reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MINISIA i MAGDASF dzieki za wytlumaczenie Mam nadzieje ze nie przegapie skurczow hehehe
MAGDA ja mam tez straszna ochote na ajerkoniak Brdzo go lubie ale dokladnie LIPA:baffled:
MARMA wspolczuje choroby M ale przeciesz moze wyzdrowieje zanim ty urodzisz lub zanim pojdziesz do szpitala ?????

Ja juz ide spac bo padam na twarz Zjem tylko zupke bo mnie naszlo i nyny Pewnie zas pol nocy nie przespie to przynajmniej teraz jak sie poloze to troche pospie :baffled:

reklama
:tak:
Za to dowiedziałam się, że mogą być problemy z wypłatą becikowego jeśli mama jest zameldowana gdzie indziej a tatuś gdzie indzije.
Nie powinno być problemów:no: Ja do dziś jestem zameldowana w domu moich rodziców w innym mieście, do tego jak urodzilam Julkę, figurowałam w innej skarbowce :tak: I przyznali becikowe i rodzinne. Bedzie dobrze :tak::-D

Och, a Mój Adonis dzwonił,że jutro przyjeżdża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak spokojnie mi to zakomunikował, że szok, a ja tu kisiel w majtkach mam z radości :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ech... Mała usypia się z misiami, a ja masuję pilnie brodawki. Już od kilku dni. Jak zaczynam, to czuję lekki ból, ale moment mija.:tak: Mam nadzieję utorować Synkowi wcześniejszy rajd w dół do rodziców :tak::-D:-D:-D
Idę zobaczyć, co na innych wątkach naskrobałyście. Buziam moooooooocno :************************************

Jestem i ja. Byłam u babci a potem u mamy. Mama zabiegana (mieszka u niej siostra z meżem i 2 dzieci bo mają remont łazienki) i tylko chwilkę miała dla mnie czas:zawstydzona/y: ale i tak troszkę mi lepiej.

Hanka tak sie dziś rozpycha że ą z boli:shocked2:

No a ja po jednym skurczu po 20 mam narazie cisze jesli chodzi o bolesci skurczowe, brzusio nadal sie stawia i boli caly dol jakby oberwany no i w kroku jakbym skopa dostala;-)
zobaczymy czas pokaze czy nasza niunia sie wybiera czy w kulki leci:-p:-D

minisia u mnie dokładdnie tak samo. dłuuugie i bolesne skurcze ale nie regularne.oprócz tego to "coś" wyłażące. ja nastawiam sie na po niedzielny masażyk raczej że cos z tego będzie.

jak mnie ta moja matka wpienia chwilami to szok:szok::wściekła/y: nie wiem czy to menopazuza.Może tak, ale w połączeniu ze sraczką za moim kretyńskim bratem(który olał ją tu krótko mówiąc a ona i tak dalej swoje), to chodząca bomba!!
:no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Kurcze Justys wiem jak to dobija jak ktos tlumaczy czyjas jawna glupote za przeproszeniem.
Ja mam podobna sytuacje ale z kims innym
az boli jak slyszysz jak usprawiedliwia dana osobe ktos bliski a ta druga osoba ma to w d.... i jeszcze sie smieje
Normalnie pluje jej w twarz a ona ze deszcz pada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiolu mieszkam w domu gdzie mieszka teściowa - ona jest właścicielką i musi być przy meldunku.
Ale spoko :-)
Madziu rozumiem, grunt, że spoko... ;-);-):-p:-p ja też mieszkam w jednym domu z teściową i nie zawsze jest spoko. :baffled:

Dziewczyny jestem totalnie załamana. pojechaliśmy z mężem zrobić prześwietlenie bo ciągle się źle czół i ten kaszel nie mijał. Okazało się że ma zapalenie płuc. Jutro musi jechać na dalsze badania. I co ja mam teraz zrobić. Mówią że niby ani ja ani maluszek nie powinniśmy się zarazić ale do szpitala do mnie nie wejdzie jak ja będę rodziła i potem. Po prostu koszmar. Dlaczego akurat teraz. :-(
Marma spokojnie, do terminu jeszcze trochę czasu, a zapalenie płuc to nie wyrok, M weźmie porządny antybiotyk i po tygodniu nie będziecie pamiętali o zapaleniu płuc:-) Życzę zdrówka dla M :tak:

Wiola bo zaraz wyjde ze ja jakis samolub jestem czy cós:))) Ja napawde lubie gosci i zawsze u mnie drzwi otwarte ale mi chodzi o takich jak to ujac zajmujacych czas:zawstydzona/y: bo ja naprawde nie mam o czym gadac z M bratem a jak on traktuje mój dom jak przystan aby przeczekac czas to sorry:baffled:
Czarna, a któż tak może pomyśleć? Toż to jesteś chyba najbardziej gościną mamusią wśród paździochów, u Ciebie stale ktoś, u mnie nawet domofon popsuty ;-);-):-p:-p

:tak:
Och, a Mój Adonis dzwonił,że jutro przyjeżdża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tak spokojnie mi to zakomunikował, że szok, a ja tu kisiel w majtkach mam z radości :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ech... Mała usypia się z misiami, a ja masuję pilnie brodawki. Już od kilku dni. Jak zaczynam, to czuję lekki ból, ale moment mija.:tak: Mam nadzieję utorować Synkowi wcześniejszy rajd w dół do rodziców :tak::-D:-D:-D
Idę zobaczyć, co na innych wątkach naskrobałyście. Buziam moooooooocno :************************************
Gosia ja z Ciebie nie mogę po prostu !:-D:-D:-D:-D

Pati, ja z czapką żyję w przyjaźni już od kilku dni:-D

Domi, jak Ty się nam dzisiaj nie rozpakujesz, to ja już nie wierzę w ŻADNE symptomy:no:. Trzymam kciuki za Ciebie i Weronikę!!!!

A ja miałam dzisiaj wieczorem pierwszy bolesny skurcz i wierz mi Dorotko, że tego nie ma szans przeoczyć, ból jak diabli, aż mi pot na czoło wylazł :nerd:. Ale na jednym się skończyło.:tak:

Mykam powoli spać

Dobranoc dziewczynki.

reklama
Do góry