reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka przytulanko z gumka nic nie da bo tu nasienia potrzeba:cool2:

Mam pytanko bo kupiłam sobie te liscie malin ale tam jest napisane ze stosowac do kąpieli:szok: Czy ja to moge pić?????? Ale chyba tak a co tam raz spróbuje:-p
Ja juz po prasowanku i czekam az mi sie pranko wypierze;-)

Ja wiem, ze to nasienia trzeba. Dlatego napisałam że gdyby w koncu tak bez to by się dopiero działo;-)
A gdzie kupiłas?? Ja wczoraj byłam i nie mieli:no:
Mi w aptece mówili że to można pić ale ma obrzydliwy smak. Tak jak Minisia pisała mi wczoraj gin odradził nasaidówki z tej herbatki. Powiedziała, ze pęcherz pęknie z skurczy może ni być i tylko sie wymęczę...Już sama nie wiem co robić.

ja jutro tez mam w planach okienka umyc ale zobacze jaka bedzie pogoda i moje checi:cool2:

To jest forma oszczędzania, którą Czarna stosuje. Mi się wydaje, że ona okna myje co 2 tyg;-) tylko nam tu tak ściemnia.

A ja dzisiaj mam smaka na pieczonego kuraka i pieczone ziemniaczki z mizerią...uhmmm

M pojechał kupić listwy wykonczeniowe wiec chyba będzie koniec remontu hurrrrrra.

Pozdrawiam Was sobotnio i weekendowo.

reklama
I ja mówie dzien doberek z ranca.
My mamy dzis w planach zakupki na rynku i musze do szpitala zawiez wymaz do badania wiec pewnie pozniej sie odezwa buziaki

A ja mam dzis w planach SPRZATANIE i prasowanie dzis zamierzam sie nie oszczedzac :-)
Juz powiedzial M ze jak dzis nie pomaluje tej sciany to ja to zrobie w poniedzialek Ciekawe co M z tym zrobi ????
U nas pogoda taka ze swiatlo trza swiecic bo jest ciemno strasznie :-( Pogoda taka ze nic tylko SPAC LUB PLAKAC ;-(

Wiem ze to nie ten watek ale mam kolejne wiesci od Kasi
ZE O 10 BEDA JEJ MIERZYC CIENIENIE,CZEKA NA WYNIKI MOCZU I TO RACZEJ NA TYLE NA DZIS :-(pOSYLA GRATULACJE DLA JUSTYNKI I LILIANKI :-)

Witam
melduje sie w dwupaku. wieczorem po tej kapieli jakies pol godziny brzuch zaczakl sie uspokajac i stwierdzilam ze przestane ten czas liczyc bo tylko sie nakrecam a rodzinka bardzo chciala mnie do szpitala wiezc ale sie nie zgodzilam. wiec w koncu zadzwonili so szpitala i powiedzieli ze oczywiscie moge przyjechac bo cos sie dzieje no ale co mieli powiedziec. a pozniej przyszla bratowa zadzwonila do taty ginekologa i on powiedzial ze jesli moge jeszcze mowic to znaczy ze to nie to tylo dlaczego to bylo regularne co do minuty?cos sie dzialo ale na szczescie nie to.ladnie Rafalka prosilam zeby siedzial jeszcze i grzeczne dziecko sie posluchalo:tak:wczoraj sie przekonalam jak bardzo sie boje tego porodu i jak bardzo nie chce:baffled:co to bedzie jak to bedzie juz?
teraz dalej mi ten brzuch walczy ale rzadziej na szczescie.w poniedzialek mam gina i USG i mam zamiar jeszcze jakies 3 tygodnie pochodzic.....

WOW!!!!!!!!!
Ja tylko na chwile, bo zaraz lecimy z Julą do M. na działkę :tak:
840140p4zb32xkj7.gif

Justyś, moje wielkie GRatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja najpierw niemogłam spac ale jak zasnełam to porządnie, teraz leże w wyrku, M pojechał po zakupy, a mnie trszke brzuszek boli. Wczoraj dolałam sobie oliwki do kąpieli, zapomniałam i umyłam włosy i dziś mam piękne stronki, więc nigdze dalej się nie ruszam. Plany na dziś okna mam nadzieje ze M się włączy, stajnia i pomyć szkło. U mnie sloneczko za oknem, ale było 0 stopni.
blond a ja już myslałam ze ty też

ASIU ja cie podziwiam bo ja bym juz w szpiatlu byla :-)Moze przestraszylas sie ze jeszcze masz czas i moze to cie bardziej zrazilo ???To chyba jestes jedna z niewielu co chca jeszcze tyle czasu pochodzic z brzuszkiem hehe :-)Dobrze ze sie uspokoilo choc widze ze brzuszek dalej walczy Uwazaj na siebie i obserwuj sie bo Rafalek moze nie chce czekac jeszcze 3 tygodni ;-)

No to mamy super wieści z rana :)

Ja się tylko przyszłam zameldować i lecę do roboty. Zaraz przyjeżdżają wykładziny i muszę trochę przygotować sypialnie żeby ze spokojem można wynieść meble. Pewnie uda mi się dziś na BB zajrzeć dopiero wieczorkiem. No ale zobaczymy.

Życzę wszystkim miłego dnia :)

KURCZE ale sie objadlam W ciagu nieco ponad godziny zjadlam :
Troche wczorajszych warzyw na patelni z ryzem ,pol kromki chlepa.rogalika z maslem i 6 tostow i teraz jest mi niedobez hehehe
Ide sie polozyc ;-)

reklama
Witam z rana :tak:!

blond_20 - Nic się Słońce nie przejmuj.. :tak:Takie falstarty się zdarzają.. Mnie to już też raz spotkało ;-). Skurcze co prawda co 20 min (w Twoim przypadku były już b.częstsze)., ale bolesne jak cholercia.. :tak:Byłam już pewna, że to początek porodu.., ale po kilku godz. wszystko ustało.. ;-)

dorota123456789 - Ja też się boję tej pępowiny.. :baffled:. Trzymam kciuki, aby już żadne z naszych maleństw nie było nią obwinięte..

U nas pogoda dość sympatyczna.. :tak:Niebo zaciągnęło się jasnym błękitem, więc pewnie będzie ciepło :tak:. M wrócił niedawno z pracy, zjedliśmy śniadanie i grzejemy się w łóżeczku :tak:. Dziś w planach , mam jedynie umycie 2 okien, zakupy i przygotowanie obiadku.. Nic poza tym :-p;-).

Do góry