reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Kaka opisz mi ten zaparzacz to moze pomoge :-) a u mnie sie znowu zaczyna napina mi sie macica boboli 1-2 i przestaje na 15-20 minut quczaki, to nie na tym watku powinnam napisac
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)
z tymi wrózkami ale co do henia to juz mnie nic nie zdziwi kumpela miała miec agatke a na dwa tygodnie przed porodem okazało sie ze to kubus :-)
malaulka
Podwójna mamusia
Kaka wsypujesz na spód np 2 łyżki kawy i zalewasz wrzątkiem, masz u góry takie metalowe sitko z uchwytem, i to sitko powolutku opuszczasz na dno tak żeby wszystkie fusy znalazly się na dole, zostaję Ci czysta kawusia a fusy na spodzie zaparzacza, mam nadzieję że choć trochę z tego zrozumialaś
Ciekawa wróżba z tym mężczyzną
Ciekawa wróżba z tym mężczyzną
Gosia, Jasiek też jest nie złym gagatkiem! A powiedz mi Ty masz kogoś do pomocy. Czy sama masz zamiar zajmować się dziećmi i domem?
Czarna, uczulenie pozostało niestety. Większość krostek się wyciszyła, ale powstają nowe w zupełnie nowych miejscach, ale nie tak intensywnie jak te poprzednie.
Odstawiłam wszystkie leki i mazidła, mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobię. Poczekam kilka dni, jak będzie chociaż o jedną więcej to pojedziemy do lekarza!
Asiu książka tracy hogg to wyśmienita lektura. Ja przeczytałam ją dwa razy a może nawet i więcej, bo po urodzeniu Jasia często do niej zaglądałam. Zanim się urodził to wiele rzeczy do mnie nie docierało, ale później trfaiało ze zdwojoną siłą
Jak któraś będzie chciała tę książkę w wersji elektronicznej to chętnie prześle. Tylko dawajcie znać na priva, żebym niechcący nikogo nie pominęło.
A, mam jeszcze takie: uśnij wreszcie, książka kucharska dla niemowląt, no i oczywiście język niemowląt
Między czasie mój tata miał gościa, więc latałam co chwila, żeby ich obsłużyć Jasiek jeszcze śpi, P zaraz wróci a słońce tak świeci przez okna jakby co najmniej na dworze był ze 25 min. Ciekawe jaką pogodę przyniesie nam październik. Oby było ciepło...
Czarna, uczulenie pozostało niestety. Większość krostek się wyciszyła, ale powstają nowe w zupełnie nowych miejscach, ale nie tak intensywnie jak te poprzednie.
Odstawiłam wszystkie leki i mazidła, mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobię. Poczekam kilka dni, jak będzie chociaż o jedną więcej to pojedziemy do lekarza!
Asiu książka tracy hogg to wyśmienita lektura. Ja przeczytałam ją dwa razy a może nawet i więcej, bo po urodzeniu Jasia często do niej zaglądałam. Zanim się urodził to wiele rzeczy do mnie nie docierało, ale później trfaiało ze zdwojoną siłą
Jak któraś będzie chciała tę książkę w wersji elektronicznej to chętnie prześle. Tylko dawajcie znać na priva, żebym niechcący nikogo nie pominęło.
