dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANIAA ja ogladam to samo I tez chce aby Oliwia juz byla z nami bo nie bede miala czasu siedziec i ogladac Moja mama mi jeszcze dzis powiedziala ze teraz sie tak lenie i nie moge doczekac a potem to zapragne takiego blogiego spokoju i nic nie robienia ;-)Mnie sie teraz tez ten czas trasznie dluzy i dokladnie kazdy dzien jest prawie taki sam
AGA OGROMNE GARULACJE ALE NAM NIESPODZIANKE ZROBILAS
A NICOLKA JEST BARDZO DUZA SUPER.Tatusiowi dziekujemy za przekazanie tej radosnej wiadomosci
PPATQA to zas sie narobilas troche
Ja POPRASOWALAM I jestem z siebie dumna heheheh
Kurcze ja sie caly czas zastanawiam jak to bedzie jak M tam bedzie pracowal bo wiecie nigdy nie robil na takie zmany wiec i dla mnie to bedzie cos nowego miec M w roznych godzinach I wnocy go nie miec bo nigdy nie robil nocek Ale jak Oliwia bedzie to przynajmniej bedzie M mial wiecej czasu dla niej i moze sie opanuje ZOBACZYMY
A ja mam 3 mozliwosci a nawet 4 ALBO URODZE SAMA OD POCZATKU DO KONCA ,ALBO Z MEZEM ,LUB Z IZA PRZYJACILKA ,ALBO TROCHE Z IZA I TROCHE Z M
jakos to bedzie juz sie tym nie przejmuje ;-)
AGA OGROMNE GARULACJE ALE NAM NIESPODZIANKE ZROBILAS
A NICOLKA JEST BARDZO DUZA SUPER.Tatusiowi dziekujemy za przekazanie tej radosnej wiadomosci
PPATQA to zas sie narobilas troche
Ja POPRASOWALAM I jestem z siebie dumna heheheh
Kurcze ja sie caly czas zastanawiam jak to bedzie jak M tam bedzie pracowal bo wiecie nigdy nie robil na takie zmany wiec i dla mnie to bedzie cos nowego miec M w roznych godzinach I wnocy go nie miec bo nigdy nie robil nocek Ale jak Oliwia bedzie to przynajmniej bedzie M mial wiecej czasu dla niej i moze sie opanuje ZOBACZYMY
A ja mam 3 mozliwosci a nawet 4 ALBO URODZE SAMA OD POCZATKU DO KONCA ,ALBO Z MEZEM ,LUB Z IZA PRZYJACILKA ,ALBO TROCHE Z IZA I TROCHE Z M
jakos to bedzie juz sie tym nie przejmuje ;-)