magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie z rana - miało być słoneczko ale nieśmiało narazie się przebija.
W miarę ciepło jest więc dobre i to.
Ja już po badankach i to chyba ostatnie w tej ciąży.
Zakupki jedzeniowe typu chlebek, pomidorki, jogurciki kupione.
Śniadanko zjedzone - a ostatnio mam chętkę na bułeczki, żółty serek i pomidorek z cebulką.
Mniam mniam
Dziś będę ogarniać chałupkę coby w weekend mieć wolne i więcej czasu na spacerek z mężem.
A pogoda zapowiada się piękna.
Właściwie to na jutro tylko zostawiam sobie dywanik z przedpokoju, który mąż będzie musiał mi wytrzebać.
U mnie od rana maluch się wypina a przed chwilą dostałam smska od przyjaciółki, że wczoraj urodziła córeczkę.
Szybko jej poszło bo tylko 3,5 godzinki.
Już jest szczęśliwą mamusią.
Ciesze się i troszkę zazdroszczę ... ale i na mnie czas przyjdzie.
Co do laktatora to ja mam Canpolu ręczny i chyba będę zadowolona - dałam za niego 129 zł.
Ma w zestawie dwie butelki i dokupiłam jeszcze tabletki do czyszczenia i dezynfekcji tego urządzonka.
Zobaczymy przy najbliższej okazji jak działa.
Zmykam dalej poczytać co słychać i brać się trzeba za sprzątanko.
Wpadnę później.
A właśnie Wiola dziś ma mieć cc - chciałam napisać do niej smska, ale poczekam do później bo to dopiero godzinka od zabiegu więc może być zmęczona.
W miarę ciepło jest więc dobre i to.
Ja już po badankach i to chyba ostatnie w tej ciąży.
Zakupki jedzeniowe typu chlebek, pomidorki, jogurciki kupione.
Śniadanko zjedzone - a ostatnio mam chętkę na bułeczki, żółty serek i pomidorek z cebulką.
Mniam mniam
Dziś będę ogarniać chałupkę coby w weekend mieć wolne i więcej czasu na spacerek z mężem.
A pogoda zapowiada się piękna.
Właściwie to na jutro tylko zostawiam sobie dywanik z przedpokoju, który mąż będzie musiał mi wytrzebać.
U mnie od rana maluch się wypina a przed chwilą dostałam smska od przyjaciółki, że wczoraj urodziła córeczkę.
Szybko jej poszło bo tylko 3,5 godzinki.
Już jest szczęśliwą mamusią.
Ciesze się i troszkę zazdroszczę ... ale i na mnie czas przyjdzie.
Co do laktatora to ja mam Canpolu ręczny i chyba będę zadowolona - dałam za niego 129 zł.
Ma w zestawie dwie butelki i dokupiłam jeszcze tabletki do czyszczenia i dezynfekcji tego urządzonka.
Zobaczymy przy najbliższej okazji jak działa.
Zmykam dalej poczytać co słychać i brać się trzeba za sprzątanko.
Wpadnę później.
A właśnie Wiola dziś ma mieć cc - chciałam napisać do niej smska, ale poczekam do później bo to dopiero godzinka od zabiegu więc może być zmęczona.