reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

justynka trzymam kciuki
blond trzymam kciuki, ja jak dostane skurcze to chyba spanikuje
czarna ja dziś piłam 1 raz, ale u mnie jest zebt zaparzyc i pić, ale ja wrzuciłam sobie d tego malinoa, by smak poprawić

Sorki ze nie odpisuje ale padłam w wyrku, wysprzataiśmy oba pokoje łacznie z odsuwaniem mebli, ściaganiem rzeczy n góry szafy w sypialni, ja wymylam nawilzacz powietrza i czeka w pogotowiu, z sypialni wynieślismy parawan, który stał w kacie gdzie ma byc łóżeczko,dywaniki z sypialni wyprałam. Ogólnie za dużo tego.

reklama
A ja sobie własnie wypiłam ta herbatke:-p(oczywiscie z cukrem:cool2:) ja tam siadac z d... nie mam zamiaru:-p
Patrycja to faktycznie sie narobiłas:tak::tak: odpocznij teraz;-)

To dzis naszymi faworytkami sa Justynka i moze Blondi:-p

czarna naszczęście razem z M, nawet mi mopa wyrywał, ale generalne porzadki mamy za sobą, jutro okna, jakby nie zaluzje i moskitiery to by było 30 min roboty, a tak się zawsze przeciaga.

dzieki dziewczyny za komplementy dla Julci (ja naprawde wierze ze jest najpiekniejsza na swiecie :tak:). Poniewaz ja juz jestem "po" (od 4 tygodni) wiec zdazylam juz troche sie nauczyc jak obslugiwac takiego maluszka. Jak macie jakies pytania odnosnie dzidziusiowej pielegnacji, ciuszkow czy cesarki czy to ja chetnie sie podziele moim ciezko zdobytym doswiadczeniem :cool2:.

Załączniki

• 02102008127.jpg
    02102008127.jpg
    397,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry