reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dzięki dziewczyny; tylko, że ja należe do dziwaków. nie potrafie tak poprostu wyrzucać z siebie tego co leży u mnie na samym dnie. nigdy nie potrafiłam nikomu.mój mąż jest moim najlepszym kumplem, powiernikiem, przyjaciółką ale jest też facetem, który nie zawsze wszystko rozumie w taki sposób jak ja i pewne sprawy leżą sobie na dnie i czasem się odzywają... a wtedy jest mi źle.
a badanie...jutro "zwykłe,sympatyczne" szyjki i pewnie wyznaczy mi termin kiedy mam sie zgłosić na masażyk:cool: jak znam życie to go doczekam.
jeszcze troche i utwierdze sie w przekonaniu że to ciąża urojona, bo objawy zaczęły sie na dobre od 34 a w tym tygodniu zaczynamy 40-tke...
jestem dziś taka rycząca że sama ze sobą juz nie moge wytrzymać. Laura dziś nieźle dała popalić ale nawet nie miałam siły jej powstrzymywać czy pouczać. Miałam dziś ochote mimo wszystko ściskać ją cały dzień.Jak zasypiała, połozyłam się do niej i zasnęłą taka wtulona.Kocham ją nad życie, jest całym moim światem...
dobranoc.

reklama
dorota o to wielkie gratki, w koncu pokonaklaś żelazko
Antuanet u nas na pierwszy rzut idzie oksytocyna,
justyneczka oj ja też po ostatnim badani szyjki przezyłam, i jutro powtórka z rozrywki, aż mnie skręca na samą myśl, mam nadziej ze nie bedzie tak jak ostatnio z ta krwia, bo się strachu nałapałam
Anna może tą ksiązkę jakis facet pisał;)
mirabelka współczuje mu tego gipsu, bo sama byłam kilka razy połamana, nie wszystkie przez konie

A ja nie mge spać od 4. M wstał i poszedł na zakład, a ja sie bycze w wyrku

ANNA to juz rozumiem z ta praca twojego M :tak:A ta ksiazka to PARANOJA :szok:
JUSTYNKA nie wiem co mam ci powiedziec bo ja sie obawiam ze bede sie czula podobnie jak ty jak bede miala tyle do TP co ty :sorry2:Ja juz pomalu sie pienie ze dlaczego ten czas tak teraz sie wlecze ,mam przeczucia ze bede PRZETERMINOWANA :no: a juz bym chciala tulic MALA
Wszystkie cie tu rozumiemiemy i wspieramy wiec jak co to wal jak w dym :tak:
Slicznie powiedzialas o tej swojej zoreczce az mi sie cieplutko na serc u zrobilo :tak:
PPATQA no przelamalam sie i coraz lepiej idzie mi to [rasowanie W koncu zaraz bede mama i nikt za mnie tego nie zrobi a prasowac bede musiala co chwile wiec musze sie wziasc w garsc I wiesz co nie jest to takie straszne jak myslalam heheh TZN jak prasuje i mi sie nudzi to poprostu przestaje ale coraz lepiej mi to idzie i dzisz tez mnie czeka prasowanie.
PPATQA witaj wsrod nie spiacych :-(

Witam sie w pazdziernik moje kochane PAZDZIOSZKI w koncu doczekalismy sie naszego miesiacai ciekawe czy wszystki sie w pazdzierniku rozpakujemy ?????:dry::dry::dry:Ja w nocy nie umialam spac i nie spalam pol nocy Teraz jestem juz na nogach bo M sie szykuje do mojego szefa,Najchetniej poszlabym znim i poczekalabym ale niech idzie sam,niech sobie sam radzi :tak:Ja poczekam w domu i mam nadzieje ze dzis dostanie skierownaie na badania i bedziemy szli je dzis zrobic ;-)
Od 8 prosze o kciuki

Co tu taka cisza hehe :szok::szok::szok:

No i G poszedl :szok:Ale za jakies 20 min tam dojdzie :-DKurcze dziewczyny ja sie teraz strasznie denerwuje Normalnie zjadlam tylko 4 tosty :szok: co u mnie to nic ale jakos ze stresow nie umiem jesc:-(M jeszcze zadzwoni do mnie przed shellem i wtedy to dopiero bede w stresie:baffled:Kurcze mam nadzieje ze bedzie tak jak wczoraj mi szef mowil ze nawet bez wyprobownia go wezmie i podpisze z nim umowe a pozniej i tak bedzie musial sie sprawdzic ale przeciesz tak jest wszedzie :tak:
Wiecie co moj G sie tak nie denerwuje jak ja Mnie jest go zal ze bidok musi sie isc teraz i pordukowac i wogole poczatki wszedzie sa ciezkie a on sie wogole nie stresuje ale to przez to ze M bardzo czesto zmienia prace :szok:
Ja tak samolubnie ale nie umiem jak narazie o niczym innym myslec
Dam wam znac jak M bedzie po rozmowie 3 majcie kciuki :tak:

no i mamy 1.X.08 ....

