reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Avialle pierwsza mialam 26 luteo, drugą 13 marca, nastepna 1 kwietnia juz niemogę się doczekać, z tą nauką to naprawde nieciekawie, pamiętam jak w tamtym roku w marcu uczyłam się do ostatniego egzaminu z rozrodu, teraz juz niepotrafiłabym tak kuć, oczywiście czytam douczam się ale tego co mnie interesuje
niezapominajka232
mama juz i oczekujaca;)
ppatqa ja na szczypior to patrzec nie moge, ostatnio jak w kuchni poczula zapach szczypiorku skonczylam w kibelku... wymiotowalam jak kot...
Tesciowa martwi sie co na swieta jesc bede bo nie moge zadnej wedliny i nic co ma intensywny zapach. Twarozek z patlicy za to jest rewelacyjny i chyba do koszyka sobie wezme poswiecic i na sniadanie wielkanocne zjem hehehe!
Tesciowa martwi sie co na swieta jesc bede bo nie moge zadnej wedliny i nic co ma intensywny zapach. Twarozek z patlicy za to jest rewelacyjny i chyba do koszyka sobie wezme poswiecic i na sniadanie wielkanocne zjem hehehe!
niezapominajka232
mama juz i oczekujaca;)
jezeli chodzi o USG ja miałam już dwa normalne, tzn. przez brzucholek i jedno dopochwowe. w 4 tyg mialam najpierw przez brzuch, a dla potwierdzenie, ze cos tam sie rozwija zrobil mi gin dopochwowe no i teraz jak bylam tez mialam przez brzuch)) zdecydowanie przyjemniejsze hehe
Avialle Co do brzusia to mi pozostała oponka po ciąży więc ciężko stwierdzić czy coś już widać
A wizyty teoretycznie mam co 4 tyg ale teraz bede miała po 5 tyg bo wypada mi wtedy 12tc więc nie ma sensu chodzić tydzień po tygodniu. Gin też twierdzi że skoro wsio ok to tydzień przesunięcia nic nie zmienia;-)
Ppatqa a dlaczego masz tak często co 2 tyg Wiem że niektórzy lekarze to praktykuja ale w ostatnich tyg ciąży.
Chiara1 jak milutko ze kolejna potrójna mamusia. I nieprzepraszaj za wpisy i wypisy jak trzeba bedzie to znów wpiszemy. I zachęcam do rozmówek nie tylko czytania.
ps w jakim wieku masz dzieciaczki?
A wizyty teoretycznie mam co 4 tyg ale teraz bede miała po 5 tyg bo wypada mi wtedy 12tc więc nie ma sensu chodzić tydzień po tygodniu. Gin też twierdzi że skoro wsio ok to tydzień przesunięcia nic nie zmienia;-)
Ppatqa a dlaczego masz tak często co 2 tyg Wiem że niektórzy lekarze to praktykuja ale w ostatnich tyg ciąży.
Chiara1 jak milutko ze kolejna potrójna mamusia. I nieprzepraszaj za wpisy i wypisy jak trzeba bedzie to znów wpiszemy. I zachęcam do rozmówek nie tylko czytania.
10,5 i 4,5 lat, zawsze chcieliśmy mieć trójkę, a zaczeło się tak że lekarz stwierdził że cierpię na jakiś tam syndrom i dzieci mieć nie będę i 2 miesiące po diagnozie okazało się że jestem w pierwszej ciąży hihi. dobrze że idzie tak dobrze
ppatqa
Październikowe mamy'08
niezapominajka232 mi niedobrze na zapach i widok jajek:-) niemiał kiedy
Avialletak, w zeszłym roku, jeju to byly czasy, jakie miasto, ja kończylam Wrocek
czarna79 nie wiem, może przez te kształt pęcherzyka, na każdej miałam dopochwowe i na obu bylam z mężem
Avialletak, w zeszłym roku, jeju to byly czasy, jakie miasto, ja kończylam Wrocek
czarna79 nie wiem, może przez te kształt pęcherzyka, na każdej miałam dopochwowe i na obu bylam z mężem
reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Cześć dziewczyny, przez weekend komputer był oblężony przez moich chłopaków poza tym mdłości odrzucają mnie od kompa, więc nawet nie zdążyłam podziękować wam za powitanie i dopisanie do listy (a tu już kilka nowych stron
Avialle maleństwo fantastycznie ułożyło się do zdjęcia, cieszę się że wszystko w porządku, ja też chcę w 12 tygodniu zrobić usg genetyczne, tylko czytałam że trwa nawet do godziny?? Dziś na zebraniu w szkole u syna kilka mam gratulowało mi drugiej dzidzi - myślałam że domyśliły się bo mam dość widoczny brzuszek (za tydzień okaże się czy przypadkiem nie z powodu dwójeczki ) ale okazało się że to mój syn ogłosił całej klasie łącznie z nauczycielami tą nowinę. Pozdrawiam Was serdecznie, do jutra
Avialle maleństwo fantastycznie ułożyło się do zdjęcia, cieszę się że wszystko w porządku, ja też chcę w 12 tygodniu zrobić usg genetyczne, tylko czytałam że trwa nawet do godziny?? Dziś na zebraniu w szkole u syna kilka mam gratulowało mi drugiej dzidzi - myślałam że domyśliły się bo mam dość widoczny brzuszek (za tydzień okaże się czy przypadkiem nie z powodu dwójeczki ) ale okazało się że to mój syn ogłosił całej klasie łącznie z nauczycielami tą nowinę. Pozdrawiam Was serdecznie, do jutra
Podziel się: