reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotko chcialabym i to bardzo!!! narazie nic wiecej sie nie dzieje ale siedze bo jak wstane to odrazu mam twardy brzuch i strasznie ciagnie do dolu.
Jednego tylko mi bedzie zal moja coreczka ma jutro slubowanie i naprawde serce mi peknie jak mnie tam zabraknie ;((( juz na sama mysl mam lzy w oczach bo chce byc z nia w tak waznym dniu.No ale moze bede nie ma sie co nakrecac.

MINISIU zycze ci aby sie ulozylo tak jak ty najbardziej tego chcesz:tak:
CZARNA no no chumorek dopisuje :tak:

A czy z tymi pochnieciami to tylko na twarzy swiadczy ze moze cos sie rozwinie czy chodzi o cale cialo ?????????:cool2:
Ja juz polowe na dzis z wyznaczonego prasowania mam juz za soba Na siedzaco prasowalam Udzielilo mi sie jak piszecie ze wy tez na siedzaco :tak:
Teraz ide grzac zupke i przed Tv LB a G zaraz budze niech obiera ziemniaki a co musi sie na cos przydac :tak:
A na 16 ide z G do lekarza Wiec Minisiu za jednym zamachem bede 3 mala o 16 kciuki za Ciebie i mojego G :-D

reklama
Ewela buziam i przytulam i pisz o wszystkim co Cię trapi :blink:
Blond rzeczywiście cyrk na kółkach :tak:, na pewno będzie dobrze
Anna22 miłego dnia i udanych zakupów, a co do książek, to rzeczywiście czasem lepiej nic nie wiedzieć, niż czytać głupoty. Ja to zawsze sprawdzam wartość informacji po podejściu do alkoholu, bo jak czytam, że czerwone wino jest dobre na krążenie :no:
U mnie to aktywnie uczestniczy cała rodzina, bo na wizyty jeździmy z Martynką. Nie mam tu rodziny i nie bardzo u kogo zostawić, bo te godziny takie śmieszne więc jeździmy w trójkę :-D
Justyneczko a może młodsza siostra zrobi prezent starszej na urodziny i już będziecie w czwórkę w domu (właśnie spojrzałam na Twój suwaczek) Ciebie też buziam i przesyłam pluszowego aniołka :blink:
Ja też lubię się przytulić do Martynki i drapać ją po główce, a ona tak sobie wtedy mruczy (oczywiście jak ma swój dzień, bo często nie ma na to ochoty i wygania mnie z łóżka ;-))
Mirabelka trzymam kciuki za M, a ze zwolnieniem, to zawsze jakieś szczęście w nieszczęściu.
Dorotko gratulacje dla męża, niech mu się poszczęści w nowej pracy
Kaka miłego czasu z Mamą, też bym czasem tak chciała :sorry2:
Majeczko może jakiś cukierek na poprawę nastroju albo filmik, przytulasy

Ja też się dzisiaj szykuję na wizytę, oczywiście z Martynką. Musimy podjechać autobusem, bo M przyjedzie prosto z pracy.
Na pewno będzie usg więc wypytam o łożysko, przepływy, położenie i wszystko co tam jeszcze trzeba :confused: No i nowe zwolnienie i teraz już chyba do terminu porodu mi wystawią, a potem to już chyba leci macierzyński. Hmm, chyba złożę dzisiaj wieczorem M propozycję nie do odrzucenia :-p
Wczoraj zadzwoniłam na położnictwo i dowiedziałam się, że pampersów nie muszę zabierać (zawsze to mniej w torbie) i że standardowy pobyt trwa 2 dni, no i że już podpisali umowę z NFZ na pobieranie krwi na fenyloketonurię więc nie będę musiała nigdzie tego sama załatwiać. No i zweryfikowałam ilość ubranek do zabrania, ale na wszelki wypadek przygotuję dla M woreczek z dodatkowymi.

Miłego dnia, słońca, udanych wizyt, zakupów i realizacji wszystkich planów :-D

Dorotka nie wiem jak to jest z tym puchnieciem ale skoro ktos to widzi to tak musi byc:-p
Minisia wiem o czym mówisz z tym slubowaniem:tak: Moja Niki 10.XII. 2006 miała swój pierwszy występ w zespole tanecznym. Byłam na kazdej próbie ale na wystep juz nieposzłam bo 09.XII.2006 urodziłam:tak: Na szczescie był tam mój M moja siostra z dziecmi i wszystko nagrywali. A ja z nia byłam myślami:tak: Siłą wyższa nic na to nieporadzimy
Kasia normalnie ja jeszcze z propozycja dla M musze sie wstrzymac do piatku rana:-p ale przed praca bedzie mój:-D (bo juz mam brzydkie sny:cool2:) I powodzenia na wizycie i zaraz nam tu z wiesciami!!!!!!!!!!!!!
Dobra ide rozrabiac aby mała wstała:-p

Minisia - no to trzymam kciuki, żeby to było "to"!!
Czarna - powodzenia u dentysty
Dorotka - za te ilosci tostów to Cię podziwiam !! choć ja przed chwilą też zjadłam...5 kromek chleba!!!! M wpadł na sniadanko i kupił świeżutki chlebek, jeszcze lekko ciepły !! Taki był pyszny z masłem i żółtym serem, że zjadłam 5 kromek !!
Asia - u Ciebie to prawie jak w teatrze !! tyle chętnych osób !! ae to miło, że wszyscy tacy przejeci i zainteresowani :-) super!! U nas tylko jedna osoba może być.

Październik !! Jupi !! nasz miesiąc !!:-):-):-) ale fajnie !!

KASIU to fajnie z tymi pampersami w szpitalu i tymi badaniami :tak:
Powodzenia na wizycie 3 mam kciuki :tak:
ANIAA no jakos tak fajnie wchodza mi tosty dzis 10 zladlam heheh na sniadanie
A ten chlebek jeszcze cieply MNIAM MNIAM :tak:

Ja sie wkurzam na mojego bo raz sie czepia ze nie moge z nim juz wytrzymac a JAK mnie wkurzy to za kilka minut juz jakby nic sie nie stalo i chce mnie rozweselac .G sie od wczoraj jakos mojego kazdego slowa bardzo czepia a mnie to strasznie denerwuje a nigdy az tak tego nie robil Z facetami :baffled::baffled:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry