Ewela buziam i przytulam i pisz o wszystkim co Cię trapi
Blond rzeczywiście cyrk na kółkach

, na pewno będzie dobrze
Anna22 miłego dnia i udanych zakupów, a co do książek, to rzeczywiście czasem lepiej nic nie wiedzieć, niż czytać głupoty. Ja to zawsze sprawdzam wartość informacji po podejściu do alkoholu, bo jak czytam, że czerwone wino jest dobre na krążenie

U mnie to aktywnie uczestniczy cała rodzina, bo na wizyty jeździmy z Martynką. Nie mam tu rodziny i nie bardzo u kogo zostawić, bo te godziny takie śmieszne więc jeździmy w trójkę
Justyneczko a może młodsza siostra zrobi prezent starszej na urodziny i już będziecie w czwórkę w domu (właśnie spojrzałam na Twój suwaczek) Ciebie też buziam i przesyłam pluszowego aniołka

Ja też lubię się przytulić do Martynki i drapać ją po główce, a ona tak sobie wtedy mruczy (oczywiście jak ma swój dzień, bo często nie ma na to ochoty i wygania mnie z łóżka ;-))
Mirabelka trzymam kciuki za M, a ze zwolnieniem, to zawsze jakieś szczęście w nieszczęściu.
Dorotko gratulacje dla męża, niech mu się poszczęści w nowej pracy
Kaka miłego czasu z Mamą, też bym czasem tak chciała
Majeczko może jakiś cukierek na poprawę nastroju albo filmik, przytulasy
Ja też się dzisiaj szykuję na wizytę, oczywiście z Martynką. Musimy podjechać autobusem, bo M przyjedzie prosto z pracy.
Na pewno będzie usg więc wypytam o łożysko, przepływy, położenie i wszystko co tam jeszcze trzeba

No i nowe zwolnienie i teraz już chyba do terminu porodu mi wystawią, a potem to już chyba leci macierzyński. Hmm, chyba złożę dzisiaj wieczorem M propozycję nie do odrzucenia

Wczoraj zadzwoniłam na położnictwo i dowiedziałam się, że pampersów nie muszę zabierać (zawsze to mniej w torbie) i że standardowy pobyt trwa 2 dni, no i że już podpisali umowę z NFZ na pobieranie krwi na fenyloketonurię więc nie będę musiała nigdzie tego sama załatwiać. No i zweryfikowałam ilość ubranek do zabrania, ale na wszelki wypadek przygotuję dla M woreczek z dodatkowymi.
Miłego dnia, słońca, udanych wizyt, zakupów i realizacji wszystkich planów