reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka to trzymamy kciuki aby ta praca satysfakcjonowala Twojego M i juz byly tylko sloneczne dni :)))
A mnie zlapal prawdziwy dlugi i bolesny skurcz!!! moze cos jest na rzeczy???? oby!!!!!

Agnieszka - super, że jesteś już z nami !! !! !!

Asiu - każdy ma takie lęki...przynajmniej ja dość często mam... ale są też takie momenty gdy bardzo się cieszę !!
Ppatqa, Asia - u nas też była straszna wichura wczoraj w nocy :-(

MINISIA dziekuje :-) A tobie zycze rozpakowania sie jak najpredzej :-)

A ja nadal jestem ciemna MINISIA JAK TY ODCZUWASZ TEN SKURCZ jAK TO BOLI ???? moze ja mialam lub mam a nie wiem bo ja to nazywam ze mnie dziwnie brzuch boli :-( Kurde ale ciemna masa ze mnie :-(

Dobry wieczor:-)
Dorota jak bedziesz miala juz taki prawdziwy skorcz to bedziesz wiedziala ze to jest to, a takie bole brzucha to kazda z nas ma juz teraz w koncu wszytsko sie przygotowuje przed tym najwazniejszym.

Siedzimy sobie z jackiem w domciu, na dworze zimno i deszczowo, az sie nie chce nosa wyciagnac za drzwi;-) Zaraz bedziemy jesc lody tiramisu i juz mi slinka cieknie. Troche sie dzisiaj popsztykalismy ale juz jest ok. Mam taka ogromna ocote na ajerkoniak, a tutaj dupa trza jeszcze troche poczekac:sorry2:
Milego wieczorku dziewczynki

Dorka nie umiem ci wytlumaczyc:confused:
Kurcze nie da sie niezauwazyc tego to jest bol razem z twardnieniem brzucha i chwile trzyma az oddech ciezko zlapac.Napewno zauwazysz:tak:
Mnie do tego dzis boli krocze i czuje jakby sie cos rozciagalo :tak:
Nie wiem czy cos sie dzieje czy to po badaniu okaze sie w praniu:tak:

Dziewczyny jestem totalnie załamana. pojechaliśmy z mężem zrobić prześwietlenie bo ciągle się źle czół i ten kaszel nie mijał. Okazało się że ma zapalenie płuc. Jutro musi jechać na dalsze badania. I co ja mam teraz zrobić. Mówią że niby ani ja ani maluszek nie powinniśmy się zarazić ale do szpitala do mnie nie wejdzie jak ja będę rodziła i potem. Po prostu koszmar. Dlaczego akurat teraz. :-(

przepraszam że ani was nie poczytałam ani nic nie napisałam ale po prostu jestem załamana i nie mam już na nic siły.:-(

Taaaa, zaraz sis przylezie, albo bratowa, albo jaka koleżanka i po leżeniu :cool:;-)​
Wiola bo zaraz wyjde ze ja jakis samolub jestem czy cós:))) Ja napawde lubie gosci i zawsze u mnie drzwi otwarte ale mi chodzi o takich jak to ujac zajmujacych czas:zawstydzona/y: bo ja naprawde nie mam o czym gadac z M bratem a jak on traktuje mój dom jak przystan aby przeczekac czas to sorry:baffled:

Dorotka ja mam swoje tez do zrobienia tylko brak kasy:-(

Minisia a ja dzis licze na jakies inne wiesci:-p

Ja juz w łóżeczku ogladam TVN i odpoczywam:-p

Marma tule mocno, może mu szybko rozgonia antybiotykiem, do terminu masz jeszce troche więc może do tego czasu będzie dobrze

Goście byli i już nie ma. Ja zaraz zykam zrobic kolacje, kąpiel i tv na wieczór

reklama
Do góry