zaraz musze zwlec sie z wyrka.tak mi sie nie chce. w nocy czułam sie niewyraźnie ale cisza. Musze isc głowe umyć, pod prysznic.Qurcze chyba mi brzuch boli ze strachu.

I ja sie witam w ten pierwszy dzien deszczowego pazdziernika:-) Tosmy sie w koncu doczekaly swojego miesiaca:-):-):-)
Ja jak zwykle zdrowe sniadanko wciagam, tzn biala babolade....coz jakos nie moge sie jej opzec:-D

Dorota twoj m. napewno sobie poradzi, w koncu jak czesto zmienia prace to juz przyzwyczajony jest do bycia nowym, poza tym to nie jest jakas wybitnie trudna praca, a napewno bezpieczniejsza niz na budowie.

Ide jeszcze sie walnac na cwil pare do lozka, a potem znowu prasowanie...a perspektywa ze za niedlugo bedzie tego jeszcze wiecej mnie przeraza;-):sorry2:

M juz wraca do domu Dostal skierowanie na badanie Szef nie mial zbytnio czasu z nim gadac bo maja dzis tam jakas wizytacje I tylko tyle wiem ze szef mowil ze M szuka pracy A szef pracownika i dal mu to skierowanie Ale niestety za badania musimy sami zaplacic Ja tez jak sie zatrudnialam to tez tak bylo I szef jeszcze mu powiedzial ze najslabszy pracownik zarobi u niego 1100 a najlepszy 1400 Wiem ze to nie zadne kokosy ale wiecie co M zawsze dojezdzal do pracy i tez zarabial na budowie jakies 1200 ,1400 ale duzo kasy szlo na dojazd a teraz nic na dojazd nie stracimy I jeszcze zawsze dostawal kase w ratach a teraz dostanie jednorazowo I jeszcze jak ja zarobie ponad 1000 zl to jakos damy rede :tak:
Dzis pojde z M do tego lekarza Ciesze sie :-D

Justynka 3 mam kciuki za badanie :tak:

No witam paździoszki w październiku:-)
Ja mam dzis humorek bo to dzien mojej wizyty!!!jupiiiiii ale zobaczymy jaki bede miala po powrocie:confused: bo jak juz tysiac razy mowilam mam nadzieje ze mi da skierowanie na oxy a jak nie to:wściekła/y: bede zla jak nie wiem!!!!!!!
Justys rozumiem Twoj strach mialam masaz i wiem czym to pachnie:baffled: mam nadzieje ze mnie to dzis nie spotka:confused:
Dobrze ze masz tak wspanialego meza ale wlasnie faceci nas nieraz nie rozumieja.Jak poczujesz chec wyzalenia sie to wal smialo na zamkniety:tak:
Trzymam kciuki za wizytke!!!!!!a dzis znow u poloznej czy bardziej profesjonalnie??? bo jakos nie doczytalam.Na ktora godzinke???
A Twoja miłośćdo coreczki rozumiem to normalne u matki:tak: chociaz czasem jak przeginaja to jest ostro ale potem mam straszne wyrzuty sumienia ze nakrzyczalam albo dalam jakas kare ale coz czasami sami sie o to prosza i tez tak musi byc:sorry2::-p
Dzis rano wstalam z przekonaniem ze juz sie nie boje porodu i juz bardzo chce ale nie wiem czy wieczorem nadal bede miala ten entuzjazm bo on gasnie razem z uplywem dnia:zawstydzona/y:
Dorka to trzymamy kciuki:tak:

reklama
ja jeszcze pospałam, zaraz się zbieram, jedziemy z Majorem zeby kumpela zrobiła mu usg prostaty, nie wiem jak teraz wpakujemy tego 50 kg klocka do gabinetu

dorotko 4 tosty to naprawde mało, ja jem zawsze 2-3, to zmykajcie na badanka, ale teraz będzie miał brutto i netto

Do góry