie było), potem wsmarowałam w siebie oliwke, na twarz nałozyłam maseczke, wyregulowałam brwi, bo chyba od slubu ich nie wyrywałam - masakra jak były zarosniete
I czuje sie troszke piekniejsza
he he, Jeszcze mam zamiar doprowadzic do porządku paznokcie u nog, ale to nie lada wyzwanie dla mnie
A tak na serio to wylukałam nowe rozstepy i to w dziwnym miejscu mi sie zrobiły... Na zgieciach pod kolanami
Co one tam robia?? Rozumiem juz te na piersiach, udach, tylku i brzuchu, ale na srodku nóg??
Ehh a nogi mam dalej opuchniete, z reszta rece tez, pierscionka zareczynowego i obraczki juz od miesiaca prawie nie nosze :-( Teraz to ich nawet nie wcisne
A mały mi dzisiaj jakos dziwnie na pepek napierał, az bolało i teraz mam taki wypukły na około, a srodek sam wklęsły, heh
No i oczywiscie zgaga mnie dalej strasznie meczy i cos czuje, ze kolejna ciezka noc przede mną :-( buu, chciałabym tak zasnac i dopiero rano sie obudzic :-(