reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dorotko to mily prezent po przejsciach z wypłatami
marma odpocznij
ewelka gratki udanej wizyty

Racja cicho dzisiaj. My na zakupki pojechalismy późno, bo M coos przy traktorku grzebał. Potem pojechaliśmy posadzic dziadka, pogadałam z babcią, opowiedziała jak rodziła siostre mamy, poszła sikać i już nie zdążyła dojśc do łóżka bo ciotka się urodziła. Potem zakupy, na chwile u teściów, położyć dziadka i domek- teraz LB.

reklama
Asia - jakie to są francuskie naleśniki?? a ja znowu piszę z tego głupiego komputera, gdzie nie na się buźki wkleić, ani nawet pogrubianie tekstu nie działa..grrr...czy linijka odstępu!!

A u mnie wciąż żadnych oznak zbliżającego się porodu... nic a nic...żadnych skurczy, czy bóli brzucha...a chciałabym już cosik poczuć, żeby zacząć się powoli oswajać...a tak to pewnie spadnie na mnie znienacka i zamuruje mnie ze zdziwienia i bólu ...

A u mnie wciąż żadnych oznak zbliżającego się porodu... nic a nic...żadnych skurczy, czy bóli brzucha...a chciałabym już cosik poczuć, żeby zacząć się powoli oswajać...a tak to pewnie spadnie na mnie znienacka i zamuruje mnie ze zdziwienia i bólu ...
Aniaaa u mnie tez zero objawów a do terminu tylko 2 dni, żadnego skurczu, bólu, moze to i lepiej przynajmiej nieiwem co mnie czeka:tak::tak:a tak to raz i pożądnie :baffled::baffled::baffled:

witam wieczorowa pora.widze ze wszystkie juz spac ida:tak:a pozniej ja sie dziwie dlaczego jak wstane mam tyle do nadrobienia:tak:;-)
ja po nalesnikach jednak-racuchow nie robilam bo drozdzy nie mialam.
Ania nalesniki francuskie sa taki delikatniejsze, inaczej sie je robi, ciasto jest bardziej wodniste, z koniakiem i czasami ze slodka smietanka tez.moja mama uwielbia nalesniki wiec jej rozne smaze ale te francuskie lubi najbardziej:tak:zaden cud ale troche inaczej smakuja;-)wrzuce przepis na odpowiedni watek;-)
ja dzisiaj mialam popoludnie z Iga wiec sie troche nie odzywalam.ustalalysmy jak to w koncu ma byc jak sie zacznie:-D:tak:bo wlasciwie to bylo wiadomo ze jesli bedzie w domu to pojedzie ale co i jak nie bylo wiadomo.wiec teraz juz mamy ustalone.
dzisiaj troche przesadzilam z gotowaniem, a wlasciwie ze staniem przy tym i troche mi sie brzuch buntuje ale mam nadzieje ze przejdzie bo nie chce mi sie do szpitala jechac dzisiaj:tak::-pspac mi sie chce...len ze mnie kompletny....co to pozniej bedzie..skonczy sie sielanka:-D

reklama
Do góry