piękne suwaczki JustynkaA ja przywitam sie z wami jeszcze i tu:-):-):-):-):-):-)
i przejrzę sobie co tu naskrobałyście od wczoraj no i musze poszukać jakiegoś piknego suwaczka:-)
Piłaś olejek?????Witajcie wieczorowo.:-)
czarna79,dorotka dziękuję że pamiętacie jeszcze o mnie;-)
motylek6 cieszę się że mała rośnie a Ty wracasz do formy po porodzie.
małaulka śliczna uczennica z Twojej córeczki
gosiakuprewicz fajne przeżycia Cię doświadczają
ppatqa to pracowity dzionek miałaś.Teraz odpoczywaj.;-)
Agniesia25 śliczne słowa:-)
Normalnie nie miałam czasu wejść, w czwartek cały dzień na działce byłam, przekopałam pół działki-myślałam że coś się ruszy z moim porodem a tu nic W piątek rano znów byłam na działce, a po południu na zajęciach bo już zjazdy mi się zaczęły Ja mam termin na jutro, ale coś czuję że synek tak szybko nie wyjdzie.Wszelkie sposoby na przyśpieszenie porodu nie pomagają: herbata z liści malin, wysiłek, sex, olejek rycynowy...Chyba mały uparciuch mi w brzuchu rośnie... Jutro znów na 8 zajęcia, a potem jedziemy na chrzciny do mojej siostry ciotecznej -córeczki:-) Więc nie będę myślała o tym poniedziałku
A dlaczego u was tak szybko wywołuja???(choc nie powiem ze zazdroszcze)
No kolezanki zamiast na porodówke to wy urzadzacie sobie nocne pogawedki Nie ładnie nie ładnie
Ja juz ładnie m ieszkanko sprzatnełam, obiadek sie gotuje pozostaje tylko pyrki obrac;-) i tyle. Wczoraj u nas Tesco otworzyli wiec chyba dzisiaj sie przejde obadac co tam maja a przy okazji i spacerek bedzie. Natomiast pozniej idziemy na ur do bratanka (2 lata) To tyle jak narazie
A gdzie nasza Minisia?????