reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Avialle a gdzie bedziesz mieszkac w Łodzi??
wiesz ja wiem ze macica rosnie i tak dalej, ja juz mialam problemy z pierwsza ciaze, i myslalam ze z druga bede mniej przewrazliwiona ale wydaje mi sie ze jest tak samo,o ile nie gorzej;-)
Nie wiem czy inne przyszle mamy, ktore maja juz dzieci maja tak samo, bo juz sama nie wiem czy lepiej nie wiedziec co mnie czeka czy lepiej miec ta swiadomosc co bedzie....

Mysle ze wszyscy jednakowo przewrazliwieni zwarzywszy ze w tych czasch tyle poronien.
Ja dopiero kupuje tam mieszkaie po 17 jade cos wybrac to bede juz wiedziała .A ty jestes z Łodzi?>?

reklama
Ja 4 lata mieszkalam w lodzi, 2 lata temu kupilismy z M mieszkanie w aleksandrowie lodzkim, graniczy z lodzia w zasadzie jak tylko przejde przez ulice jestem juz w lodzi:-D, a mieszkania tansze i spokoj jest.

Ja 4 lata mieszkalam w lodzi, 2 lata temu kupilismy z M mieszkanie w aleksandrowie lodzkim, graniczy z lodzia w zasadzie jak tylko przejde przez ulice jestem juz w lodzi:-D, a mieszkania tansze i spokoj jest.

a gdzie bedziesz rodzic i kto cie prowadzi?? musze znalesc lerkarza a nie mam pojecia kto jest ok.

Dziewczyny stara dupa jestem dzisiaj skończyłam 27 lat :-)

Avielle wszystkiego najlepszego:)

Zeby Wasza fasolka rosła zdrowa i silna, zdaneych egzaminów i żadnych trosk:)

Ja już sie chyba przyzwyczaiłam do porannych pogadanek z wc...

Avialle sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W dniu Twych urodzin
każdy szczęścia Ci życzy.
Korzystając z tej sposobności,
życzę Ci szczęścia i pomyślności,
by to, o czym marzysz, się spełniło
i to, co kochasz, przy Tobie było!!!!!

Avialle

WsZyStKiEgO DzIś Ci ŻyCzĘ Co DoBreE, SzCzĘśLiWe i MiŁe. Co BuDzI UśMiEchH i SpOkÓj i CiSzA NaPeŁnIa ChWiLe!
kaka82 jak tam kartki wysłane????
Andzi21 Witamy witamy i zachęcamy do udzielania się.

Avialle wszystkiego najlepszego duzo zdrowka, usmiechu i pogody ducha oraz szczesliwego rozwiazania i wszystkiego czego pragniesz

Dziewczyny mam smieszny dowcip na miły poczxątek dnia:

Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Mąż pyta:
- Panie doktorze, a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży - można czy nie?
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim
trymestrze proponuje na pieska - od tyłu, bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

reklama
Avialle WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ.

Ja dzis jade do pracy po wpis do książeczki ubezpieczeniowej, zaczynam sie zbierać.

Do góry