reklama
blond_20
Czarownica
Witam
ja dzisiaj zajeta bylam lekko od rana bo robie porzadki z mama zybe zrobic parking dla wozka w innym pokoju zeby mi koty nie powlazily to musi byc gdzies zamkniety.
a teraz przy okazji sprzatania znalazlam jakas kasete video z WOSP z 1995 rokumialam 10 lat!!!i tam tanczylam i spiewalamnawet moj brat i Cezary tezjaja jak berety....
a dzisiaj doszla do mnie ksiazka z allegro- "jezyk niemowlat": i juz ja zaczelam czytac.fajnie napisana . ciekawe czy czegos ciekawego sie dowiem
ja dzisiaj zajeta bylam lekko od rana bo robie porzadki z mama zybe zrobic parking dla wozka w innym pokoju zeby mi koty nie powlazily to musi byc gdzies zamkniety.
a teraz przy okazji sprzatania znalazlam jakas kasete video z WOSP z 1995 rokumialam 10 lat!!!i tam tanczylam i spiewalamnawet moj brat i Cezary tezjaja jak berety....
a dzisiaj doszla do mnie ksiazka z allegro- "jezyk niemowlat": i juz ja zaczelam czytac.fajnie napisana . ciekawe czy czegos ciekawego sie dowiem
własnie trafiłam na "budujacy" artykuł lepiej chyba poczytac po porodzie niz przed....
Cesarskie cięcie: Warto dać się pokroić?
najbardziej mi się "podobało" o porodach trwających i trzy doby, gdzie dzieci z pęknietymi obojczykami sie rodza....
najbardziej mi się "podobało" o porodach trwających i trzy doby, gdzie dzieci z pęknietymi obojczykami sie rodza....
blond_20
Czarownica
to normalnie o mnie..tez mialam pekniety ... ja wogole rodzic nie chce...rozmyslilam sie:-baffled:własnie trafiłam na "budujacy" artykuł lepiej chyba poczytac po porodzie niz przed....
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Kaka to Hania widze mały uparciuszek jak szorowanie okien podłogi i picie herbatki nic nie daje :-) ale trzymam kciuki napewno wyjdzie jak tylko sie namysli :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Co do herbaty z liści malin to można ją zaparzyć i wyjąć liście nie będzie taka gorzka.
Ja podobnie robię z herbatą zieloną.
Ja podobnie robię z herbatą zieloną.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hmm najwidoczniej tak smakują liście malin.
Miałam zamiar kupić taką herbatkę sobie, ale jakoś mi wyleciało z głowy.
Miałam zamiar kupić taką herbatkę sobie, ale jakoś mi wyleciało z głowy.
Podziel się: