reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No poczytalam Was troszke....Ladnie to tak sobie plotkowac kiedy ja sie tak meczylam ach, ale bylo warto!!!
Jak znajde chwilke to opowiem, a w sumie jest co.
Dziekuje za Gratulki, dla mnie to tez byla niespodzianka, mialam zaraz wrocic ze szpitala do domu:tak:.
Przez pomylke wyslalam jednego posta na mamusie u lekarza, ale zakrecona jestm!!!!:-p
Pozdrawiam kochane, postaram sie jeszcze dzis zajrzec.

CUDOWNIE BYC MAMUSIA:tak:;-)

reklama
ale mała kręci sie po tym badaniu:szok::-)

minisia, życzę tobie dzisiaj powodzenia. Wydaje mi sie że rozsypiesz sie w najbliższych dniach lub godzinach:-p:szok: :-) tylko u mnie oznaki nic nie oznaczają:-pa z tym ślubowaniem, jak czarna mówi, jak sie zacznie to już siła wyższa i nic nie poradzisz.córeczka na pewno zrozumie a ty będziesz myślami.
czarna, "miłego dentysty":-p:-)
dorota, robisz mi straszny apetyt na te tosty, z dżemem, tyle że ja już toster schowałam głęboko do przeprowadzki:baffled: a ja tez juz prasuje tylko na siedząco bo nie wystoje.
kasia1978, nie biore innej opcji pod uwagę niż być razem na 9-ego w domu:-p;-)
blond, a ty opłaty bierz za ten poród, każdy po 15 minut 50zł i jesteś zarobiona:-p:-D

Witam się popołudniowo :-)
Pogoda całkiem znośna nawet słoneczko świeci i w miarę ciepło.
Ja dziś latałam z teściową po urzędach - przemeldowuje się.
Rychło w czas ... :-D co?
No nic dowód wymienię w międzyczasie bo na nowy czeka się nawet do 1,5 miesiąca.
Za to dowiedziałam się, że mogą być problemy z wypłatą becikowego jeśli mama jest zameldowana gdzie indziej a tatuś gdzie indzije.
Qrcze miałam tyle czasu to nie, ale teściowa była zajęta przez wakacje i naprawdę nie miała kiedy ze mną pójść.
Ale sprawa zaatwiona :-)

Właśnie przyjechałam sobie do rodziców - pospacerować po świeżym powietrzu.
Kupiłam wanienkę, wkład do niej ale nie gąbkowy, czapusie ciepłą i rekawiczusie oraz kocyk i laktator.
Jak wrócę do domku to zrobie zdjęcia i rano wrzuce, bo dziś zajade dopiero na 21.00

Miłego popołudnia dziewczyny.

aga JAK MILO CIE WIDZIEC I NORMALNIE CI ZAZDROSZCZE :-)
JUSTYNKA wyciagaj tosty i sie zajadaj :-) A kiey sie przeprowadzacie Wspolczuje takiego zamieszania z malutkim dzieckiem na rekach :-(
MADZIU to mily dzien Ale mnie teraz szoklas z tym becikowym i zameldowaniem obojga rodzicow Mam nadzieje ze u mnie nie bedzie tak :-(
Milego dnia u rodzicow Wypoczywaj

a
JUSTYNKA wyciagaj tosty i sie zajadaj :-) A kiey sie przeprowadzacie Wspolczuje takiego zamieszania z malutkim dzieckiem na rekach :-(

Klucze nowego dostajemy 14-ego, stary zdajemy 26-ego i chciałabym jak najpóxniej sie przenieść z tyłkiem całkowicie, żeby etapami remontować i sie przeprowadzać a nie na hura, bo byłby meksyk z układaniem wszystkiego sprzątniem itd.Teraz jest mama wiec nam pomoże w przy dzieciach, potem tego dnia co ona wylatuje teściowie przylatuja na 10 dni wiec też ich wykorzystam do pomocy, a co;-)

dorotka dokładnie, jak taki wyrośnięty bobas mój M :-D ale co chwilę przeprasza że zamiast mi więcej pomagać to ja jemu, choć ja wcale się nie gniewam ;-) A z tą kasą tak powinno być, dobrze że szef trzyma się przepisów
blond wpadniemy z rodzinami popatrzeć i pokibicować ;-):-)
Kasia, minisia trzymam kciuki za wizyty
Agniesia ale ekspresowo, już w domku :-) czekamy na relację i zdjęcia jak znajdziesz chwilkę

Czesc dziewuszki. Wpadłam tylko na chwilke. Wczoraj poprasowałam wszystko i w sumie przygotowalismy mniej wiecej dla małego wszystko. Torba spakowana - na razie tylko rzeczy dla mnie. Przygotowałam Patrykowi jak cos rzeczy na po porodzie, dla dzidzi i dla mnie na wyjscie i jak cos to dowiezie. Patryk wrócił przed chwila z pracy i zaraz jedziemy do szpitala. Odezwe sie jak cos bede wiedziała.
Jakos mi tak smutno strasznie :-( Trzymajcie kciuki...

Agniesia gratulacje :-)

reklama
dorotko może to nerwy przez nową pracę
Agniesia ale u was szybko wypuszczają do domku jak masz fajnie
magdziuniu miłego popołudnia

A my załatwiliśmy tylk zakupki, Bo dermatolog ma urlop do 15 października, próbowalismy w ZG ale tam dopiero na 9 prywatnie wiec czekamy. A z planów pozostałych nici bo M wypadł pilny wyjazd związany z zakładem więc jestem sama i czekam aż wróci. Ide się położyc, bo padam po nieprzespanej nocy

Do góry