reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Avialle super GRATULACJE tak dorodnego maleństwa. Fotka super
Antuanet24 takie dzieci nie wyczuwaj nas ciężarnych;-)
Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje:-p

Kaka82 wszytskie dolegliwości przejdą po porodzie:-D:-D (żarcik)Dasz rade kobito

Tak wczoraj nagadałysie o tym spaghetti ze własnie robie tzn sosik juz jest czas na makaronik.

kaka82 tylko przeprowadz taka męską rozmowe coby nie wzywał Cię zaczęsto:-D:-D Ale tak szczerze współczuje mam tych spotkań, mdłości itp. Ale pocieszające jest to ze to znak ze wasze brzdące rozwijaja sie:tak:

Mój brzuszek zaczyna się pojawiać:-) Jest minimalny i niewtajemniczeni jeszcze tego nie zauważają :-D
A nudności mam też tylko minimalne, wcale mi nie przeszkadzają, gorzej ze zgagą, ta małpa czasami daje mi się we znaki, ale wtedy kładę się na kanapie na wpółsiedząco i mija:tak:
Wizyty mam co 28 dni czyli dokładnie co 4 tygodnie. Już nie mogę się doczekać następnej :-) tylko zastanawiam się jakie będzie mi mój gin robił USG, bo ostatnio miałam dowcipne:eek:, ale jak zobaczyłam maluszka to już było spoko

Aniaaa mi też co kalkulator to wychodzi między 30.X a 02.XI ale u gina wyszło 30 X i przy tym pozostaje:-p
Cześć nazywam się Iwona jestem po trzydziestce i mam już 2 wspaniałych synków, obecnie jestem w trzeciej ciąży i z usg wychodzi że dziś jest 7 tyg 4 dni. Podglądam Was od dobrych 4 tyg, nawet prosiłam Czarną żeby mnie wpisała na listę, ale potem prosiłam żeby mnie wypisała, bo mój problem jet taki że wychodzi mi termin między 29X a 3XI i sama niewiem gdzie się przyłączyć. Skaczę sobie po forach mamuś październikowych i mamuś listopadowych i sobie czytam, ale to niejest do końca tak fajnie bo takbez przedstawienia się to niespecjalnie wypada głos zabierać hihi.
Na usg idę dopiero 15kwietnia i może coś wtedy się rozjaśni z tym moim terminem.
Pozdrawiam i życzę zdrówka :-)

reklama
Avialle ja wizyty mam co dwa tygoie, nastepna 1 kwietnia jak skończy mi sie zwolnienie, brzuszek ja dostrzegam choć nie wiem czy to nie zmiana trybu , wcześniej do 15 inspektorat, potem obiad lub nie stajnia jazda rower do lasu lub szpital dla koni, ogólnie dużo ruchu a teraz, spacery do lasu, coprawda staramy sie iść codziennie ale to nie to samo

Do góry