A, mam jeszcze takie: uśnij wreszcie, książka kucharska dla niemowląt, no i oczywiście język niemowląt
Między czasie mój tata miał gościa, więc latałam co chwila, żeby ich obsłużyć Jasiek jeszcze śpi, P zaraz wróci a słońce tak świeci przez okna jakby co najmniej na dworze był ze 25 min. Ciekawe jaką pogodę przyniesie nam październik. Oby było ciepło...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA ja pije ta herbatke i nie ma tak zle I tez mam ze zmielonymi liscmi Slodze ja i jakos idzie ;-)
ASIU to fajnie z ta kaseta ze sobie powspominaliscie I super ze masz ta ksiazke ;-)
CZARNA juz lec do zielarskiego albo do apteki po herbatke
Ja sie najadlam Moj M dzis robi do 18 A ja sie coraz gorzej czuje z tym brzuchem ale nie robie sobie zadnej nadzieji Czuje ze tak sobie pocierpie troche
Wlasnie sie dowiedzialm ze kolezanka dzis urodzila a termin miala na 16 Kurcze ja tez chce tak tydzen wczesniej conajamniej Ale kolezanka sie nacierpiala bo 14 godzin miala bole ale rozwarcia nie miala i zorbili jej CC a to jest najgorsze chyba co moze byc jak sie cierpi a pozniej konczy sie CC
ASIU to fajnie z ta kaseta ze sobie powspominaliscie I super ze masz ta ksiazke ;-)
CZARNA juz lec do zielarskiego albo do apteki po herbatke
Ja sie najadlam Moj M dzis robi do 18 A ja sie coraz gorzej czuje z tym brzuchem ale nie robie sobie zadnej nadzieji Czuje ze tak sobie pocierpie troche
Wlasnie sie dowiedzialm ze kolezanka dzis urodzila a termin miala na 16 Kurcze ja tez chce tak tydzen wczesniej conajamniej Ale kolezanka sie nacierpiala bo 14 godzin miala bole ale rozwarcia nie miala i zorbili jej CC a to jest najgorsze chyba co moze byc jak sie cierpi a pozniej konczy sie CC
to normalnie o mnie..tez mialam pekniety ... ja wogole rodzic nie chce...rozmyslilam sie:-baffled:
hehehe ja jak rodzilam Zosie i juz mnie niezle bolalo to usiadlam na korytarzu i powiedzialam ze ja to pie...le i rodzic nie bede bo to boliMoja mama sie nademna pochylila i powiedziala jakbym miala jakikolwiek teraz wybor Nie bedzie tak zle, poboli i przestanie a potem to juz z gorki;-)
Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)
Ja w poniedzialek dowiedzialam sie ze na 100000000% bedzie Stas, ja nie wierze w takie wrozby, poza tym nie wiem czy wiecie ze jak kobieta jest w ciazy to prawdziwa wrozka nie powrozy, bo po pierwsze sie nie spelni a po drugie przynosi pecha. Napewno bedzie Hania:-)
My juz po spacerku i po lodach. Zocha szaleje, wyla przy badaniu ale dala sie zbadac. Pani w przedszkolu powiedziala ze wszyscy ja slyszeli;-):-) No i musiala byc jakas nagroda, to oczywiscie niewychowawcze ale niech korzysta poki moze
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Niom, my mieszkamy z rodzicami M. Mam pomoc, oczywiście Ale to jednak na mnie ciąży odpowiedzialność, a nie na dziadkach (ale to zabrzmiało). Brakuje mi w tej naszej codzienności M. Bo wystaczy, że spojrzy na Julkę, a ona już wie, o co chodzi ;-);-);-)Gosia, Jasiek też jest nie złym gagatkiem! A powiedz mi Ty masz kogoś do pomocy. Czy sama masz zamiar zajmować się dziećmi i domem?
A z tym uczuleniem Jaska, to Ci współczuję. Moja miała różyczkę "długoterminową" latem. Też nieciekawie to wyglądało
Miejmy nadzieje, że październik będzie ładny
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
BEZA wspolczuje Jasiowi tego uczulenia :-(Kurcze ze tez nie moze mu to przejsc :-(
MAGDA dobrze ze Zosia dala sie zbadac A kichac na to ze nagroda niewychowawcza grunt ze dala sie zbadac :-)
GOSIU a u was juz tak bedzie ze zawsze M nie bedzie calymi tygodniami????????Ty mialas jakies plany ale nam nie zdradzilas jakie i co jak one sie wcielaja w zycie czy zrezygnowalas z tych planow Bo jesli sie nie myle to chodzilo o to aby byc wiecej czasu z M a nie tylko na weekendy ??????????
MAGDA dobrze ze Zosia dala sie zbadac A kichac na to ze nagroda niewychowawcza grunt ze dala sie zbadac :-)
GOSIU a u was juz tak bedzie ze zawsze M nie bedzie calymi tygodniami????????Ty mialas jakies plany ale nam nie zdradzilas jakie i co jak one sie wcielaja w zycie czy zrezygnowalas z tych planow Bo jesli sie nie myle to chodzilo o to aby byc wiecej czasu z M a nie tylko na weekendy ??????????
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Plany wciąz aktualne, ale M. wykorzystał tydzień wolnego na ocieplenie piwnicy i dokończenie elewacji garażu. Przełożyliśmy pewien wyjazd na później. I po nim będę wiedziala, na czym stoimy... Jestem dobrej myśli, choć teraz to... mi wszystko jedno, JA CHCĘ JUŻ RODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEZA wspolczuje Jasiowi tego uczulenia :-(Kurcze ze tez nie moze mu to przejsc :-(
Podziel się: