reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Cześć. Dopiero co się zalogowałam na forum , do tej pory sobie troche czytałam co tam piszecie . Jak się okazało też zostane mamusią październikową , termin mam na 12 października :-) Pozdrawiam.
Witaj Andzia!
Ja też mam termin na 12 października :-) Ciekawe czy rzeczywiście urodzimy w ten sam dzień...
Gratuluję i życzę dużo szczęścia ;-)

Avialle, ja pierwsze dziecko urodzilam na slasku, bo tam sie urodzilam i tam tez mieszkalam z cala rodzina, do lodzi przeprowadzilam sie bo tutaj mieszka moj maz. Mialam zamiar Zosie urodzic w lodzi ale mialam bardzo niemila sytuacje i jezdzilam 300 km do lekarza:sorry:Teraz chodze do lodzi do lekarza, w sumie z polecenia, jest tutaj watek "mamusie z lodzi" i tam dziewczyny mi polecaly lekarzy,ja wybralam prywatna przychodnie ktora ma podpisana umowe z NFZ i lekarza ktory ma juz USG w gabinecie, bo powiem ci szczerze ze w dzisiejszyc czasach trudno trafic na lekarza ktory w gabinecie ma juz caly sprzet. Ja bedziesz chciala to dam ci namiar na tego lekarza na priv, on pracuje tez w szpitalu w Madurowiczu, o tej placowce slyszalam rozne opinie, ale niestety wole rodzic tam gdzie pracuje lekarz ktory prowadzi moja ciaze, a facet jest naprawde konkretny, dokladny i jest straszna gadula:-)

A tak na koniec mojego wywodu:laugh2:zycze ci wszystkiego najlepszego, duzo optymizmu i usmiechu na codzien. Sto lat, i nie mow ze jestes stara dupa bo ja w tym roku tez skonczylam 27 lat....

Avialle, ja pierwsze dziecko urodzilam na slasku, bo tam sie urodzilam i tam tez mieszkalam z cala rodzina, do lodzi przeprowadzilam sie bo tutaj mieszka moj maz. Mialam zamiar Zosie urodzic w lodzi ale mialam bardzo niemila sytuacje i jezdzilam 300 km do lekarza:sorry:Teraz chodze do lodzi do lekarza, w sumie z polecenia, jest tutaj watek "mamusie z lodzi" i tam dziewczyny mi polecaly lekarzy,ja wybralam prywatna przychodnie ktora ma podpisana umowe z NFZ i lekarza ktory ma juz USG w gabinecie, bo powiem ci szczerze ze w dzisiejszyc czasach trudno trafic na lekarza ktory w gabinecie ma juz caly sprzet. Ja bedziesz chciala to dam ci namiar na tego lekarza na priv, on pracuje tez w szpitalu w Madurowiczu, o tej placowce slyszalam rozne opinie, ale niestety wole rodzic tam gdzie pracuje lekarz ktory prowadzi moja ciaze, a facet jest naprawde konkretny, dokladny i jest straszna gadula:-)

A tak na koniec mojego wywodu:laugh2:zycze ci wszystkiego najlepszego, duzo optymizmu i usmiechu na codzien. Sto lat, i nie mow ze jestes stara dupa bo ja w tym roku tez skonczylam 27 lat....

bardzo bym prosila o kontakt do lekarza.Tez zalezymi na usg w gabinecie.moj lekarz stad takowe posiada to spore ulatwienie jest jednak. ja myslalam o matce polce.

Avialle wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze, a przede wszystkim spokojnej ciąży i szybkiego i niezbyt bolesnego rozwiązania :-). Kawał pierwsza klasa :laugh2::laugh2::laugh2:

jest mi trudno cokolwiek powiedziec o lodzkich szpitalach tzn porodowkach jak czytalam na frum opinie to naprawde sa rozne, o MP tez tam jest sporo, wyszukaj sobie na jakims forum i poczytaj, ja poki co jestem zdecydowana na madurowicza tylko ze wzgledu na mojego lekarza, poza tym najchetniej urodzilabym na slaku tam gdzie Zosie ale nie wiem czy mi sie uda.

Czesc ja tylko na chwile bo dzisiaj starsznie zle sie czuje jak nie 2 jajniki to podbrzusze boli
caly czas albo naraz wszystko a do tego non stop mi niedobrze i wymiotuje jak kret pa ale
dam rade

reklama
Avialle dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka z okazji urodzin. A przy okazji na pocieszenie dla Was babeczki - ja skończyłam w styczniu 35 lat, więc mi tu proszę nie narzekać bo kompleksów jakichś się nabawię :-) Żartowałam oczywiście, jestem pełna optymizmu, nawet większego niż w pierwszej ciąży a było to na przełomie 21/22 roku życia. Co do pobolewania brzuszka to ja również codziennie odczuwam albo w okolicach jajników albo jakby coś mnie tam ciągnęło, lekarz mówi że normalka, więc jestem spokojna.

Do góry