reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna a Ty okna to myjesz z raz w miesiącu??? Bo zdaje się niedawno też myłaś. Jeny, ja to z 3 razy w roku i basta :zawstydzona/y:. ale ja mam w sumie 9 sztuk :szok:

Dobra idę spać, myślałam że Justyna coś napisała. Kurcze niech już ma to za sobą i tuli już swoją córunię.

Dobranoc

reklama
MIRABELKO najwidoczniej ci drzemka potrzebna :tak:
MINISIA zobaczysz ze i ty zaniedlugo bedziesz tulila Weronisie, Justynka sie moze juz doczekala i ty tez pojdziesz lada moment w jej slady ;-)A zreszta my wszystkie sie doczekamy :cool2:
CZARNA ja myje okna w poniedzialek ;-)
Asia moze spi sobie smacznie ??????
PPATQA ja sie nie moge nadziwic ze tys dzis taka robotna :tak:
Ja juz obejzalam Fabryke gwiazd I zaliczylam przytulanki bez gumki:zawstydzona/y:pierwsze w ciazy i teraz mi tam wsio wylatuje heheheh:zawstydzona/y:

Myslalam ze juz jakies wiesci od Justynki ale pewnie sie meczy i nie w glowie jej pisac smsa Pewnie napisze jak juz bedzie po :-D

Milej nocki mamuski :tak:

Wanilia raz w miesiacu to ja szybki przecieram:-p a ostatni raz robiłam to w sierpniu wiec czas najwyzszy:tak: potem to dopiero na swieta bede myła;-) Bo jesienia i zima nie widac tak brudu na nich:szok::-D:-D:-D Ja mam tylko juz 4 okienka naszczescie:cool2:

Napisałam SMS-ka do naszej Justynki zeby wiedziała ze jestesmy myslami z nia i niecierpliwie czekamy na jakies wiesci.

Dobra biore moj telefonik do łóżka i ide poczytac ksiazeczke przed snem bo u mnie dzis nowosc. WSZYSCY JUZ SPIĄ!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Uch......, no to sobie poszaleliśmy z mężem:-p . Co prawda pozostało mi lekkie otarcie, ale co tam ;-) . Teraz P piłuje już drzewo :tak:(tzn.chrapie :-p), a ja zabieram się za oglądanie jakiegoś filmu :tak:.

i znowu nastukałyście tyle stron, że nie mam szans wszystkiego przerobić...

Dorotka mam nadzieję, że coś z tych przytulanek wyjdzie!
Ja jakoś nie mam siły :-) poza tym przez długo czas mieliśmy odgórnie zakaz...

Aż mnie ciarki przeszły jak zobaczyłam posta Justyneczki
Trzymam mocno za Ciebie kciuki!!!

Aniaa a dlaczego masz siedzieć z nimi przy stole???

Poleżałam w wannie chyba w ciut za ciepłej wodzie.
Ale za to super się rozgrzałam! Teraz piję sok malinowy i nadrabiam zaległości na BB.

Zapewne do jutra :)
Mam nadzieję, że Justynka będzie już tuliła swojego małego cuda do piersi a i Asia może jej los podzieli!
Asia uważaj na siebie!!!

Ciekawe czy blondi sobie spi, czy co tam z nią. Mam nadzieje ze Justynka już ma dzidzie przy sobie. Trzymam kciuki i czekam na wiesci...
A wy tu tak o przytulankach, ze az mi smutno, bo chociaz bym chciała, to tak mi niedobrze, ze nie moge sie polozyc, juz nie mowiac zeby jeszcze poszalec w łóżeczku :-:)baffled:

Witam z rana ciesze się, że Justynka już jest ze swoją córcią.
U nas pogoda się pogorszyła - padało.
Słoneczka brak :-(
Planów zero na dziś ale pewnie wyniknie coś w ciągu dnia.
Mykam na śniadanko i zajrzę później.
Pa pa

reklama
ANNA dobre to z tym pilowaniem drzewa hehe ;-)
MADZIU ty masz miec dzis w planach LB ;-)

Witam w weekend No i Justynka sie doczekala ;-)Biedna LILIANKA byla owinieta pepowina Kurcze ja sie zawsze boje tej pempowiny aby dzidzie sie o szyje nie zawinely ;-(
Duza ta Justynki coreczka :-)
Ja spalam dzis fajnie choc przez ta pogode dalej mi sie chce spac ;-)
Od rana chodze nerwowa bo moja Oliwia jakas nie podobna do siebie i malo sie ruszala W nocy praktycznie wcale a rano tez nie tak jak ona :-(Juz mi lezki do oczu stanely Kurcze niby sie rusza ale ja sie martwie dlaczego rusza sie tak ze to do niej niepodobne czyli mniej Macie tez tak???????Ale na szczescie teraz sie bardziej rozruszala :-)
Moj M ma weekend wolny szok jak nie przyzwyczajona ze on jest 2 dni w domu heheh

Do góry