reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć Kobietki.

U mnie piękne słoneczko i żadnej chmurki - zobaczymy jak długo.

Wczoraj do samego wieczora gadałam z klozetem. Do 19stej udało mi się zjeść kawałek suchego chleba i popić wodą po czym padłam ze zmęczenia i obudziłam się 12h później hihi

Dziś próbuję znowu przegryść chleb i popić herbatą ale ciężko mi idzie...

Masaż by mi się przydał;-)

reklama
Cześć Kobietki.

U mnie piękne słoneczko i żadnej chmurki - zobaczymy jak długo.

Wczoraj do samego wieczora gadałam z klozetem. Do 19stej udało mi się zjeść kawałek suchego chleba i popić wodą po czym padłam ze zmęczenia i obudziłam się 12h później hihi

Dziś próbuję znowu przegryść chleb i popić herbatą ale ciężko mi idzie...

Masaż by mi się przydał;-)

Kaka jednego ci zazdroszcze 12 h snu bo ja to sie budze non stop doslownie non stop :-( kilka razy w ciazgu nocy budze sie i ide siku a bywa tez tak ze zasypiam
a jak sie tylko przewruca na drugi bok to sie juz budze :-(.
W ciagu dnia nie spie a moze to dlatego ze ja non stop leze bo tak kazal lekarz.
A co do moich mdlosci to sa czasem mniej czasem wiecej :angry: sa od poczatku
wiec zdazylam sie przyzwyczaic.Ja tak na cos konkretnie to mnie nie odpycha
no oprocz tej herbaty co zawsez pilam tonami :wściekła/y: to teraz na nia nie moge patrzec
U mnie jest tak ze nie mam stalych potraw na ktore mnie mdli poprostu w
zaleznosci od sytuacji jak co zobacze to mnie mdli :wściekła/y:.
U mnie najgorsze sa NUDNOSCI bo biegne do kieblka bo zbiera mi sie a w kibelku
tylko mnie starsznie zarzuca i nc wiecej ,choc wymioty tez sie zdazaja np wczoraj,
ale te nudnosci to u mnie sa najgorsze hi .
Ja do gina chodze po 1 wizycie po 3 tygodniach a po 2 wizycie po 2 i pol tygodni
nastepna wizyte mam 27 kwietnia no i nastepna to tez mysle ze to usg genetyczne.
Ale jak narazie nie moge doczekac sie juz 27 usg aby uslyszec ze malenstwo uroslo.
Ja mam w tej ciazy starsznie duzo razy robione usg bo 1 raz przy pierwszej wizycie u gina ,pozniej 3 razy w szpiatlu jak lezalam pozniej po 2 dniach jak wyszlam ze szpiatala to zas do niego trafilam to zas kolejne usg pozniej u swojego gina i ostatnio
zas przy plamieniach mialam usg i wszystko dopochwowo martwi mnie ze mialam
juz je robione az 7 razy ale co zrobic jak sie cos dzieje to tzreba zrobic

dorota123456789- nie martw sie tym usg,nie wykazano szkodliwego wplywu a jak jest niebespieczentwo robi sie i juz. ja mialam już 4 razy .1 jak sie dowiedzialam 2 po tyg czy serce ije,potem jedno na izbie przyjęć i tertaz to genetyczne.
Mój gin powiedzial ze płec juz bez pomylki na 100 widzi po 22 tyg ciąży.

A ja znów siedze nad książka i wyć mi sie chce nie wiem jak ja ten egzamin przeżyje siedze po 12h dziennie od 4 miesiecy i juz nie mam sily :(O

A ja oddałam 1 śniadanko i próbuję z drugim...

Chce się wybrać do miasta ale nie wiem czy dam radę. Jest bardzo zimno wrrrr i słonko gdzieś się schowało. A jeszcze kartek na świeta nie wysłałam:sorry: wiec koniecznie musze wyjść z domku.

w końcu zabrałam sie do prasowania, udało się. teraz siedze i na nic nie mam ochoty.
Avialle owocnej nauki, kiedy lep

dorota123456789- nie martw sie tym usg,nie wykazano szkodliwego wplywu a jak jest niebespieczentwo robi sie i juz. ja mialam już 4 razy .1 jak sie dowiedzialam 2 po tyg czy serce ije,potem jedno na izbie przyjęć i tertaz to genetyczne.
Mój gin powiedzial ze płec juz bez pomylki na 100 widzi po 22 tyg ciąży.

A ja znów siedze nad książka i wyć mi sie chce nie wiem jak ja ten egzamin przeżyje siedze po 12h dziennie od 4 miesiecy i juz nie mam sily :(O

Dzieki za pocieszenie :tak: i wpolczuje z nauka choc ja tez mam sie uczyc ale troche pozniej hihihih

reklama
a ty czego się bedziesz uczyc???

Na egzamin z prawa jazdy zaraz po tym jak sie zapisalam na egzamin dowiedzialam
sie ze jestem w ciazy :-D i od tamtego momentu nic kompletnie nic nie wchodzilo
mi do glowy no i ten szpiatl itp a teraz to ze sie nie moge ruszac tylko lezec non stop spowodowalo to ze musze przesunac date egzaminu i bede go miala na czerwiec :tak: ale jeszcze nie wiem dokladnie na ktory .
Postanowilam przesunac bo stres i ruch mi nie wskazany a pozatym jak teraz leze
to nie mam jak cwiczyc lezdzic .

Do góry