reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej ja jeszcze w dwupaku:-:)-:)-(dzis moja kolej na poród mam nadzieje ze z niej skorzystam:tak::tak::tak:ale objawów brak, tylko mam motylki w brzuchu ze strachu:baffled::baffled:jade do miasta na zakupy z mamą. Śniło mi sie dzis ze urodziłam, ale nic niebolało:-p:-p:-D:-D:-Dplum i było i miałam dzidzie w ramionach:-D:-DMARZENIA!!!!!
miłego dnia papap

reklama
MAGDA a o Zorach co przeczytalas A jesli chodzi o termin na listopada to gin mi tlumaczyl ze kazde dziecko pozniej rosnie wedlug swojego tepa i jak jest mniejsze to Tp przesuwa sie Co jest zreszta logiczne :-)
Ja wedlug OM mam na 25 pazdziernika TP a wedlug USG miedzy 12 a 14 tygodniem co jest niby najbardziej wiarygodne to mam na 26 tp :-)
Ale u mnie w szpitalu jak pojde po 26 to oni beda sie sugerowali niestety usg ze Mala jest o kilka dni mlodsza i beda czekali :-(
Dlatego tak bardzo chcialabym sama zaczac rodzic a nie w tej niepewnosci i jak bede w szpitalu to beda mnie wkurzali ze oni nic nie robia narazie bo Ona jest mlodsza A ja sie boje aby oni nie przegieli z tym czekaniem :-(

Witam i ja
U mnie dzisiaj piekne sloneczko , ale jakos dzisiaj dziwnie sie czuje:-(nie dosc ze od poniedzialku prawie malego nie czuje:-(lezalam dzisiaj troche i kilka razy cos sie jakby ruszylo....to jeszcze od tych kilku dni puchne, spac nie moge w nocy bo najpierw mi dretwieja rece, pozniej puchna a potem pieka:baffled::baffled::baffled:i to cholernie boli i nie chce przejsc...dopiero jak kilka godzin minie w dzien.rano nie moge nawet utrzymac szczoteczki do zebow w rece bo jest tak spuchnieta. dzisiaj od 6 walczylam z tym pieczeniem i najpierw do zimnej sciany przykladalam ale nie bardzo pomagalo, pozniej juz stalam pod zlewem i zimna wod lalam i troche lepiej jakby bylo. kuzwa co to ma byc do cholery....?nie mowiac o tym ze w dzien kregoslup boli i nogi dretwija jak sie tylko rusze wiec musze lezec albo siedziec.juz mam qrwa dosyc:-(i jeszcze ta zgaga...czym ja sobie na to zasluzylam?:-(
ide sie ogolic chyba tez tylko tez mam tu problem bo tu prysznic i tez mi jakos niewygodnie.

Qrcze a mnie tak podwozie boli i brzuszek jak na @.
Muszę chyba pochodzić troszkę albo poleżeć bo siedzę i siedzę.
Albo zabiorę się już za sprzątanko.
Więc zmykam na jakieś 2-3 godzinki i pojawię się.
Wysłałam smska do Wioli i czekam na odpowiedz.

ASIU oj bidulko Kochana ja bym sie na twoim mijescu zglosila do szpitala z tymi objawami bo mnie sie to nie podoba Po pierwsze te ruchy a po drugie te puchniecia Moze to byc u ciebie ze zaraz zaczniesz rodzic ale ja bym to sprawdzila Nie chcialam cie nastraszyc ale pisze co ja bym zrobila :-)
Moja mala rusza sie dzis co jakis czas daje o sobie znac ale tez zabardzo nie jest dzis szalejaca

Zmykam od kompa - muszę zacząć sprzątać troszkę, bo bałagan mnie przeraża.
A i mały się wypina więc może poleżę z 10 min i dopiero robotka.
Zajrzę później papa

reklama
Do góry