reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja dzisiaj nerwa złapałam bo muszę jechać do pracy bo podobno zwolnienie jest źle wystawione! A co za tym idzie czeka mnie spotkanie z dżinem...tak więc lecę załatwiać:-(a tak mi się nie chce:confused2:.
Rozmowy z kibelkiem przechodzą, chyba po tej pepsi;-)Przynajmnniej można spokojnie wyjść z domu...
A co myslicie o czymś takim? Angelsounds-Posłuchaj bicia serca swojego dziecka (324316126) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne to ale ja sobie tego nie kupie bo po 1 nie mam kasy a po 2 posluchac serduszka dziecka traktuje jako mega wydarzenie i wole posluchac u gina a po
3 to bym pewnie sluchala non stop i jakby zabilo choc raz nie tak jak ma byc
to zaraz bym sie bala czy cos sie nei dzieje co pewnie byloby tylko moja panika
tzn mysle ze wyolbrzymialabym jakby tylko cos nie tak bylo

reklama
A ja dzisiaj nerwa złapałam bo muszę jechać do pracy bo podobno zwolnienie jest źle wystawione! A co za tym idzie czeka mnie spotkanie z dżinem...tak więc lecę załatwiać:-(a tak mi się nie chce:confused2:.
Rozmowy z kibelkiem przechodzą, chyba po tej pepsi;-)Przynajmnniej można spokojnie wyjść z domu...
A co myslicie o czymś takim? Angelsounds-Posłuchaj bicia serca swojego dziecka (324316126) - Aukcje internetowe Allegro

wspólczuje problemow ze zwolnieniem.
Hmm fajny aparacik chyb pomysle nad czyms takim:)

Anitka mocno Cie ściskam. Nie ma słow aby Cie pocieszyć. Trzyma m kciuki aby słoneczko znów nad wami zaświeciło.

Widze ze nauka idzie pełną parą.
A ja dziś zakasałam rękawy mimo mega lenia i zabrałam sie wkońcu!!!!!! za porzadki świateczne. tak wiec sypialnie włącznie z ciuchami itp zrobiłam. Posegregowałam i uporzadkowałam papiery. I sądze że to nie wszytko na dzisiaj musze kuć żelazo póki gorące:-D

Co do tego urządzonka to tak jak Dorotka 12345.... chyba bym wariowała jakbym coś nie tak usłyszała.;-)

Buziam i spadam do roboty. Bo coraz mniej czasu a to dopiero początek:baffled:

Anita mocno Cię przytulam i werzę, ze niedługo spełni się Wasze marzenie.

Jak to jest, że są kobiety, które nie dbają o swoje maleństwa i donoszą je do końca...
Ja też się ciągle boję i czekam jak na zbawienie na 12tyd.

Co do tego urzadzenia,to tez bym sie bala bo moglo by cos byc nie tak i swirowalabym. A mozna zrobic tak jak zrobilam jak bylam w ciazy z pierwsza corka 4 lata temu, w 9 miesiacu na ktg nagralam bicie serduszka na telefon a potem wrzucilam na komp., jak Zosia byla malenka to bardzo ja uspokajal dzwiek bijacego serduszka, teraz wie ze to jej serduszko jak byla w brzuszku u mamusi i nie przywiazuje do tego wagi, ale ja zawsze jak je slysze to bardzo sie wzruszam.
Poza tym dzisiaj strasznie mnie brzuch boli i troche mnie to martwi, duzo leze, odpoczywam, ale jak wiadomo w domu zawsze cos jest do zrobienia. Moja corka z przyzwyczajenia skacze po mnie, a nie mam sumienia ciagle ja upominac bo strasznie jej wtedy przykro, wiec tylko przypominam jej ze w brzuszku rosnie dzidzius.

Cześć. Dopiero co się zalogowałam na forum , do tej pory sobie troche czytałam co tam piszecie . Jak się okazało też zostane mamusią październikową , termin mam na 12 października :-) Pozdrawiam.

Andzia 21 witaj:)

Magdasf1 mnie tez czesto pobolewa podbrzusze to normlane macica rosnie.niestety ja nie moe lezec za duzo mam roboty przy biurku jak narazie:)

reklama
Avialle a gdzie bedziesz mieszkac w Łodzi??
wiesz ja wiem ze macica rosnie i tak dalej, ja juz mialam problemy z pierwsza ciaze, i myslalam ze z druga bede mniej przewrazliwiona ale wydaje mi sie ze jest tak samo,o ile nie gorzej;-)
Nie wiem czy inne przyszle mamy, ktore maja juz dzieci maja tak samo, bo juz sama nie wiem czy lepiej nie wiedziec co mnie czeka czy lepiej miec ta swiadomosc co bedzie....

Do góry