reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Mnie to już zdenerwowałby fakt usłyszenia że młoda d... będzie ostatni bo od samego rana tylko stare baby.
To dałoby mi do myślenia.
Ja chodzę do ginekologa faceta, ale starego.
Ale wcześniej chodziłam do młodego i czułam się bezpiecznie - ale nigdy nic nie wiadomo.
No i najgorsze, że ten lekarz ginekolog pracuje w szpitalu nadal i być może już niejedną tak załatwił.
Ech
To dałoby mi do myślenia.
Ja chodzę do ginekologa faceta, ale starego.
Ale wcześniej chodziłam do młodego i czułam się bezpiecznie - ale nigdy nic nie wiadomo.
No i najgorsze, że ten lekarz ginekolog pracuje w szpitalu nadal i być może już niejedną tak załatwił.
Ech
Beza współczuje uczulenia Jasiowego. No co za cholerstwo sie go uczepiła
Gosiu a kto ci broni rodzic????
Kaka no no jakie zakupki
Dorotka to jest właśnie chore kaza sie meczyc a i tak robia CC a potem uraz Najwazneijsze ze juz ma to za soba
A my bylismy dzis po raz KOLEJNY W BANKU bo porobili teraz zmiany w wpisywaniu hasła i tylko jest mozliwosc sms i wiadomo ze na jeden tel wiec wielki utrudnienie dla nas. Wiec chcielismy zmiany aby mogło pojsc na dwa tel i teraz kominuja a my juz 3 razy tam bylismy Jak juztro sie nie uda to chyba bank zmienimy
HMMMMM JUZ SIE ZACZYNAJA TELEFONY CZY PRZYPADKIEM COS SIE NIERUSZA toc mam jeszcze 3 tyg!!!!!!!!!!! wrrrrr
Gosiu a kto ci broni rodzic????
Kaka no no jakie zakupki
Dorotka to jest właśnie chore kaza sie meczyc a i tak robia CC a potem uraz Najwazneijsze ze juz ma to za soba
A my bylismy dzis po raz KOLEJNY W BANKU bo porobili teraz zmiany w wpisywaniu hasła i tylko jest mozliwosc sms i wiadomo ze na jeden tel wiec wielki utrudnienie dla nas. Wiec chcielismy zmiany aby mogło pojsc na dwa tel i teraz kominuja a my juz 3 razy tam bylismy Jak juztro sie nie uda to chyba bank zmienimy
HMMMMM JUZ SIE ZACZYNAJA TELEFONY CZY PRZYPADKIEM COS SIE NIERUSZA toc mam jeszcze 3 tyg!!!!!!!!!!! wrrrrr
magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj do mnie codziennie dzwonią czy już czy nie - a mnie to denerwuje bo sama siedzę jak na bombie i czekam na ten wielki finał.
Już nawet mówiłam, że będę dzwonić jakby coś się zaczęło ale nie pomaga.
Ja wiem, że się najbliźsi denerwują a ja to co ... w końcu to o mnie chodzi.
Już nawet mówiłam, że będę dzwonić jakby coś się zaczęło ale nie pomaga.
Ja wiem, że się najbliźsi denerwują a ja to co ... w końcu to o mnie chodzi.
blond_20
Czarownica
Natusia ja tez pije teraz biala z mandarynka
a z tym dzwonieniem to juz mnie tez szlag trafia...na gg jestem niewidoczna bo juz mam dosc tego ze kilka razy dziennie te same osoby potrafia sie pytac jak sie czuje i czy juz albo kiedywiec pisze do nich ze ok i ze inni mi tak d.. zawracaja i troche nawet ucichlono ale jedni przestaja a inni zaczynajazeby oni tacy chetni do pomocy byli pozniej a nie teraz czekaja na porod jakby sami mieli rodzic
a z tym dzwonieniem to juz mnie tez szlag trafia...na gg jestem niewidoczna bo juz mam dosc tego ze kilka razy dziennie te same osoby potrafia sie pytac jak sie czuje i czy juz albo kiedywiec pisze do nich ze ok i ze inni mi tak d.. zawracaja i troche nawet ucichlono ale jedni przestaja a inni zaczynajazeby oni tacy chetni do pomocy byli pozniej a nie teraz czekaja na porod jakby sami mieli rodzic
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dokładnie Asiu - mnie też to wkurza.
No i muszę niestety zmienić nr gg - bo mam dość nieprzyjemne teksty.
A od kilku dni głuche telefony - cholercia
No i muszę niestety zmienić nr gg - bo mam dość nieprzyjemne teksty.
A od kilku dni głuche telefony - cholercia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny ja tez ogladalam dzis te rozmowy w toku
Ja jestem w szoku ze ten gin nadal leczy i boje sie ze jak ta nic nie powiedziala to on robi tak z innymi mlodymi
Asiu ja tez na gg jestem caly czas niewidoczna ale jakos sie mnie ludzie nie pytaja czy to juz Zadko kiedy Ale jestem na niewidocznym bo od jakiesgos dluzszego czasu nie mam weny z nikim rozmawiac oprocz was
Czarna no to jest straszne ze kobieta sie tyle meczy a na koncu CC
ja juz po spacerze i nawet na frytki sie zalapalam A OLIWKA szaleje teraz strasznie w brzuszku a ja to uwielbiam
Ja jestem w szoku ze ten gin nadal leczy i boje sie ze jak ta nic nie powiedziala to on robi tak z innymi mlodymi
Asiu ja tez na gg jestem caly czas niewidoczna ale jakos sie mnie ludzie nie pytaja czy to juz Zadko kiedy Ale jestem na niewidocznym bo od jakiesgos dluzszego czasu nie mam weny z nikim rozmawiac oprocz was
Czarna no to jest straszne ze kobieta sie tyle meczy a na koncu CC
ja juz po spacerze i nawet na frytki sie zalapalam A OLIWKA szaleje teraz strasznie w brzuszku a ja to uwielbiam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczynki ide juz spac Choc Oliwka szaleje i najchetniej bym siedziala i patrzala jak ona tancuje ale juz usypiam i nie mam sil juz siedziec DOBRANOC I OWOCNEJ NOCKI :-)
blond_20
Czarownica
Magdziunia kto Cie tak meczy?ja tez ostatnio mam gluche z zastrzezonego tel o boje sie ze to moze M....
Dorotko ja znowu ostatnio Rafalka prawie nie czuje mimo ze staram sie lezec jak najwiecej i wslu****e sie i jem duzo slodyczy to i tak czuje go doslownie kilka razy na dzien i to tak delikatnie ze nie wiem czy mi sie nie wydaje:-(juz tak od poniedzialku:-(tesknie za ta zmiana ksztaltow brzucha a tu ch...nawet mi sie juz nie wypina...cholera jasna...
Dorotko ja znowu ostatnio Rafalka prawie nie czuje mimo ze staram sie lezec jak najwiecej i wslu****e sie i jem duzo slodyczy to i tak czuje go doslownie kilka razy na dzien i to tak delikatnie ze nie wiem czy mi sie nie wydaje:-(juz tak od poniedzialku:-(tesknie za ta zmiana ksztaltow brzucha a tu ch...nawet mi sie juz nie wypina...cholera jasna...
reklama
Blond mój Mały mi robi takie same numery.Stukam pukam w ten brzuszek a on nic ,kopnie kilka razy jakby od niechcenia a Ty sie martw dalej.tłumacze to sobie tym ze juz mu pewnie ciasno jest.Magdziunia kto Cie tak meczy?ja tez ostatnio mam gluche z zastrzezonego tel o boje sie ze to moze M....
Podziel się: