reklama
Avialle super GRATULACJE tak dorodnego maleństwa. Fotka super
Antuanet24 takie dzieci nie wyczuwaj nas ciężarnych;-)
Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje
Kaka82 wszytskie dolegliwości przejdą po porodzie (żarcik)Dasz rade kobito
Tak wczoraj nagadałysie o tym spaghetti ze własnie robie tzn sosik juz jest czas na makaronik.
Antuanet24 takie dzieci nie wyczuwaj nas ciężarnych;-)
Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje
Kaka82 wszytskie dolegliwości przejdą po porodzie (żarcik)Dasz rade kobito
Tak wczoraj nagadałysie o tym spaghetti ze własnie robie tzn sosik juz jest czas na makaronik.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Mój brzuszek zaczyna się pojawiać:-) Jest minimalny i niewtajemniczeni jeszcze tego nie zauważają
A nudności mam też tylko minimalne, wcale mi nie przeszkadzają, gorzej ze zgagą, ta małpa czasami daje mi się we znaki, ale wtedy kładę się na kanapie na wpółsiedząco i mija
Wizyty mam co 28 dni czyli dokładnie co 4 tygodnie. Już nie mogę się doczekać następnej :-) tylko zastanawiam się jakie będzie mi mój gin robił USG, bo ostatnio miałam dowcipne, ale jak zobaczyłam maluszka to już było spoko
A nudności mam też tylko minimalne, wcale mi nie przeszkadzają, gorzej ze zgagą, ta małpa czasami daje mi się we znaki, ale wtedy kładę się na kanapie na wpółsiedząco i mija
Wizyty mam co 28 dni czyli dokładnie co 4 tygodnie. Już nie mogę się doczekać następnej :-) tylko zastanawiam się jakie będzie mi mój gin robił USG, bo ostatnio miałam dowcipne, ale jak zobaczyłam maluszka to już było spoko
Cześć nazywam się Iwona jestem po trzydziestce i mam już 2 wspaniałych synków, obecnie jestem w trzeciej ciąży i z usg wychodzi że dziś jest 7 tyg 4 dni. Podglądam Was od dobrych 4 tyg, nawet prosiłam Czarną żeby mnie wpisała na listę, ale potem prosiłam żeby mnie wypisała, bo mój problem jet taki że wychodzi mi termin między 29X a 3XI i sama niewiem gdzie się przyłączyć. Skaczę sobie po forach mamuś październikowych i mamuś listopadowych i sobie czytam, ale to niejest do końca tak fajnie bo takbez przedstawienia się to niespecjalnie wypada głos zabierać hihi.Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje
Na usg idę dopiero 15kwietnia i może coś wtedy się rozjaśni z tym moim terminem.
Pozdrawiam i życzę zdrówka :-)
reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
Avialle ja wizyty mam co dwa tygoie, nastepna 1 kwietnia jak skończy mi sie zwolnienie, brzuszek ja dostrzegam choć nie wiem czy to nie zmiana trybu , wcześniej do 15 inspektorat, potem obiad lub nie stajnia jazda rower do lasu lub szpital dla koni, ogólnie dużo ruchu a teraz, spacery do lasu, coprawda staramy sie iść codziennie ale to nie to samo
Podziel się: